Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα μετά το καθιερωμένο καθάρισμα και την αλλαγή πάστας προέκυψε προβλημα.Η παστα οπως φαινετε ειναι οκ αλλα δεν ειναι εκει το θεμα. Η μητρικη ζεματουσε σε αυτα εδω τα σημεια. Τι μπορει να παιζει?

Motherboard: asus p5q3

τροφοδοτικο ενα L&C 600 watt

cpu quad q9550

post-240170-0-80019000-1367600703_thumb.jpg

post-240170-0-02259000-1367600709_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

φυσιολογικό είναι τώρα που μπήκε το καλοκαιράκι..

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι ενα καλο cable managment με δεματικά.. σωστή ροή αέρα μέσα στο κουτί και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα..

Αν θέλεις αγοράζεις και 2 μικρά ανεμιστηράκια και τα βάζεις πανω στα ψυκτράκια της μητρικής

Η καλύτερη λύση όμως είναι να έχεις καλή ροή αέρα οπως προανέφερα και ενα πλαινό ανεμιστήρα να χτυπάει πάνω στη μητρική.

Δημοσ.

ρε συ μιλαμε για πολυ υψηλες θερμοκρασιες.. Ζεματισμα. Εχω ηδη 6 ανεμιστηρες. 2 μπροστα,2πανω,1

απο πλαι και ενα πισω. Δεν πιστευω οτι φταιει το airflow. Υπαρχει περιπτωση παρεπιπτοντως να επηρρεαζει την θερμοκρασια της cpu? Γιατι με να παστα στο idle εχει περισσοτερη απο πριν. Η μηπως φταιει το οτι ειναι φρεσκια ακομα?

Αλλα τεσπα δεν ειναι το θεμα η cpu. Τα bridge με ανησυχουν ιδιαιτερα!!

Δημοσ.

ρε συ μιλαμε για πολυ υψηλες θερμοκρασιες.. Ζεματισμα. Εχω ηδη 6 ανεμιστηρες. 2 μπροστα,2πανω,1

απο πλαι και ενα πισω. Δεν πιστευω οτι φταιει το airflow. Υπαρχει περιπτωση παρεπιπτοντως να επηρρεαζει την θερμοκρασια της cpu? Γιατι με να παστα στο idle εχει περισσοτερη απο πριν. Η μηπως φταιει το οτι ειναι φρεσκια ακομα?

Αλλα τεσπα δεν ειναι το θεμα η cpu. Τα bridge με ανησυχουν ιδιαιτερα!!

Έχεις αλλάξει ποτέ την πάστα στα bridge ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την άλλαξα και αυτή σήμερα. Κοίτα αυτό που με τρελαίνει είναι το εξής. Ενώ τα bridge ειναι πολύ ζεστά το Everest μου δείχνει ότι η motherboard είναι στους 40 βαθμούς. Και με προβληματίζει μήπως το γεγονός αυτό επηρεάζει και την cpu η οποια σε idle ειναι και αυτη γυρω στα 40-45 το max και σε full με το prime μετα απο καμια ωρα γυρω στους 67.  Το συστημα ειναι 4 χρονων δεν με απασχολει το ποσο θα ζησει ακομα απλα εφοσον ειναι σε τελεια κατασταση μου φαινετε εντελως περιεργο. Παρεπιπτοντςω εχω κλοκαρει λιγο απο 2.8 στα 3.5

Επεξ/σία από geodark
Δημοσ.

H ψυκτρα ζεματαγε και αυτη? Για ποσταρε θερμοκρασιες για να μη λεμε οτι ναναι ο καθενας.

Δημοσ.

τα ρεύματα σου τα έχεις κοιτάξει απο το bios ? είναι ρυθμισμένα στο AUTO? τόσο σε μητρική NB οσο και σε CPU RAM Κτλ ? 

Είναι σύνηθες λάθος που γίνεται με αποτέλεσμα η μητρική να δίνει παραπάνω ρεύμα απο τι χρειάζεται με αποτέλεσμα αυτες τις θερμοκρασίες..

Ειδικά στις Asus αρεσει το ρευματάκι..

Δημοσ.

H ψυκτρα ζεματαγε και αυτη? Για ποσταρε θερμοκρασιες για να μη λεμε οτι ναναι ο καθενας.

Η ψυκτρα της cpu δεν ζεματαγε αλλα για iddle μου φαινετε ψηλα η θερμοκρασια

iddle

KjTlrL7.png

καμια ωρα μετα με το prime

850759f20a754534b9f9e19.png

τα ρεύματα σου τα έχεις κοιτάξει απο το bios ? είναι ρυθμισμένα στο AUTO? τόσο σε μητρική NB οσο και σε CPU RAM Κτλ ? 

Είναι σύνηθες λάθος που γίνεται με αποτέλεσμα η μητρική να δίνει παραπάνω ρεύμα απο τι χρειάζεται με αποτέλεσμα αυτες τις θερμοκρασίες..

Ειδικά στις Asus αρεσει το ρευματάκι..

Ποτε δεν πειραξα τα ρευματα και αν θυμαμαι καλα παντα στο auto ηταν. Θα μπω καποια στιγμη να το κοιταξω αν και δεν νομιζω..

Δημοσ.

Αν δε καιει η ψυκτρα σημαινει οτι δε παταει καλα και δεν απορροφα τη θερμοκρασια.

Δημοσ.

Αν δε καιει η ψυκτρα σημαινει οτι δε παταει καλα και δεν απορροφα τη θερμοκρασια.

Μιλάς για τις ψύκτρες των bridge έτσι?

Αν ναι,είναι φυσιολογικά όσα συμβαίνουν να φανταστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...