Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά ξεκίνησε αλλά όταν έφτασα στο σημείο που λέει "...είσαι η πρέζα μου το ναρκωτικό μου..." μου ήρθαν στο μυαλό μπουζούκο-σκύλο-καταστάσεις.

Δημοσ.

Ρε μάγκες, φτάσαμε στο σημείο να κοροϊδεύουμε και την προσπάθεια;

Φίλε, καλή προσπάθεια αλλά έχω μερικές παρατηρήσεις.

1) Σε κάποια σημεία σε ακούω να κάνεις ρομαντζάδα και σε άλλα να χώνεις διατηρώντας απλά τον "ερωτικό" τόνο της φωνής σου.

2) Είτε η μουσική δεν ταιριάζει με τους στίχους σου είτε εσύ δεν "πατάς" καλά σε αυτή.

3) Κατά την άποψή μου η φωνή σου δεν έχει ακόμη ωριμάσει για τα καλά. Αυτό σε συνδυασμό με το είδος τραγουδιού που επέλεξες

να πεις το κάνει να ακούγεται λίγο αστείο ( no offense ). Κακά τα ψέμματα, το ερωτικό τραγούδι θέλει, κατά κύριο λόγο , βαθιά φωνή.

Κατά τα άλλα νομίζω ότι τα πήγες αρκετά καλά! Έχεις δουλίτσα μεν αλλά αν γουστάρεις θα τα πας μια χαρά.

Η συμβουλή μου είναι η εξής: Ξεκίνα 2 πακέτα camelάκια τη μέρα και σε δυο χρονάκια θα συγκρίνεσαι με Tom Waits :-D

ΥΓ. Όλα αυτά στα λέω έχοντας ακούσει μόνο αυτό το κομμάτι σου.

ΥΓ 2- (Πρός κάποια σχόλια που διάβασα πιο πάνω)  Ή δεν ξέρετε καλά ελληνικά ή απλώς γουστάρετε να προσβάλλετε τους άλλους.

Ο τίτλος είναι ξεκάθαρος. Το παιδί δε σας ζήτησε να σχολιάσετε ούτε τα ρούχα του, ούτε τις φωτογραφίες του.

Καλή συνέχεια! :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...