Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρά είναι και ο δίσκος σου .

Μήπως τελικά είσαι και λίγο ιδιότροπος ; :P

Μπορει να φταιει και αυτο :P. Με την 7870 θα ειμαι πανω απο 50 σχεδον παντα οποτε και παλι οκ :P.
Δημοσ.

φιλε μου καλησπερα επειδη παιζω τα ιδια παιχνιδια στο πσ μου με την 6850 μια χαρα τα παιζω ολα απλα δεν παιζω φουλ γραφικα και με κλειστα φιλτρα. πριν ενα τριμηνο επαιζα και εγω σε 1440χ900 και μετα πηγα σε 1080ρ.. τη διαφορα που καταλαβα σε βαττλε και ειδικα σε multi δε περιγραφετε... στη παλια στραβωνομουν... τωρα πραγματικα βλεπω( και οχι φουλ) και ειδικα σε μουλτι... ειδικα με σνιπερ. και δε κουραζονται τα ματια τοσο πολυ. οποτε και εγω σου προτεινω οθονη και η επομενη αναβαθμιση σου να ειναι καρτα....

εδιτ: επειδη και εγω τωρα ξεκινησα να παιζω το χιτμαν σου λεω μη χαραμιζεις αυτο το παιχνιδι στην οθονη σου.... παιξτο σε καλυτερη αναληση και θα μαθεις ΠΛΑΚΑ...

Δημοσ.

φιλε μου καλησπερα επειδη παιζω τα ιδια παιχνιδια στο πσ μου με την 6850 μια χαρα τα παιζω ολα απλα δεν παιζω φουλ γραφικα και με κλειστα φιλτρα. πριν ενα τριμηνο επαιζα και εγω σε 1440χ900 και μετα πηγα σε 1080ρ.. τη διαφορα που καταλαβα σε βαττλε και ειδικα σε multi δε περιγραφετε... στη παλια στραβωνομουν... τωρα πραγματικα βλεπω( και οχι φουλ) και ειδικα σε μουλτι... ειδικα με σνιπερ. και δε κουραζονται τα ματια τοσο πολυ. οποτε και εγω σου προτεινω οθονη και η επομενη αναβαθμιση σου να ειναι καρτα....

εδιτ: επειδη και εγω τωρα ξεκινησα να παιζω το χιτμαν σου λεω μη χαραμιζεις αυτο το παιχνιδι στην οθονη σου.... παιξτο σε καλυτερη αναληση και θα μαθεις ΠΛΑΚΑ...

Λεω να παρω πρωτα gpu και μετα να παω για οθονη. Εχω αυτην εδω http://www.overstock.com/Electronics/Hanns-G-HW191A-19-inch-Widescreen-LCD-Monitor-Refurbished/4777687/product.html

Δημοσ.

Ενταξει οτι νομιζεις. Απλα εγω σ ειπα την προσωπικη μου εμπειρια με χειροτερη καρτα γραφικων λ. Απο μια viewsonic 19' που ειχα με αυτη την αναληση σε δελλ 2312. Το gaming πραγματικα θεωρω οτι παει σε αλλο επιπεδο. Και ειδικα σε βαττλε 3 αν παιζεις ονλινε. Βλεπεις ποιον σκοτωνεις. Που βρισκονται κλπ.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...