Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το αγορασα πριν 1 μηνα ει ναι το δευτερο μου HUAWEI & αν το αλλαξω πρωτα τα  HUAWEI  ΜΟΝΤΕΛΑ ΘΑ ΔΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.Παρτο αφοβα το κινητο εχει τα παντα για πρωταρη στα Smartphone και ακομα παραπανω.Καμια σχεση με αλλα κινεζικα που υπαρχουν.Εξαλλου και τα I PHONE ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΣΥΝΑΡ/ΝΤΑΙ & ας δινουν 700Ε.

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.

Εδω και 2 χρόνια εχω το Samsung Galaxyy I5800 (aka Galaxy 3),το οποίο υπερτίμιο και μετά απο overclocking/custom roms κλπ έβγαλε και με τα παραπάνω τα λεφτά του. Όμως η μπαταρία στο 5ωρο με αποχαιρετά, οπότε το κινητό έχει γίνει μη λειτουργικό, άρα μάλλον έφτασε η ώρα να το αποχωριστώ. Βέβαια λεφτά δεν υπάρχουν πολλά για κάποιο πολύ καλύτερο κινητό,οπότε αναγκαστικά οι επιλογές είναι στο price group που απευθύνεται και το κινεζάκι. 

Eσείς που το χετε κάποιο καιρό δουλέψει, αξίζει την επένδυση; Στα χαρτιά είναι άκοπα το καλύτερο της τιμής του, αλλά θέλω να μάθω και πως πάει στην πράξη. Μπόνους πληροφορία, έχω και μια επιδότηση συσκευής απο την cosmote που θα χρησιμοποιήσω μάλλον,οπότε το κινητό πιθανώς να στοιχίσει τελικά γύρω στα 80 ευρώ( και γι αυτό θα αγοράσω κινητό και όχι απλά μια νέα μπαταρία για το galaxy),απο τα 170 που έχει μόνο του στην Cosmote.

Do or don't; Kαι αν don't, τι άλλες επιλογές θα προτείνατε σε αυτό το price group περίπου;

Δημοσ.

Φιλε μου θα σου πω μερικα πραγματα που ΤΑ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ.1 Η HUAWEI δεν ειναι καμια εταιριουλα οπως θελουν μερικοι να την αποκαλουν,ειναι εταιρια ΓΙΓΑΝΤΑΣ με πολλες θυγατρικες σε θεματα τεχνολογιας.2 Το πρωτο μου HUAWEI U 8150 το πηρα απο Wind πριν 4χρονια με μιση καρδια(και 175Ε) & τελικα εμεινα παρα πολυ ευχαριστημενος.Πριν 1 χρονο πηρα το SONIC & παλι κανενα προβλημα(μιλαω παντα για την κατηγορια τους & για τα λεφτα που δινεις).Τωρα εχω εδω & λιγο καιρο το Υ300 &απ'οτι βλεπω η παραδοση της καλης λειτουργιας αυτων των κινητων θα συνεχειστει.3 Ειμαι 42χρονων & περασαν ουκ ολιγα κινητα απ΄τα χερια μου & απο οπαδος της Samsung εγινα φαν της HUAWEI(ΜΙΛΑΩ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ) ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΜΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ.Ξεχωρισε την HUAWEI απο αλλες κινεζικες εταιριες & οσο περνα ο καιρος κοιτα τι κινητα βγαζει & εχει ακομα να βγαλει.....Οποτε φιλε μου παρε αυτη την εταιρια με ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ(δωσε κατι παραπανω & παρτο απο Γερμανο η απο Wind καλυτερα)

• Like 3
Δημοσ.

Πρωτα σκεψου τι θελεις & για τι χρηση θα το παρεις αυτο ειναι το πρωτο βημα.Μετα ερχεται το οικονομικο που ειναι & σημαντικο.ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ρωτα για αυτο το μοντελο(οπως & κανεις....).ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡ & ΚΑΤΑ ανεξαρτητα τιμης στο υπογραφω.Τα sites ειναι για να ανταλλασεις αποψεις ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΛΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΕΧΕΙ 1 ΠΙΡΗΝΑ Η 2....Ο καθενας ειναι φυσικο να υποστηριζει την μαρκα του αυτο το καταλαβαινεις.Και δεν εχω καμια διαθεση να πω κακη κουβεντα για τις αλλες εταιριες αλλα μπορω να λεω καλα για την δικια μου γιατι πολυ απλα ξερω τι κινητο εχω & τι μπορει να κανει.(τωρα αν ο καθε υπαλληλος καποιας μαρκας δεν βαλει καλα την βιδα σε ενα κινητο δεν θα δικασουμε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ).

Δημοσ.

Το κοίταξα το Galaxy Ace 2 και μπορώ να πω οτι είναι ίσως το μόνο κινητό σε αυτό το price range που συγκρίνεται στα ίσα με το "κινεζάκι". Μικρότερος επεξεργαστής μεν, αλλά λίγο καλύτερη Ram, αρκετά ανώτερη κάμερα (στα χαρτιά πάντα,ειδικά αυτο το HD recording το "πονάει" το Y300.  Αν το είχε το Huawei αυτό ίσως θα ήταν και χωρίς σκέψη 1η επιλογή) και αισθητά μικρότερη οθόνη. Το κακό είναι οτι δεν το βλέπω στο site της cosmote, οπότε αν πάω στο Ace 2 δεν θα μπορώ να χρησιμοποιήσω την επιδότηση που έχω.

Δημοσ.

Τους αριθμους μην τους δινεις ΚΑΙ ΤΟΣΟ μεγαλη σημασια δηλαδη το ενα εχει 3.8 οθονη & το αλλο 4(το λεω σαν παραδειγμα) σιγα την διαφορα.Κατι ομως που δεν ειπωθηκε απο κανεναν σε αυτο το συγκριτικο(Ace 2 & Y 300)ειναι οτι το ενα μολις ηρθε σαν μοντελο & το αλλο μολις φευγει(βγηκε ηδη το ACE3)Ισως να πρεπει να το σκεφτεις & αυτο.Το σιγουρο ειναι οτι & τα 2 αξιζουν τα χρηματα τους & ειναι καλα κινητα,μην κοιτας πολυ τους αριθμους δεν λενε παντα την αληθεια.

Δημοσ.

ΚΑΙ ΠΟΛΥ αργησε να ξεκινησει η κοντρα(καλοπροαιρετα παντα)Για πες μου φιλε μου που ειμαι λαθος σε αυτα που εχω πει μεχρι τωρα οτι τιποτα αλλο μην παρω & το παιδι στο λαιμο μου με αυτα που του προτεινω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...