tom_zola Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) καλησπέρα, θέλω να πάρω ένα tablet που η κύρια χρήση του θα ναι για φωτογραφίες, οπότε θέλω να βγάζει καλές. σε ποια στοιχεία πρέπει να δώσω βάση..?? επίσης θα χρειαστώ να μπαίνω στο internet και σε μέρη που δε χει wi-fi .. άρα πρέπει να κοιτάξω tablet που να υποστηρίζουν 3g ..?? sorry που οι ερωτήσεις είναι αστείες αλλά πρώτη φορά ασχολούμαι με tablet.. επίσης μπορείτε να προτείνετε κάποιο..?? αν γίνεται μέχρι 200 ευρώ.. ασ πούμε σε αυτά τα χρήματα..ποιο είναι το καλύτερο vfm ..?? ευχαριστώ... υγ: για να γίνω πιο σαφής..το θέλω για τη δουλειά μου..θα πάω σε διάφορες επιχειρήσεις, θα ανοίγω αρχεία word, excel kai pdf...θα βγάζω φώτο...και θα μπάινω στο Internet να συμπληρώνω κάποιες φόρμες και να τις στέλω επι τόπου.. θέλω ότι πιο οικονομικό υπάρχει που να καλύπτει αυτές τις απαιτήσεις...να χει μια φωτογραφική της προκοπής δηλαδή... ευχαριστώ... Επεξ/σία 3 Μαΐου 2013 από tom_zola Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα