Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Play Store

evoracing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και καλή ανάσταση... Αγωρασα ένα tablet Bitmore tab750 απο τον κωτσοβολο. Πολύ δύναμη :)... Αλλά ή δεν ξέρω εγώ ή έχει κάποιο τροπο για να το κάνω που δεν το ξέρω. Δεν έχει μέσα Play Store ή Android Market δεν ξέρω ακριβός τι πρέπει να κάνω. Εχει μια εφαρμογή για να κατεβάζω αλλά δεν τα έχει όλα τα app. Βρήκα ένα λινκ για αυτό τον λόγο που κατεβάζει το Play Store αλλά μόλις την ανοίγω μου λέει ότι η εφαρμογή δεν λειτουργεί ή κάτι τέτοιο και κλίνει. Ξέρετε τι μπορω να κάνω;;

Sent from my iPod touch using Insomnia

Επεξ/σία από evoracing
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρίξε μια ματιά σ αυτό. Στο #24 λέει κάποιον τρόπο για να περάσεις το play. Δεν ξέρω αν παίζει. Ή εδώ. (δεν ξέρω αν κάτι απ αυτά το κανες ήδη)

Επεξ/σία από antonl

Ευχαριστώ πολύ παιδιά... Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, υπάρχει κάποιο app που όταν κλειδονω το tablet να κλείνει το wifi και γενικός ότι τρώει μπαταρία;;

Όπως τα πε ο Xristaras12. Wi-Fi, advanced, keep wi-fi on during sleep, never.

δεν έχει επιλογη στις ρυθμίσεις;

Εγώ που θέλω τ αντίθετο, πώς το κάνω; :Ρ

Όποτε σβήνει η οθόνη, μετά από λίγο κόβεται ό,τι κάνω download (παρόλο που χω επιλέξει να ναι το wi-fi πάντα On). ΟΚ, άκυρο σημείο εδώ που ρωτάω αλλά μιας και αναφέρθηκε κάτι παρεμφερες...

Όπως τα πε ο Xristaras12. Wi-Fi, advanced, keep wi-fi on during sleep, never.

Όποτε σβήνει η οθόνη, μετά από λίγο κόβεται ό,τι κάνω download (παρόλο που χω επιλέξει να ναι το wi-fi πάντα On). ΟΚ, άκυρο σημείο εδώ που ρωτάω αλλά μιας και αναφέρθηκε κάτι παρεμφερες...

Εγώ που έχω ένα Ainol ξέρω ότι λόγω hardware κλείνει μόνο του με εκείνο το setting. Δες Link.png Site: https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.thedarken.wl&hl=en">αυτό αλλά να ξέρεις ότι η μπαταρία θα τελειώνει απίστευτα γρήγορα.

• Like 1

Silmarien είναι το ίδιο και για εσένα :)

Ποιό? (η εφαρμογή ξέρω ότι δουλεύει στο Ainol Crystal. Λέω η ρύθμιση από το  wifi  δεν κάνει κάτι ακόμη και να το βάλω στο never sleep)

κ εγώ έχω το ίδιο θέμα στο xperia tablet s και ένω έχω επιλέξει να μην σβήνει,αυτό εκεί...

υπάρχουν φορές που ενώ κατεβάζει κλεινει το wifi μαζί με την οθόνη κ άλλες φορές όχι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...