spacemonkey Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Καλησπερα παιδια, εχω εδω ενα Pioneer XR - A200 και θα ηθελα να το συνδεσω με το pc μου. Αν καποιος μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως μιας και δεν εχω καθολου γνωσεις πανω σε αυτο..Θα χρειαστει να αγορασω κατι extra?? Τα ηχεια εχουν απο πισω 2 υποδοχες το καθενα (κοκκινο-μαυρο) οπου μπαινουν τα συρματακια(τα εχω και σε φωτο για να καταλαβει καποιος) και κουμπωνουν. Ευχαριστω πολυ και καλη Ανασταση
TheELF Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Κάτω από αυτά που λες,βλέπεις δυο τρύπες που λένε L R ; Εκεί συνδέεις την έξοδο από το Η/Υ σου με ένα τέτοιο καλώδιο 2-3€ το πολύ έχει και υπάρχουν πραγματικά παντού(μέχρι και ο μαρινόπουλος έχει) ,και από το Hi-Fi επιλέγεις σαν είσοδο το aux. Σκέτα τα ηχεία δεν μπορείς να τα συνδέσεις εύκολα αφού χρειάζονται την προενίσχυση του Hi-Fi.
spacemonkey Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Σε ευχαριστω παρα πολυ θα το δοκιμασω το συντομοτερο!! Φαινεται παρα πολυ απλο..το Κοκκινο με το κοκκινο και το ασπρο με το ιδιο αντιστοιχα...Στην εξοδο εννοεις πανω στην καρτα ηχου ετσι?? Σ ευχαριστω και παλι!
overpower Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Σε ευχαριστω παρα πολυ θα το δοκιμασω το συντομοτερο!! Φαινεται παρα πολυ απλο..το Κοκκινο με το κοκκινο και το ασπρο με το ιδιο αντιστοιχα...Στην εξοδο εννοεις πανω στην καρτα ηχου ετσι?? Σ ευχαριστω και παλι! Ναι.
poulinos Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 απλα το κιτρινο δεν χρειαζεται.οποτε παρε καλωδιο μονο με κοκκινο ασπρο.το κιτρινο ειναι composite συνηθως.
spacemonkey Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Να στε καλα..το δυσκολο κομματι ειναι να περιμενω να ανοιξουν τα μαγαζια πλεον
TheELF Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Ε,ψάξε λίγο στο σπίτι,τέτοια καλώδια δίνονται με αρκετές συσκευές,dvd player,αποκωδικοποιητές κτλ,είναι πολύ πιθανό να βρεις και αν όχι εσύ κάποιος φίλος ή γνωστός.
poulinos Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Να στε καλα..το δυσκολο κομματι ειναι να περιμενω να ανοιξουν τα μαγαζια πλεον σημερα ειναι ανοιχτα καποια.το καλωδιο αντε κανα δυο ευρω κανει αν παρεις ενα απλο.αν παρεις πιο καλο μπορει να κανει και δεκα αν και δεν βρισκω και νοημα για να παρεις καλυτερο γενικα.
rfc Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Εγω γιατι νομιζω οτι αυτο ειναι απλα προενισχυμενη εξοδος?
TheELF Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Εγω γιατι νομιζω οτι αυτο ειναι απλα προενισχυμενη εξοδος?Ε,οκ αυτά κάτω από τα ηχεία μάλλον ναι,αλλά αν δεις ποιο κάτω εκεί που λέει Video Aux in έχει την είσοδο με τα ίδια βύσματα οπότε κανένα πρόβλημα,συνεχίζουν να στέκουν αυτά που είπαμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα