Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα παρω μια νεα καρτα για να αντικαταστησω την παλια μου 6870 που δεν παιζει και πολυ καλα τα τελευταια games. Σκεφτομαι να παρω την 7870 powercolor tahiti le. Ειναι καλη?

i5 3570k

8gb ram

900p

Δημοσ.

6870 -> 7870LE makes sense, αλλά αν μιλάμε για x900 ανάλυση, καλύτερα αγόρασε οθόνη γιατί αυτή η ανάλυση ανήκει στα κινητά πλέον.

• Like 1
Δημοσ.

1440x900 εχω οθονη και θα παρω πιο μετα καποια με 1080p.

πχ hitman,far cry 3 και battlefield 3 δεν παιζουν τοσο smoothly οποτε θα κανω αυτο το upgrade.

Δημοσ.

Μήπως παίζει κάτι άλλο με το pc σου ; γιατί εγώ και σε 1440x900 ,1920x1080 που έχω δοκιμάσει την κάρτα παίζει τα πάντα ομαλά και με full γραφικά

Δημοσ.

Μήπως παίζει κάτι άλλο με το pc σου ; γιατί εγώ και σε 1440x900 ,1920x1080 που έχω δοκιμάσει την κάρτα παίζει τα πάντα ομαλά και με full γραφικά

και κραταει συνεχως 60fps? Για ποια παιχνιδια μιλας? (εμενα κατω απο 60 δεν φαινεται και πολυ καλα)

Δημοσ.

και κραταει συνεχως 60fps? Για ποια παιχνιδια μιλας? (εμενα κατω απο 60 δεν φαινεται και πολυ καλα)

Ο μέσος ορος είναι πάνω απο 60fps στα περισσότερα παιχνίδια (και σε αυτά που λες εσυ εκτός απο το battlefield που απο οτι θυμάμαι κυμαίνεται στα 40 πάνω)

Δημοσ.

Το θεμα δεν ειναι οτι δεν εχει καλα fps,και εμενα πανω απο 40fps ειναι συνηθως στα περισσοτερα παιχνιδια,απλα δεν φαινεται και πολυ smooth,ας πουμε τα 60fps φαινονται καλα αλλα μολις πεσει λιγο εχει μεγαλη διαφορα και ειναι λες και παιζω με 30..(ποσο vram εχεις?)

• Like 1
Δημοσ.

Έμενα ακόμη και στα 30fps + μια χαρά ομαλά κυλαει το παιχνίδι με λιγότερα υπάρχει όντως θέμα αλλα δεν έτυχε ακόμη  .Ρολόγια τα μαμά εχω δεν την έχω πειράξει καθόλου.

edit:Τα υπόλοιπο hardware το έχεις ελέγξει ; τι τροφοδοτικό εχεις ;

Δημοσ.

Έμενα ακόμη και στα 30fps + μια χαρά ομαλά κυλαει το παιχνίδι με λιγότερα υπάρχει όντως θέμα αλλα δεν έτυχε ακόμη  .Ρολόγια τα μαμά εχω δεν την έχω πειράξει καθόλου.

edit:Τα υπόλοιπο hardware το έχεις ελέγξει ; τι τροφοδοτικό εχεις ;

http://www.skroutz.gr/s/302110/Thermaltake-Litepower-700W.html

Καινουριο ειναι το pc,5 μηνες τωρα.

Δημοσ.

Εντάξει δεν έχει σχέση που είναι καινούριο και το επόμενο λεπτό μπορεί κάτι να χαλάσει .

Για κατέβασε μια το Hard Disk Sentinel και ανέβασε μια φωτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...