maou28 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Άνεβασα και πριν το συγκεκριμένο θέμα άλλα μάλλον μου το ακύρωσαν και δεν ξέρω τον λόγο, Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα με το pc μου, toshiba sa30-504, το άνοιξα για να το καθαρίσω, αρκετά προσεκτικά και τώρα μόλις συνδέσω το ρεύμα κάνει έναν θόρυβο, ένα επαναλαμβανόμενο κλικ μέσα από τη μητρική και όλα τα λαμπάκια αναβοσβήνουν συνέχεια. το ξανάνοιξα κ είδα ότι ανάβοσβήνει ενα led πάνω στη μητρική που δεν το έχω ξαναδεί να ανάβει.
rafail1994 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Της μνήμες της έβαλες ; Γενικά σύνδεσε τα όλα κανονικά μέσα στο laptop και μετά δοκίμασε το
maou28 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Τα έχω συνδέση όλα κανονικά, προτού αλλάξω την οθόνη να βάλω την καινορύργια άνοιγε, τωρα ή αναβοσβήνουν όλα τα λαμπάκια ή ανάβει μόνο το led απο το Power
coolerman Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 σου έχει πέσει τπτ επάνω στην μητρική;;βλέπω λεκέδες..στο σιδεράκι!
maou28 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Και τι δεν είχε και το καθάρισα, όσα μπορούσαν να βγουν φυσικά, προτού το καθαρίσω άνοιγε και το καθάρισα πολύ προσεκτικά
coolerman Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Και τι δεν είχε και το καθάρισα, όσα μπορούσαν να βγουν φυσικά, προτού το καθαρίσω άνοιγε και το καθάρισα πολύ προσεκτικά κάνει επαναλαβανόμενο/συνεχομενο ήχο "αχνό" κλικ-κλικ-κλικ;; που αναφέρεις απο πάνω στο πρώτο σου post.
maou28 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 ενα τακ τακ τακ αργο και σταθερο αν δεν συνδέσω κάποια απο τις συσκευές αναβοσβήνουν ολα τα λαμπακια οταν τα συνδεσω ολα κανονικα αναβει μονο το power και δν ανοιγει ο υπολογιστης
coolerman Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 ενα τακ τακ τακ αργο και σταθερο μάλλον έχει πρόβλημα η μητρική(βραχυκύκλωμα)..τα κόκκινα λαμπάκια και η θορύβοι δεν είναι καλός "οιωνός" με 40 ευρώ απο ebay(απο τουρκία) αγοράζεις άλλη μητρική πάντως
maou28 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατι στην αρχή άνοιγε κανονικα και τωρα οχι
coolerman Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατι στην αρχή άνοιγε κανονικα και τωρα οχι όταν θα το ξανά μοντάρεις,κάνε το προσεκτικά! όπως το "έλυσες" να τα "ξανά δέσεις" σωστά
maou28 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 τωρα θα το δεσω, να δω πως θα παει και ενημερωνω αμεσα, ευχαριστω πολυ δεν εγινε τιποτα
george122 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 συγνωμη που χρησιμοποιω το θεμα αυτο αλλα το κανω για να μην ανοιξω αλλο... αφου ειναι σχετικο το προβλημα μου. αλλαξα μητρικη σε ενα Hp Dv6500, παλια δεν ανοιγε καθολου το λαπτοπ τωρα ανοιγει αλλα μενει μονο στο bios δεν φορτωνει τα windows δεν νομιζω να εχω ξεχασει κατι, μπορω να κανω κατι πριν το ξανακανω "κομματια";
coolerman Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 συγνωμη που χρησιμοποιω το θεμα αυτο αλλα το κανω για να μην ανοιξω αλλο... αφου ειναι σχετικο το προβλημα μου. αλλαξα μητρικη σε ενα Hp Dv6500, παλια δεν ανοιγε καθολου το λαπτοπ τωρα ανοιγει αλλα μενει μονο στο bios δεν φορτωνει τα windows δεν νομιζω να εχω ξεχασει κατι, μπορω να κανω κατι πριν το ξανακανω "κομματια"; βγάλε της μνήμες(αν έχεις 2 dimm αφήνεις το ένα επάνω)και το ξανά ανοίγεις. ο δίσκος δουλεύει;;δοκιμή σε άλλο Pc. η μητρική είναι ακριβώς η ίδια στο purt number;; βγάλε την μπαταρία του bios και ξανά βάλε την.
george122 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 βγάλε της μνήμες(αν έχεις 2 dimm αφήνεις το ένα επάνω)και το ξανά ανοίγεις. ο δίσκος δουλεύει;;δοκιμή σε άλλο Pc. η μητρική είναι ακριβώς η ίδια στο purt number;; βγάλε την μπαταρία του bios και ξανά βάλε την. ειναι ακριβως ιδιο part number θα τα δοκιμασω ευχαριστω
coolerman Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 ειναι ακριβως ιδιο part number θα τα δοκιμασω ευχαριστω πες μας αν το βρείς έτσι για την ιστορία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα