Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ταν μόνο ο γερμανός...

Έχεις δίκιο κι εσύ. ΑΠό την άλλη, πραγματικά ποτέ δεν ξέρεις από που θα σου σκάσει η αναποδιά

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ μετά από όσα διάβασα εδώ μέσα τσίμπησα το τετραπύρηνο τερατάκι από κατάστημα Wind ! Άψογο και με 300 ευρώ που κάνει κορυφή !

Δημοσ.

Εγώ μετά από όσα διάβασα εδώ μέσα τσίμπησα το τετραπύρηνο τερατάκι από κατάστημα Wind ! Άψογο και με 300 ευρώ που κάνει κορυφή !

To Huawei λες, ε; Είναι σούπερ...

Δημοσ.

Προφανώς λέει για το Huawei. Είναι το μόνο τετραπύρηνο στα 299 ευρώ (το LG ξεκινάει για την ελληνική έκδοση του από τα 349) και έρχεται αποκλειστικά από Wind :) Έχω παίξει μαζί του και όντως στα λεφτά αυτά παίζει χωρίς αντίπαλο.

Δημοσ.

Αν είχα λεφτά κι εγώ αυτό θα έπαιρνα πάντως

Άσχετο, αλλά σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, η Wind έριξε το Ascend W1 στα 189 ευρώ που πιστεύω ότι στα χρήματα αυτά είναι ευκαιρία. Ναι, δεν είναι Android όμως η κορυφαία απόκριση και ευχρηστία, έναντι του Android. σε αποζημιώνουν  ;)

Δημοσ.

Πραγματική ευκαιρία το W1 στην Wind  αλλά και το  Honor 2 παραμένει κορυφαία επιλογή στον χώρο του Android 

Δημοσ.

Πηρα το Υ300 απο Κινα πριν κανα μηνα.Οι διαφορες με το μοντελο που φεραν στην Ελλαδα ειναι οτι το δικο μου ειναι 2καρτο δεν εχει μπροστινη καμερα και φλας.Το πηρα 95 Ευρω,Για τα λεφτα του εξαιρετικο.Μοναδικο μειον η 512 MB RAM.Koρυφαιο VFM ποιοτικο smartphone.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πηρα το Υ300 απο Κινα πριν κανα μηνα.Οι διαφορες με το μοντελο που φεραν στην Ελλαδα ειναι οτι το δικο μου ειναι 2καρτο δεν εχει μπροστινη καμερα και φλας.Το πηρα 95 Ευρω,Για τα λεφτα του εξαιρετικο.Μοναδικο μειον η 512 MB RAM.Koρυφαιο VFM ποιοτικο smartphone.

Για το συγκεκριμένο δεν ξέρω, ξέρω όμως για το Υ300. Παρατηρούσα την οθόνη του και μετά το ταμπελάκι της τιμής και πίστευα ότι μου έκαναν πλάκα. Πάνελ με τεχνολογία IPS σε αυτά τα λεφτά απλά δεν παίζει...

Δημοσ.

Ψηνει φιλος αγορα κινητου μεχρι 150€ και μολις τα ειδα τα specs αυτου του κινητου επαθα πλακα!! Παιδες σε real life χρηση πως το βλεπτε? Με μονο 512mb ram δεν σας κολλαει απειρα? Σε σχεση δλδ απο το Ace 2 αξιζει καλυτερα το Y300 λετε?

Δημοσ.

Φίλε μου ναι αξίζει με τα χίλια,το χρησιμοποιώ κάθε μέρα επειδή το έχει ένας φίλος και παίζω Jetpack Joyride.Δεν έχει κολλήσει ποτέ και φοράει Jelly Bean.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...