FilipposMD Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Καλησπέρα. Είμαι στις ΗΠΑ και σε κανά μήνα γυρίζω Ελλάδα. Έχω στο νου μου να πάρω ένα λάπτοπ στον πατέρα μου, που έχει ένα καβουρντιστίρι Turbo-X εδώ και 5-6 χρόνια. Βρήκα σήμερα αυτή την προσφορά: http://www.bestbuy.com/site/Samsung+-+Series+3+15.6%22+Laptop+-+4GB+Memory+-+500GB+Hard+Drive+-+Black/7904044.p?id=1218862009841&skuId=7904044&strId=804&strClr=true Είναι κοντά μου το μαγαζί και το κόστος είναι κάτω από 200 ευρώ. Δεν έχω ιδέα όμως τι είναι αυτός ο επεξεργαστής και δεν έχω δει ποτέ λάπτοπ Samsung. Ο πατέρας ίντερνετ και office χρησιμοποιεί. Πολλές απαιτήσεις δεν έχει και συγκριτικά με αυτό που έχει τώρα, όλα ωραία θα του φαίνονται. Απλώς δε θέλω να του πάρω και κάτι στα τυφλά. Κι επειδή έχω ακόμα κάποιες βδομάδες, δεν επείγομαι. Μπορεί να βρω και άλλες προσφορές. Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη! Ευχαριστώ. 1
forgotten Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 http://www.notebookcheck.net/AMD-A-Series-A6-4400M-Notebook-Processor.71726.0.html
FilipposMD Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Άκυρο, ξεπούλησε το μαγαζί. Πάμε γι'άλλα. Ευχαριστώ forgotten.
zacharis1955 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Eίναι GG και σαν μάρκα και σαν χαρακτηριστικά για 232.99 $! Αγόρασε το αμέσως (Στο site το έχει ακόμα)! Στην Ευρώπη ένα laptop με παρόμοια χαρακτηριστικά αν το βρείς λίγο κάτω από 450 $ θεωρείται τρομερή ευκαιρία! 1
Prof_Chaos Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 πολύ καλή επιλογή.. για τον επεξεργαστή δεν μασάει καθόλου ..ειδικά για τη χρήση που προορίζεται .. ασε τα reviews να λένε οτι θέλουν.. Γενικά τα samsung τα θεωρώ αρκετά ποιοτικά.
FilipposMD Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δεν το πρόλαβα παιδιά, στο site το δείχνει, αλλά όταν κάνεις checkout σου λέει ότι δεν είναι πια διαθέσιμο. Κρίμα. Δεν πειράζει, κάτι άλλο θα βγει. 1
zacharis1955 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 @Prof_Chaos, σχεδόν σαν το δικό μας είναι στα μισά λευτά!
Prof_Chaos Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 @Prof_Chaos, σχεδόν σαν το δικό μας είναι στα μισά λευτά! αστο μην την ψάχνεις... απο Αμερική με την ισοτιμία όλα στα μισα λεφτά είναι.. Εχουν τρελές προσφορές τα online τους σε όλα .. O φίλος το ξέρει πολύ καλά απο πρώτο χέρι. Α μη το ξεχάσω οι προσφορές τους ειναι ΟΛΟ το χρόνο.. συνέχεια σε όλα τα είδη..λεφτά να χεις.. Για τα δεδομένα τα Ευρωπαικά καλή ηταν η τιμούλα του 4545s αλλα και του 4540s.. για τα Ελληνικά δε πολύ καλή.. 1
gkarabid Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Αν βρεις φιλε μου κανενα παρομοιο με αυτα τα χρηματα θελω και εγω ενα Σοβαρα!!!
zacharis1955 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Για τα δεδομένα τα Ευρωπαικά καλή ηταν η τιμούλα του 4545s αλλα και του 4540s.. για τα Ελληνικά δε πολύ καλή.. Αριστη+ δεδομένης και της εξαιρετικής ποιότητας κατακευής τους !!! 1
FilipposMD Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Αν βρεις φιλε μου κανενα παρομοιο με αυτα τα χρηματα θελω και εγω ενα Σοβαρα!!! Το θέμα είναι ότι όποια παρόμοια προσφορά κι αν δοκίμασα, είχε εξαντληθεί το απόθεμα. Πρέπει να δω τι ώρα τις ανεβάζουν στο site και να την στήνω για να ψωνίσω επί τόπου, γιατί μάλλον πλακώνουν και τα αγοράζουν με τη μία,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα