papahlamidas Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Καλά ξεκίνησε αλλά όταν έφτασα στο σημείο που λέει "...είσαι η πρέζα μου το ναρκωτικό μου..." μου ήρθαν στο μυαλό μπουζούκο-σκύλο-καταστάσεις.
johnny008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Ρε μάγκες, φτάσαμε στο σημείο να κοροϊδεύουμε και την προσπάθεια; Φίλε, καλή προσπάθεια αλλά έχω μερικές παρατηρήσεις. 1) Σε κάποια σημεία σε ακούω να κάνεις ρομαντζάδα και σε άλλα να χώνεις διατηρώντας απλά τον "ερωτικό" τόνο της φωνής σου. 2) Είτε η μουσική δεν ταιριάζει με τους στίχους σου είτε εσύ δεν "πατάς" καλά σε αυτή. 3) Κατά την άποψή μου η φωνή σου δεν έχει ακόμη ωριμάσει για τα καλά. Αυτό σε συνδυασμό με το είδος τραγουδιού που επέλεξες να πεις το κάνει να ακούγεται λίγο αστείο ( no offense ). Κακά τα ψέμματα, το ερωτικό τραγούδι θέλει, κατά κύριο λόγο , βαθιά φωνή. Κατά τα άλλα νομίζω ότι τα πήγες αρκετά καλά! Έχεις δουλίτσα μεν αλλά αν γουστάρεις θα τα πας μια χαρά. Η συμβουλή μου είναι η εξής: Ξεκίνα 2 πακέτα camelάκια τη μέρα και σε δυο χρονάκια θα συγκρίνεσαι με Tom Waits ΥΓ. Όλα αυτά στα λέω έχοντας ακούσει μόνο αυτό το κομμάτι σου. ΥΓ 2- (Πρός κάποια σχόλια που διάβασα πιο πάνω) Ή δεν ξέρετε καλά ελληνικά ή απλώς γουστάρετε να προσβάλλετε τους άλλους. Ο τίτλος είναι ξεκάθαρος. Το παιδί δε σας ζήτησε να σχολιάσετε ούτε τα ρούχα του, ούτε τις φωτογραφίες του. Καλή συνέχεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα