Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από διακοπή ρεύματος το PC έβγαλε μπλε οθόνη και μου έλεγε ''non-system disk or disk replace and strike any key when ready''   Προσπάθησα με τα F keys να δω αν γίνετε να κάνω repair στα windows ή γενικά κάτι αλλά δεν μου έβγαζε καμία επιλογή. Επίσης το laptop μετά από την διακοπή κάνει και έναν θόρυβο σαν να χτυπάει ένα ''ρολόι''. Καμία ιδέα για το τι παίζει;; Μήπως θέλει αντικατάσταση ο σκληρός;; 

Δημοσ.

Τα λάπ τοπ δεν έχουν πρόβλημα με την διακοπή του ρεύματος διότι το ρεύμα δεν το παίρνουν άμεσα από το δίκτυο αλλά έμεσα μέσω της μπαταρίας σε αντίθεση με τα σταθερά που η τροφοδοσία τους είναι άμεση... Τώρα συγκεκριμένα απ ότι καταλαβαίνω άπο το μήνημα είναι σχετικό με τον δίσκο... Δοκίμασε να συνδέσεις με κανέναν εξωτερικό σκληρό άμα έχεις

Δημοσ.

Μετά από διακοπή ρεύματος το PC έβγαλε μπλε οθόνη και μου έλεγε ''non-system disk or disk replace and strike any key when ready''   Προσπάθησα με τα F keys να δω αν γίνετε να κάνω repair στα windows ή γενικά κάτι αλλά δεν μου έβγαζε καμία επιλογή. Επίσης το laptop μετά από την διακοπή κάνει και έναν θόρυβο σαν να χτυπάει ένα ''ρολόι''. Καμία ιδέα για το τι παίζει;; Μήπως θέλει αντικατάσταση ο σκληρός;; 

το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για να διαπιστώσεις οτι είναι ο σκληρός σου δίσκος,δοκιμή σε άλλον υπολογιστή!

αν και εκεί δεν bootarei(σου κάνει τα ίδια) είναι πρόβλημα με τον σληρό σου.και πας σε αγορά άλλου!

βάλε κοντά το αυτί σου να ακούσεις απο που προέρχεται ο θόρυβος ;)

Δημοσ.

Προσπάθησε να κανεις boot από CD και δες τι παίζει.Εάν δουλέψει τότε μάλλον είναι ο σκληρός δίσκος.

αλλα και αυτό που λέει ο coolerman.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα δοκιμάσω αυτά που μου είπατε. Καλό Πάσχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...