Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα. σκεφτομαι να αγορασω το Huawei Ascend Y300 ( θα ειναι το 1ο μου smartphone ) και θα ηθελα τη γνωμη σας σχετικα με αυτο καθως το μονο προβλημα που εχω σχετιζεται με την εταιρια,την οποια δεν γνωριζω και γενικα η ιδεα του κινεζικου με φοβιζει...ωστοσο οι δυνατοτητες του ισοδυναμουν με κινητα ''γνωστων'' εταιριων άνω των 200 ευρω..και αυτος ειναι και ο λογος που με οδηγησε σε αυτο. οποιος το εχει η' γνωριζει κατι σχετικα με αυτο ας με φωτησει...ευχαριστω εκ των προτερων..

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω αλλάξει δυο κινητά της εταιρίας και δεν έχω κάποιο παράπονο.Αρχεία είχα το huawei ideos x5 το κράτησα 1.5 χρόνο ,το έδωσα στον πατέρα μου και πήγα στο huawei ascend p1.Έως τώρα δεν είχα κάποια κακή εμπειρία,ισα ισα που τους έχω ζητήσει και μου έχουν στείλει δωρεάν καινούργια μπαταρία για το ideos x5 και 4 θήκες για το ascend p1 και μου τα έστειλαν χωρίς να πληρώσω τίποτα :)

**Γενικα παντως οι μαρκες δεν λενε τιποτα το συμφερον σου να βλεπεις.

Δημοσ.

Το πήρε πρόσφατα ένας φίλος,το λειτουργικό με τις εφαρμογές 10/10,η κάμερα με το λειτουργικό Jelly Bean 10/10,γρήγορο και το design πολύ όμορφο.

Το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Δημοσ.

Προχώρα άφοβα. Έχουν περάσει πολλά Huawei απ' τα χέρια μου και μόνο καλά λόγια έχω να πω για τις συγκεκριμένες συσκευές. Επίσης επειδή το συγκεκριμένο έτυχε να το δω και από κοντά (το πήρε φίλος από Wind), μου έκανε εντύπωση η ποιότητα της οθόνης και το πόσο smooth τρέχει το Jelly Bean.

Δημοσ.

Διπύρηνο με IPS οθόνη σε τέτοια τιμή δεν υπάρχει άλλο επώνυμο νομίζω.Έστω και με τέτοιο SoC.

Συμφωνώ και εξ όσων γνωρίζω είναι μια χαρά αξιόπιστα τα Huawei, μην τα φοβάσαι

• Like 1
Δημοσ.

To αγόρασα από Wind και πιστεύω ότι στα λεφτά του (169 ευρώ), δε θα μπορούσα να αγοράσω κάτι καλύτερο. Επίσης έχω να πω ότι πάει σφαίρα!

• Like 2
Δημοσ.

καλησπερα. σκεφτομαι να αγορασω το Huawei Ascend Y300 ( θα ειναι το 1ο μου smartphone ) και θα ηθελα τη γνωμη σας σχετικα με αυτο καθως το μονο προβλημα που εχω σχετιζεται με την εταιρια,την οποια δεν γνωριζω και γενικα η ιδεα του κινεζικου με φοβιζει...ωστοσο οι δυνατοτητες του ισοδυναμουν με κινητα ''γνωστων'' εταιριων άνω των 200 ευρω..και αυτος ειναι και ο λογος που με οδηγησε σε αυτο. οποιος το εχει η' γνωριζει κατι σχετικα με αυτο ας με φωτησει...ευχαριστω εκ των προτερων..

η huawei ειναι πολυ μεγαλη εταιρεια στον τομεα τηλεπικοινωνιων και δικτυων, και εχει μπει και στην αγορα συσκευων. Οποτε δεν εχει σχεση με την ιδεα του "κινεζικου" που εχεις στο μυαλο σου

• Like 2
Δημοσ.

η huawei ειναι πολυ μεγαλη εταιρεια στον τομεα τηλεπικοινωνιων και δικτυων, και εχει μπει και στην αγορα συσκευων. Οποτε δεν εχει σχεση με την ιδεα του "κινεζικου" που εχεις στο μυαλο σου

To αγόρασα από Wind και πιστεύω ότι στα λεφτά του (169 ευρώ), δε θα μπορούσα να αγοράσω κάτι καλύτερο. Επίσης έχω να πω ότι πάει σφαίρα!

Μια χαρά είναι η Huawei, πάει να γίνει (άν δεν είναι ήδη) εφάμιλλη με τα "επώνυμα" και η τιμή αυτή πιστεύω επίσης μια χαρα :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...