sargio01 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Πολύ μ' άρεσε κυρίως επειδή η μουσική και ο τόνος της φωνής σου, εκπέμπουν αισιοδοξία σε σχέση με τους στίχους. Ζήτησε απο έναν moderator να μεταφέρει το topic στο forum "μπλά μπλά", στην ενότητα "μουσική". Εκεί πιστεύω θα το ακούσουν περισσότερα (και πολλά πιο σχετικά με τη μουσική) μέλη... 1
nk_surfer Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Ωραίο ρε φίλε!! Μπράβο!! Ωραία μελωδία και στίχοι. 1
Nikosgiann Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 το τραγουδι σου ειναι πολυ αδειο(κατα τα δικα μου προτυπα) απο μουσική,καλο θα ηταν να το γεμισεις λιγο. προσωπικα δεν ακουω καθολου τετοια μουσικη,δε μαρεσει καθολου.. btw,ζω για τη στιγμη που θα ξεπεραστη αυτο το "thug life" στυλ,στις φωτογραφιες.. Καλη Ανάσταση!
giorgos147 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Μόλις είδα την πικ του βίντεο --> ctrl + w ΡΕ ΠΟΣΤΗ, γαμω το Dual Screen και το shortcut σου, εκλεισα το It's been a hard days night 1
kronos281 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Μου φανηκε σαχλο. Χωρις να θελω να σε απογοητευσω αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου. Sorry...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Aστο ψηλε αμα ειναι για ερωτες με γκομενες κλπ γυρνα το σε υγρο πυρ κι εσυ καλυτερα. 1
aris1986 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Υπαρχει και αυτο το ασμα του χωρισμου...blocked απο fb. Σκεψου ποσες φορες το χουν ποσταρει!
parsifal Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Παρακαλώ μην ανοίγεις το ίδιο θέμα σε πολλά subforum. Τα έκανα συγχώνευση σε ένα...
Ghost_Rider Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 μολις σπαταλησα 5'' απο το υπολοιπο της ζωης μου ασκοπα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα