Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Όταν θα στο ξανακάνει,πάτα στην "έναρξη" cmd και μετά enter.θα σε βάλει σε dos.Μόλις μπεις,πληκτρολόγησε ping (κενό) και μία ιστοσελίδα,π.χ:ping (κενό) www.insomnia.gr.Δες αν κάνει ping ή όχι.
poulinos Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Το έκανα reset και μπόρεσα να συνδεθώ.Θα κοιτάξω για αυτά που μου είπες, αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να συνδεθείς στο PC μου γιατί μάλλον δεν θα τα βρω... Θα σου πω σε λίγο. Edit: Βρήκα (περίπου) αυτό που μου ζήτησες.Πάρε όλο το πινακάκι καλού κακού Πως είναι δυνατόν να πληρώνω 24άρι και να έχω 9000 kbps download rate;Και μάλιστα το maximum να είναι 9700; γενικα η γραμμη θα μπορουσε να παιξει παραπανω.τωρα αν φταιει κατι σε οτε η μεσα στο σπιτι δεν ξερω. α.εχεις συναγερμο χωρις φιλτρο?β.δοκιμασε να βγαλεις τα παντα και να αφησειςμονο το ρουτερ στην κεντρικη πριζα και να δεις αν συγχρονιζεις το ιδιο Και κανε δοκιμη και με αλλο ρουτερ αφου εχεις και αλλα.
DaDiRa Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Όταν θα στο ξανακάνει,πάτα στην "έναρξη" cmd και μετά enter.θα σε βάλει σε dos.Μόλις μπεις,πληκτρολόγησε ping (κενό) και μία ιστοσελίδα,π.χ:ping (κενό) www.insomnia.gr.Δες αν κάνει ping ή όχι. Ok, θα το κοιτάξω, αλλά που θα χρησιμεύσει αυτό; γενικα η γραμμη θα μπορουσε να παιξει παραπανω.τωρα αν φταιει κατι σε οτε η μεσα στο σπιτι δεν ξερω. α.εχεις συναγερμο χωρις φιλτρο?β.δοκιμασε να βγαλεις τα παντα και να αφησειςμονο το ρουτερ στην κεντρικη πριζα και να δεις αν συγχρονιζεις το ιδιο Και κανε δοκιμη και με αλλο ρουτερ αφου εχεις και αλλα. α.Δεν ξέρω τι είναι αυτό.Πες μου πως να το δω. β.Το έκανα αυτό και δεν δούλεψε.Ήταν το πρώτο που μου πρότεινε ο τεχνικός γ.Όπως σου είπα τα router δεν μπορώ να τα δοκιμάσω γιατί το ένα δεν έχει καλώδιο για τροφοδοσία ρεύματος και το άλλο το δοκίμασα αλλά δεν υπήρχε σύνδεση στο internet.
poulinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 α.δεν ξερεις αν εχεις συναγερμο στο σπιτι?β.τι εννοεις δεν δουλεψε?δεν αλλαξε κατι στην ταχυτητα?γ.δες αν κανει μετασχηματιστης απο το αλλο και β.πρεπει να βαλεις τα στοιχεια για να συνδεθει. το Ping που σου λεει ο φιλος στην ουσια θα σου δειξει την στιγμη που εχεις το προβλημα αν εχεις ιντερνετ η οχι.
DaDiRa Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Ααα, όχι δεν υπάρχει συναγερμός στο σπίτι.Νόμιζα πως ήταν κάτι για το router το "συναγερμός χωρίς φίλτρο" Όταν λέω δεν δούλεψε εννοώ πως δεν μπήκε στο internet.Εννοείς πως πρέπει να μπω στο 192.168.1.x και να βάλω τα στοιχεία μου;Και ποια στοιχεία θα είναι αυτά;Αυτά που έχω τώρα, ή αυτά που είχα όταν ήμουν στην hol (γιατί το router αυτό είναι της hol). Μετασχηματιστές δοκίμασα 2 διαφορετικούς και δοκίμασα και χωρίς καθόλου.Το πρόβλημα δεν οφείλεται σίγουρα εκεί. Θα προσπαθήσω να ξαναμιλήσω με την wind για να μου στείλουν τεχνικό ή καινούριο router...
poulinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Ααα, όχι δεν υπάρχει συναγερμός στο σπίτι.Νόμιζα πως ήταν κάτι για το router το "συναγερμός χωρίς φίλτρο" Όταν λέω δεν δούλεψε εννοώ πως δεν μπήκε στο internet.Εννοείς πως πρέπει να μπω στο 192.168.1.x και να βάλω τα στοιχεία μου;Και ποια στοιχεία θα είναι αυτά;Αυτά που έχω τώρα, ή αυτά που είχα όταν ήμουν στην hol (γιατί το router αυτό είναι της hol). Μετασχηματιστές δοκίμασα 2 διαφορετικούς και δοκίμασα και χωρίς καθόλου.Το πρόβλημα δεν οφείλεται σίγουρα εκεί. Θα προσπαθήσω να ξαναμιλήσω με την wind για να μου στείλουν τεχνικό ή καινούριο router... οχι κανονικο συναγερμο εννοουσα.ναι πρεπει να μπεις στο 192.168.1.χ και να βαλεις τα στοιχεια της wInd οχι της Hol. μετασχτηματιστη εννοουσα για το ρουτερ που δεν ειχες και οχι να αλλαξεις στο ηδη υπαρχον που παιζει.προσεχε τα volt μην το καψεις το ρουτερ.
poulinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 to router αυτο μπορει να εχει αλλη ip.καντο Hard reset και δες απο ipconfig τι ip εχει
DaDiRa Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Λοιπόν οκ, το συνέδεσα και βρήκα την adress, αλλά δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω.Το router είναι NETFASTER IAD.Πως ακριβώς το ενεργοποιώ;
poulinos Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 καπου βαζεις τα στοιχεια.δεν ξερω αν πρεπει να μπεις σαν admin για να καταφερεις να τα βαλεις.
DaDiRa Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Συνδέθηκα με admin/admin στο 192.168.2.2, αλλά δεν βρήκα κάποια ρύθμιση για να ενεργοποιηθεί το internet.Μήπως φταίει που το router είναι άλλης εταιρίας;
poulinos Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 αν εχει custom firmware τωρα πανω δεν το ξερω.θα πρεπει να υπαρχει ειτε wizard ειτε wan ειτε internet connection.
DaDiRa Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Λοιπόν σήμερα θα πάρω τηλέφωνο να δηλώσω βλάβη για να μου στείλουν τεχνικό... και βλέπουμε...
DaDiRa Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δες το τόπικ που έκανα: http://www.insomnia.gr/topic/486140-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%AE-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-wind/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα