evoracing Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και καλή ανάσταση... Αγωρασα ένα tablet Bitmore tab750 απο τον κωτσοβολο. Πολύ δύναμη ... Αλλά ή δεν ξέρω εγώ ή έχει κάποιο τροπο για να το κάνω που δεν το ξέρω. Δεν έχει μέσα Play Store ή Android Market δεν ξέρω ακριβός τι πρέπει να κάνω. Εχει μια εφαρμογή για να κατεβάζω αλλά δεν τα έχει όλα τα app. Βρήκα ένα λινκ για αυτό τον λόγο που κατεβάζει το Play Store αλλά μόλις την ανοίγω μου λέει ότι η εφαρμογή δεν λειτουργεί ή κάτι τέτοιο και κλίνει. Ξέρετε τι μπορω να κάνω;; Sent from my iPod touch using Insomnia Επεξ/σία 3 Μαΐου 2013 από evoracing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Ρίξε μια ματιά σ αυτό. Στο #24 λέει κάποιον τρόπο για να περάσεις το play. Δεν ξέρω αν παίζει. Ή εδώ. (δεν ξέρω αν κάτι απ αυτά το κανες ήδη) Επεξ/σία 3 Μαΐου 2013 από antonl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Και μεχρι να τακτοποιησεις το θεμα με το play,κατεβασε και εγκατεστησε το aptoide! http://m.aptoide.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Ευχαριστώ πολύ παιδιά... Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, υπάρχει κάποιο app που όταν κλειδονω το tablet να κλείνει το wifi και γενικός ότι τρώει μπαταρία;; Sent from my iPod touch using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 δεν έχει επιλογη στις ρυθμίσεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Όπως τα πε ο Xristaras12. Wi-Fi, advanced, keep wi-fi on during sleep, never. δεν έχει επιλογη στις ρυθμίσεις; Εγώ που θέλω τ αντίθετο, πώς το κάνω; :Ρ Όποτε σβήνει η οθόνη, μετά από λίγο κόβεται ό,τι κάνω download (παρόλο που χω επιλέξει να ναι το wi-fi πάντα On). ΟΚ, άκυρο σημείο εδώ που ρωτάω αλλά μιας και αναφέρθηκε κάτι παρεμφερες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Βοηθήσετε λίγο :Ρ είμαι χαζος στα Android.... Sent from my iPod touch using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Settings -> Wi-Fi -> Advanced -> Keep Wi-Fi on during sleep -> Never Σε android 4.1.1 τουλάχιστον, αυτή είναι η διαδρομή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Όπως τα πε ο Xristaras12. Wi-Fi, advanced, keep wi-fi on during sleep, never. Εγώ που θέλω τ αντίθετο, πώς το κάνω; :Ρ Όποτε σβήνει η οθόνη, μετά από λίγο κόβεται ό,τι κάνω download (παρόλο που χω επιλέξει να ναι το wi-fi πάντα On). ΟΚ, άκυρο σημείο εδώ που ρωτάω αλλά μιας και αναφέρθηκε κάτι παρεμφερες... Εγώ που έχω ένα Ainol ξέρω ότι λόγω hardware κλείνει μόνο του με εκείνο το setting. Δες Site: https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.thedarken.wl&hl=en">αυτό αλλά να ξέρεις ότι η μπαταρία θα τελειώνει απίστευτα γρήγορα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Silmarien είναι το ίδιο και για εσένα Sent from my iPod touch using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Silmarien είναι το ίδιο και για εσένα Sent from my iPod touch using Insomnia Ποιό? (η εφαρμογή ξέρω ότι δουλεύει στο Ainol Crystal. Λέω η ρύθμιση από το wifi δεν κάνει κάτι ακόμη και να το βάλω στο never sleep) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Εγώ που θέλω τ αντίθετο, πώς το κάνω; :Ρ Όποτε σβήνει η οθόνη, μετά από λίγο κόβεται ό,τι κάνω download (παρόλο που χω επιλέξει να ναι το wi-fi πάντα On). ΟΚ, άκυρο σημείο εδώ που ρωτάω αλλά μιας και αναφέρθηκε κάτι παρεμφερες... κ εγώ έχω το ίδιο θέμα στο xperia tablet s και ένω έχω επιλέξει να μην σβήνει,αυτό εκεί... υπάρχουν φορές που ενώ κατεβάζει κλεινει το wifi μαζί με την οθόνη κ άλλες φορές όχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα