Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν να πω κατ' αρχάς πως είχα γράψει ένα κείμενο 6 παραγράφων και πριν το postάρω πήγα καταλάθως πίσω και το έχασα όλο, οπότε θα τα πω σύντομα τώρα.

Είχα προβλημα με το ιντερνετ και με πετούσε κάθε ένα τέταρτο.Παίρνω τηλέφωνο την τεχνική υποστήριξη, μου λέει τι να κάνω, το κάνω, δεν διορθώνεται.

Ξαναπαίρνω, μου λέει να κάνω κάτι άλλο, το κάνω, δεν διορθώνεται.

Ξαναπαίρνω και μου λέει "Μήπως φταίει το antivirus;"

Εντάξει έλεος προφανώς και δεν φταίει το antivirus γιατί αυτό γίνεται σε 3 διαφορετικούς υπολογιστές με 3 διαφορετικά antivitus.

Απλά μου είπε πως αυτός δεν έβλεπε καθόλου αποσυνδέσεις από το internet ενώ εμένα με πετούσε από το παιχνίδι αν έπαιζα κάτι Online ή μου ακύρωνε την λήψη αν κατέβαζα κάτι

Πείτε αν μπορώ να κάνω κάτι για να μην γίνονται αυτές οι αποσυνδέσεις.Με την εξυπηρέτηση πελατών δεν βγάζω άκρη...

Δημοσ.

Tο ότι δεν μπορείς να παίξεις online και ότι δεν μπορείς να κανεις download δεν πάει να πει πως σου κόβετε και το internet εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή.

Δημοσ.

ποιο ρουτερ εχεις?β.βλεπεις να σβηνει καποιο λαμπακι στο ρουτερ?επισης αλλο ρουτερ εχεις για δοκιμη?μηπως το ρουτερ εχει μεσα κανα counter που σου λεει ποση ωρα εισαι Online Οποτε απο εκει μπορεις να δεις αν εκανε αποσυνδεση η οχι.επισης τα χαρακτηριστικα της γραμμης?margin attenuation ταχυτητα?

Δημοσ.

@biomecanoid Από τι άλλο να προκαλείται, δηλαδή;Και πως να το διορθώσω;

@poulinos το router μου είναι το ZTE ZXV10 H108L.Κανένα λαμπάκι δεν σβήνει όπως είπα απλώς "παγώνει" για λίγο ότι έχει να κάνει με το internet και μετά δουλεύει κανονικά.Έχω άλλα 2 router που δοκίμασα, αλλά δεν δούλεψαν καν για να ανοίξει το internet.Για τον counter δεν ξέρω, για πες μου πως να το δω/ρυθμίσω, μακάρι να είναι αυτό το πρόβλημα, αν και οι χρόνοι δεν είναι πάντα οι ίδιοι.

Στις δυο τελευταίες ερωτήσεις δεν μπορώ να απαντήσω γιατί δεν κατάλαβα τι εννοείς :D

@MaxLucio το κάνει και με ασύρματη και με ενσύρματη σύνδεση

Δημοσ.

Μα αφού μου είπε πως δεν βλέπει αποσυνδέσεις...
Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω.

Δημοσ.

Αμα υπάρχει ασύρματη σύνδεση είναι λογικό αφού Χάνονται δεδομένα με την μεταφορα

δεν ειναι λογικο.οτι μπορει να μην εχεις καλο σημα δεν σημαινει οτι πρεπει να σε πεταει υποχρεωτικα εξω.απειρα ατομα παιζουν Online με wireless.σιγουρα εχεις χειροτερη αποδοση αλλα χωρις να σημαινει οτι δεν μπορεις να παιξεις.

@biomecanoid Από τι άλλο να προκαλείται, δηλαδή;Και πως να το διορθώσω;

@poulinos το router μου είναι το ZTE ZXV10 H108L.Κανένα λαμπάκι δεν σβήνει όπως είπα απλώς "παγώνει" για λίγο ότι έχει να κάνει με το internet και μετά δουλεύει κανονικά.Έχω άλλα 2 router που δοκίμασα, αλλά δεν δούλεψαν καν για να ανοίξει το internet.Για τον counter δεν ξέρω, για πες μου πως να το δω/ρυθμίσω, μακάρι να είναι αυτό το πρόβλημα, αν και οι χρόνοι δεν είναι πάντα οι ίδιοι.

Στις δυο τελευταίες ερωτήσεις δεν μπορώ να απαντήσω γιατί δεν κατάλαβα τι εννοείς :D

@MaxLucio το κάνει και με ασύρματη και με ενσύρματη σύνδεση

γιατι δεν δουλεψαν τα αλλα δυο ρουτερ?θα ηταν μια καλη δοκιμη για να δουμε πως παιζουν τα αλλα.εβαλες username kai password στα αλλα ρουτερ>οτενετ εχεις λογικα ε?δεν ξερω για το συγκεκριμενο μοντελο αν εχει counter η αν σου λεει καπου τα disconnects.αν το ρουτερ το εχεις διπλα οταν σε πεταξει/κολλησει μπορεις ακαριαια να δεις τα λαμπακια.τωρα να κανει τοσο γρηγορα disconnect Που να μην φαινεται μεσα απο τα Logs του provider τι να πω.η να χανει μονο το ppp χωρις να χανει το dsl οποτε να μην βλεπουν οτι πεφτει η πορτα??

Μα αφού μου είπε πως δεν βλέπει αποσυνδέσεις...

Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω.

το τι λενε δεν σημαινει οτι ισχυει.για αυτο σου ειπα να τσεκαρεις εσυ πρωτα τι γινεται και τι βλεπεις και να δοκιμασεις και αλλο ρουτερ.επισης ποια ειναι τα χαρακτηριστικα της γραμμης.τα γραφει μεσα στο ρουτερ σε καποιο μενου.μπορει κατι να φταιει πχ καποιο φιλτρο η ενας συναγερμος χωρις φιλτρο και να κανει θεματα η γραμμη

οι 2 τελευταιες ερωτησεις ηταν να μου πεις στα  ποσα συγχρονιζεις και τα χαρακτηριστικα της γραμμηςμεσα απο τον ρουτερ.καπου θα λεει data rate attenuation margin.σε καποιο dslstatus κτλ.

Δημοσ.

Λοιπόν έχω 24mbps για τα υπόλοιπα θα κοιτάξω αύριο γιατί τώρα είναι αργά.Δεν ξέρω γιατί δεν δούλεψαν τα άλλα δύο router, πάντως τα συνέδεσα και δεν είχα internet.Έχω wind και επίσης αν μπορείς πες λεπτομέρειες για το πως να δω τα disconnects μου

Δημοσ.

Λοιπόν έχω 24mbps για τα υπόλοιπα θα κοιτάξω αύριο γιατί τώρα είναι αργά.Δεν ξέρω γιατί δεν δούλεψαν τα άλλα δύο router, πάντως τα συνέδεσα και δεν είχα internet.Έχω wind και επίσης αν μπορείς πες λεπτομέρειες για το πως να δω τα disconnects μου

θα πρεπει να περασεις στοιχεια για να παιξει το ρουτερ.ειτε τα δικα σου ειτε καποια generic(γενικα) που δινει η wind .κατι σε στυλ [email protected] κτλ κτλ.αλλιως δεν θα μπεις.δεν ξερω το συγκεκριμενο ρουτερ αν εχεις δυνατοτητα να δεις τα disconnects σου ειτε απο καποιο Log ειτε απο καποιο Timer που σου λεει ποση ωρα εισαι Online κτλ.

Δημοσ.

Λοιπόν, θέλω πολύ να λυθεί το πρόβλημα, οπότε αρχίζω πρώτα πρώτα από αυτό που μου είπες για τα άλλα router.Δυστυχώς από το ένα έχει χαθεί το καλώδιο τροφοδοσία ρεύματος και το άλλο το συνδέω κανονικά, αλλά δεν υπάρχει σύνδεση στο internet.

Σχετικά με τα στοιχεία μου, διαβάζω στο βιβλιαράκι πως τα στοιχεία σύνδεσης είναι admin/admin, αλλα δεν με συνδέει.Είμαι σίγουρος πως ξανασυνδέθηκα εκεί με αυτά τα στοιχεία, αλλά τώρα δεν με βάζει.

το τι λενε δεν σημαινει οτι ισχυει.για αυτο σου ειπα να τσεκαρεις εσυ πρωτα τι γινεται και τι βλεπεις και να δοκιμασεις και αλλο ρουτερ.επισης ποια ειναι τα χαρακτηριστικα της γραμμης.τα γραφει μεσα στο ρουτερ σε καποιο μενου.μπορει κατι να φταιει πχ καποιο φιλτρο η ενας συναγερμος χωρις φιλτρο και να κανει θεματα η γραμμη

οι 2 τελευταιες ερωτησεις ηταν να μου πεις στα  ποσα συγχρονιζεις και τα χαρακτηριστικα της γραμμηςμεσα απο τον ρουτερ.καπου θα λεει data rate attenuation margin.σε καποιο dslstatus κτλ.

Αυτά που λες "τα γράφει μέσα στο router" εννοείς στην ιστοσελίδα που μπαίνεις για τις ρυθμίζεις, στο κουτί που μας έστειλαν, ή στο router το ίδιο;

Δημοσ.

Λοιπόν, θέλω πολύ να λυθεί το πρόβλημα, οπότε αρχίζω πρώτα πρώτα από αυτό που μου είπες για τα άλλα router.Δυστυχώς από το ένα έχει χαθεί το καλώδιο τροφοδοσία ρεύματος και το άλλο το συνδέω κανονικά, αλλά δεν υπάρχει σύνδεση στο internet.

Σχετικά με τα στοιχεία μου, διαβάζω στο βιβλιαράκι πως τα στοιχεία σύνδεσης είναι admin/admin, αλλα δεν με συνδέει.Είμαι σίγουρος πως ξανασυνδέθηκα εκεί με αυτά τα στοιχεία, αλλά τώρα δεν με βάζει.

Αυτά που λες "τα γράφει μέσα στο router" εννοείς στην ιστοσελίδα που μπαίνεις για τις ρυθμίζεις, στο κουτί που μας έστειλαν, ή στο router το ίδιο;

για το δευτερο ναι στην σελιδα που το ρυθμιζεις.

για το πρωτο.

α.για την τροφοδοσια τσεκαρε volt απο τα αλλα ρουτερ μηπωςκαι κανει και εκει ο μετασχηματιστης.ma και να ειναι παραπανω δεν εχεις θεμα.με λιγοτερα εχεις.

το admin/admin ειναι για να μπεις στο ρουτερ.μετα μεσα στο μενου πρεπει να βαλεις τα στοιχεια της εταιρειας που εχεις Px [email protected] η δεν ξερω τι εχει η wind.αν δεν σε συνδεει με admin/admin καντο hard reset απο το κουμπακι και δες απο κατω απο το ρουτερ σε ενα ταμπελακι μηπως εχεις αλλα στοιχεια και οχι admin/admin.πχ admin/τιποτα. η τιποτα/τιποτα.

Δημοσ.

Το έκανα reset και μπόρεσα να συνδεθώ.Θα κοιτάξω για αυτά που μου είπες, αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να συνδεθείς στο PC μου γιατί μάλλον δεν θα τα βρω...

Θα σου πω σε λίγο.

Edit: Βρήκα (περίπου) αυτό που μου ζήτησες.Πάρε όλο το πινακάκι καλού κακού
91dzea.png

Πως είναι δυνατόν να πληρώνω 24άρι και να έχω 9000 kbps download rate;Και μάλιστα το maximum να είναι 9700;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Άσ' το μόλις διάβασα το ρούτερ που έχεις,σκέφτηκα "Υπάρχουν κι άλλοι:".Είμαι συνδρομητής Οτέ και έχουμε,περίπου,ίδιο ρούτερ.Που και που το πάθαινε και μένα.Πλέον έχει πολύ καιρό να το κάνει.

Έχεις δίκιο,όλα τα λαμπάκια κανονικά και είχα ανοίξει και θέμα(αν και από ένα σημείο ξεφύγαμε) :

http://www.insomnia.gr/topic/463102-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-router-%CE%AE-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-driver-%CF%84%CE%BF%CF%85-wi-fi/

Βέβαια,δεν μου το έκανε μόνο με τα torrents,αλλά και στην περιήγηση.Ενσύρματα, δεν είχα προβλήματα.Άρα πρόβλημα του wi-fi.Τι ακριβώς δεν ξέρω.Όταν στο κάνει αυτό,δοκίμασε να κάνεις ping.Αν δεν ξέρεις,πες τι λειτουργικό έχεις,για να σου δώσουμε οδηγίες.

Δημοσ.

Φίλε εμένα μου το κάνει και ενσύρματα πάντως.Δεν ξέρω τι είναι το ping πες μου πως να το κάνω.Έχω windows 7.Που ακριβώς θα βοηθήσω αυτό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...