Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οσοι γουσταρετε τσαμπουκα.... ολοι Συνταγμα το απογευμα....... φερτε και τα tablets μαζι.

• Like 5
  • Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οσοι γουσταρετε τσαμπουκα.... ολοι Συνταγμα το απογευμα....... φερτε και τα tablets μαζι.

Tabletoμοναμαχία!!!

nexus 7, διαλέγω εσένα (βασικά, εσένα έχω μόνο, οπότε θα σε διάλεγα έτσι κι αλλιώς)! Διάλυσε τους με τους 4 πυρήνες σου!!!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως στέλνεις φώτος:

1. Ναι, ένας τρόπος είναι να τις κάνεις share μέσω dropbox και δε θα γελούσα καθόλου. Είχα android και έχω δοκιμάσει να στείλω μέσω bluetooth: απελπισία, απίστευτα αργό!

2. Επειδή αναφέρεσαι συγκεκριμένα στο iOS, υπάρχουν εφαρμογές που σου επιτρέπουν μεταφορά φωτογραφιών μέσω bluetooth, αν θέλεις να το κάνεις αυτό ντε και καλά (βλ. Photo Transfer App, κανονική εφαρμογή χωρίς jailbreak)

3. Με mail ίσως;

4. Με whats app ή παρόμοιες εφαρμογές που υποστηρίζουν αποστολή αρχείων φώτο

Γενικά δε συμφωνώ με αφορισμούς αλλά ο φίλος πιο πάνω έχει δίκιο γενικά. Το λέω έχοντας δοκιμάσει και τα δύο λειτουργικά. Καλό, χρυσό το android, ξεκλείδωτο, κάνει της Παναγιάς τα μάτια αλλά τη σταθερότητα και τη λειτουργικότητα του iOS δεν μπορεί να την πλησιάσει. Και δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα γίνει αυτό και στο μέλλον γιατί είναι ένα παραφουσκωμένο λειτουργικό που απαιτεί 4πυρηνα και 8πυρηνα συστήματα και 2 GB ram για να μη λαγκάρει. Συν το θέμα της ποιότητας των application όπου ακόμα το iOS είναι πολύ μπροστά (και ο λόγος είναι ότι οι χρήστες του έχουν μάθει να πληρώνουν για να τις αποκτήσουν, άρα και οι δημιουργοί τους τις προσέχουν περισσότερο, σε αντίθεση με τους χρήστες android, που έχουν μάθει στο δωρεάν/ξεκλείδωτο).

1.Σοβαρολογείς ότι θα χρησιμοποιήσεις dropbox και ίντερνετ για να στείλεις 4-5 απλές φωτός; είναι σαν να κάνεις την απόσταση πειραιά- σύνταγμα μέσω λαμίας!!! Όσο για το αν είναι αργό το bluetooth, είναι αργό όσο και σε όλες τις άλλες συσκευές που χρησιμοποιούν bluetooth. Aν η συσκευη που χρησιμοποιησες ήταν bluetooth 1, δεν σου φταιει το λειτουργικό.

2. Πρώτος εσύ μου αναφέρεις τις εν λογω εφαρμογές. αν έχεις την καλοσύνη πες μου ποιες λειτουργουν σε non-jailbreaked συσκευες και είναι δωρεάν για να την κατεβάσει η νύφη μου που αμάν κάνω για να μου στείλει καμιά φορά φωτογραφίες και βίντεο που τράβηξε.

3.,4. σοβαρα μόνο με χρήση ίντερνετ;;;; για αυτούς που δεν έχουν πακέτο δεδομένων, θα τους πετάξουμε στο καιάδα;

Δεν τραβάω φώτος με τα tablets το θεωρώ γελοίο. Έχω την φωτογραφική για αυτό, και αν τις θέλει κανείς τις φώτος (δεν μου έχει τύχει να βιάζεται κανείς τόσο πολύ να του στείλω φώτος λες και θα πεθάνει) με usb flashaki. Αν είναι τόσο επείγον, usb otg και adaptor SD to usb στο nexus 7 και αποστολή με ότι θέλεις.

ούτε εγώ τραβάω αλλά πχ τις προάλλες που ήθελα τις φωτός που τράβηξαν οι υπόλοιποι, μου τις έστειλαν κατευθείαν στο ταμπλετ και όλα καλά.

Επεξ/σία από kallair
  • Like 1
Δημοσ.

μεχρι 5 ευρω..

αντε το πολυ 10 ευρω.

παραπανω δε δινω

Μην είσαι τόσο κουβαρντάς.. Η ισοπέδωση στο μεγαλείο της.

• Like 1
Δημοσ.

@kallair:

- Μία εφαρμογή που ξέρω και την έχω αγοράσει/δοκιμάσει στην ανέφερα. Πιθανόν (σχεδόν σίγουρα) υπάρχουν και άλλες που δεν ξέρω. Όχι, δεν είναι δωρεάν αλλά θεωρώ γελοίο να βλέπω ανθρώπους που έδωσαν 700 ευρώ για smartphone και μετά λυπούνται 2 ευρώ για μία εφαρμογή που τους είναι χρήσιμη

- Ακόμα πιο γελοίο θεωρώ το να σκας ένα σωρό λεφτά για smartphone και να μην παίρνεις κάποιο πακέτο ίντερνετ. Αφού τα wifi δίκτυα στην Ελλάδα είναι εξαιρετικά περιορισμένα, πετάς όλα τα πλεονεκτήματα της χρήσης ενός τέτοιου τηλεφώνου στον κάλαθο των αχρήστων.

Το κλείνω όμως εδώ, γιατί είμαστε εκτός θέματος. Το αντικείμενο του post είναι το συγκεκριμένο τάμπλετ και όχι τα τηλέφωνα ή η σύγκριση λειτουργικών. ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ γνώμη, το ταμπλετάκι είναι τίμια πρόταση και θα πουλήσει καλά. Αν υπολογίσεις ότι το ipad mini έχει τα διπλάσια χρήματα και την οικονομική κρίση (που δεν περιορίζεται μόνο στην Ελλάδα), θα πάει αρκετά καλά.

Δημοσ.

αν εχει οντως τοσο γιατι να μην το προτιμησει καποιος που δεν θελει να μπλεκει με αγορες απο εξω και εχει και την εγγυηση της acer οτι και να σημαινει αυτο εξαλλου δεν εχει και χαλια χαρακτηριστικα 

Δημοσ.

Η προσωπική μου άποψη ειναι οτι αν κάποιος θέλει ένα tablet ας κάνει οικονομία και να επένδυσει σε κατι πιο καλο!

Απο android ταμπλετακια των 150-200 ευρω (με το που κυκλοφορουν) εχει γεμίσει ο τόπος με τα περισσότερα εξ αυτών να ειναι τουλάχιστον απαράδεκτα (οποίος εχει εμπειρία απο πιο ακριβά μοντέλα μπορει μα το καταλάβει απο χλμ)

Προκειμένου λοιπόν να δώσετε 200 ευρω για κατι το οποίο σε κανένα χρόνο δεν θα εχει κάν υποστήριξη για νέα updates κάντε λίγη υπομονή μέχρι να μαζεψτε παραπάνω χρήματα και πάρετε τίποτα σοβαρό!

Οτι πληρώνεις περνεις..,οποίος πιστεύει το αντίθετο ειναι γελασμενος

:-)

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

@kallair:

- Μία εφαρμογή που ξέρω και την έχω αγοράσει/δοκιμάσει στην ανέφερα. Πιθανόν (σχεδόν σίγουρα) υπάρχουν και άλλες που δεν ξέρω. Όχι, δεν είναι δωρεάν αλλά θεωρώ γελοίο να βλέπω ανθρώπους που έδωσαν 700 ευρώ για smartphone και μετά λυπούνται 2 ευρώ για μία εφαρμογή που τους είναι χρήσιμη

- Ακόμα πιο γελοίο θεωρώ το να σκας ένα σωρό λεφτά για smartphone και να μην παίρνεις κάποιο πακέτο ίντερνετ. Αφού τα wifi δίκτυα στην Ελλάδα είναι εξαιρετικά περιορισμένα, πετάς όλα τα πλεονεκτήματα της χρήσης ενός τέτοιου τηλεφώνου στον κάλαθο των αχρήστων.

Το κλείνω όμως εδώ, γιατί είμαστε εκτός θέματος. Το αντικείμενο του post είναι το συγκεκριμένο τάμπλετ και όχι τα τηλέφωνα ή η σύγκριση λειτουργικών. ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ γνώμη, το ταμπλετάκι είναι τίμια πρόταση και θα πουλήσει καλά. Αν υπολογίσεις ότι το ipad mini έχει τα διπλάσια χρήματα και την οικονομική κρίση (που δεν περιορίζεται μόνο στην Ελλάδα), θα πάει αρκετά καλά.

Θα απαντήσω και θα κλείσω το off topic. Πολλοί μπορεί να εκτιμούν το iOS αλλά δεν πάει να πει ότι έσκασαν  κ 700 ευρώ. Το είχε πάρει 380 καινούργιο από αγγελία. Όσο δλδ θα έπαιρνε και ένα καλό android. Προσωπικά θεωρώ χαζό να πληρώνω λεφτά για κάτι που επρεπε να μου το παρέχει το λειτουργικό από μόνο του. Δεν είναι και δική μου συσκευή οπότε δεν θα κάνω κουμάντο στο τι κατεβάζει. Για τα πακέτα ίντερνετ που λες, επίσης θεωρώ χαζομάρα να σπαταλάς τα mb σου με αυτό τον τρόπο όταν ειδικά τα χρειάζεσαι για αλλού. Πχ η νύφη μου δουλεύει σε μια εταιρεία με έδρα στο Λονδίνο με παράρτημα εδώ και 2 βδομάδες τον μήνα εκτελεί χρέη τηλεφωνική υποστήριξης στους πελάτες. Για ποιον λόγο να χαλάσει mb που της είναι πολίτιμα για να κάνει κάτι που με το bluetooth θα τα έκανε απλα, εύκολα και μέσα σε λιγα δευτερόλεπτα; γιατι να κάτσει να μπλέκει με dropbox, διαμοιρασμό λινκ (ειδικα αν ειναι πολλες οι φωτος!!!), όταν όλο αυτό είναι 3 κλικ δουλειά; Το bluetooth καλώς ή κακώς είναι ακόμα χρήσιμο. ας αποκτήσουν όλες οι συσκευές nfc ή wifi direct και τοτε να σου πω πως ναι το bluetooth, για διαμοιρασμο αρχείων σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι πλεον αχρηστο. Το ότι μπορείς να πας κάπου κάνοντας παράκαμψη, δεν πάει να πει ότι πρεπει να κάνεις και τον γύρο την αθήνας όταν μπορείς να κάνεις απλά την δουλειά σου. το οτι βολεύεσαι εσυ με άλλους τρόπους επειδή δεν μπορείς αλλιως, δεν τους κάνει και σωστότερους τους τρόπους σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...