ViktorasDem Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Καλυσπερα παιδια, σκοπευω να αγορασω γνησια windows και οπως θα καταλαβατε και απο τον τιτλο βρισκομαι σε δίλημμα . Το pc μου προοριζεται για gaming,ταινιες,μουσικη,browsing κ.τ.λ.(λιγο απ'ολα) αλλα κυριως gaming ! Εχω ακουσει οτι τα 8 ειναι πιο ελαφρια και απο οτι ειδα βγαζουν καλυτερα benchmarks απο τα 7 (αν οντως τα αποτελεσματα ειναι αληθινα και οχι απλα marketing) ! Οταν εννοω γαμινγ παιχνιδια Steam,ΜΜΟ,ΛοΛ κ.τ.λ. ...Ακουω τις γνωμες σας ...(θα προτιμουσα να μιλησουν ατομα που τα εχουν δοκιμασει στην πραξη και οχι απλες θεωριες ;D )
ektor7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Και εγω θα προτιμουσα να ασχοληθεις κυρίως με το hardware του pc σου,γιατι διαφορά απο τα δυο αυτα os,δε θα δεις στο gaming!Εκτός φυσικα αν εισαι τοσο "ψειρας" που θα κάτσεις να ασχοληθείς 1-5fps διαφορά το ενα με το άλλο! Γνώμη μου παρε αυτο που θα είναι πιο φτηνο,για τη τζέπη σου! Υποψη οτι windows7 ultimate =windows8 professional!
ViktorasDem Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Και εγω θα προτιμουσα να ασχοληθεις κυρίως με το hardware του pc σου,γιατι διαφορά απο τα δυο αυτα os,δε θα δεις στο gaming!Εκτός φυσικα αν εισαι τοσο "ψειρας" που θα κάτσεις να ασχοληθείς 1-5fps διαφορά το ενα με το άλλο! Γνώμη μου παρε αυτο που θα είναι πιο φτηνο,για τη τζέπη σου! Υποψη οτι windows7 ultimate =windows8 professional! Και τα δυο 100 Ευρω κοστιζουν..αρα καμια διαφορα...τα windows 8 δεν μοιαζουν και τοσο με κλασσικα windows...αυτο μπορει ή να ειναι κουραστικο για desktop ή να ειναι μια ευχαριστη αλλαγη ;P...ακουω αποψεις !
ektor7 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Τη δουλειά σου την κανεις και με την upgrade version και ειναι καπου στα 60-70€ η windows 8pro! Τωρα αφου στο θέμα του gaming δεν ειναι προβλημα,πας σε οποιο θεωρείς οτι σου ταιριάζει καλυτερα,απλα τα 8 ειναι τα καινουρια και πλεων ολοι οι κατασκεβαστες κ developers εχουν στραφεί σ'αυτα! Επίσης ειναι ενα λογισμικο 2σε1,οπόταν δε θα χάσεις κατι αν πας σ'αυτο εκτός απο το εφε του aero glass! Ενα ατού είναι οτι με μια εφαρμογη στο android tablet(splashtop2) μπορω να χειριζομαι το pc απο το tablet μου,κάτι που σημαίνει οτι δε χρειάζεται να εχει καποιος windows tablet ή οθονη αφη για να έχει touch εμπειρία των windows8 του pc του! 1
paixtroni Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 εγω απο 7αρια τα πηγα σε 8 και για να πω την αληθεια με εχει βολεψει πολυ... αλλα τωρα αυτο ειναι καθαρα του καθενος!!
rfc Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Ειναι ρισκο επειδη μπορει να σου κατσει και να μη σου δουλευουν πραγματα. Εγω θα ταβαζα σε κανα χρονο απο τωρα μεχρι να διορθωθουν. Βλεπω θεματα με win installer, updates....... πολλα ακομη. Μπορει να σου κατσουν ομως και να δουλευουν καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα