el97639 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Με τετοιο OS, δεν δινω δεκαρα. Αλλα ειναι αρκετα ομορφο. ελπιζω να μη συγκρινεις το ios γιατι εδω γελαμε. ουτε με bluooth μια φωτογραφια δε μπορεις να στειλεις. τεσπα το θεμα ειναι οτι μιλαμε για ενα copypaste του ipad mini με τα μισα λεφτα τετραπυρυνο με καλυτερο os. H οθονη θα μπορουσε να ηταν λιγο καλυτερη βεβαια 2
Nick789 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Με τετοιο OS, δεν δινω δεκαρα. Αλλα ειναι αρκετα ομορφο. Ε ναι, είναι γνωστό ότι το Jelly Bean δεν είναι καλό OS... Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Πολύ καλή τιμή, και πρόταση γενικά. Η έκδοση android κάτι μου λέει ότι θα είναι η 4.1.2... 2
Digital-Entity Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Μα καλά πως γίνεται το 2013 να υπάρχουν άτομα ακόμη να υποστηρίζουν ότι δεν στέλνουν αρχεία με bluetooth; Χαλαρώστε έχει ξεπεραστεί αυτό, θυμάμαι την τελευταία φορά που έστειλα αρχείο ήταν πριν κάμποσα χρόνια όταν επικρατούσε το symbian και μην πείτε για fanboy κτλ, έχω και ipad mini και nexus 7. 2
kallair Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 και πως στελνεις εσυ τις φωτος σου που μολις τράβηξες (ή και στην προηγούμενη έξοδο αλλά τώρα τον ξαναδες) στον αλλον που είναι δίπλα σου; τις ανεβάζεις dropbox και του λες μολις πας σπίτι σου, άντε να τις δεις; Μια χαρα χρησιμοποιείται ακόμα το bluetooth σε όλα. Και μην μου πεις ότι σου είναι πιο βολικό να του στείλεις λινκ για dropbox από το να κάνεις μαζική αποστολή με bluetooth τις φωτός που θες.. θα γελάμε μεχρι μεθαύριο. 2
ikar6 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 και πως στελνεις εσυ τις φωτος σου που μολις τράβηξες (ή και στην προηγούμενη έξοδο αλλά τώρα τον ξαναδες) στον αλλον που είναι δίπλα σου; τις ανεβάζεις dropbox και του λες μολις πας σπίτι σου, άντε να τις δεις; Μια χαρα χρησιμοποιείται ακόμα το bluetooth σε όλα. Και μην μου πεις ότι σου είναι πιο βολικό να του στείλεις λινκ για dropbox από το να κάνεις μαζική αποστολή με bluetooth τις φωτός που θες.. θα γελάμε μεχρι μεθαύριο. Πως στέλνεις φώτος: 1. Ναι, ένας τρόπος είναι να τις κάνεις share μέσω dropbox και δε θα γελούσα καθόλου. Είχα android και έχω δοκιμάσει να στείλω μέσω bluetooth: απελπισία, απίστευτα αργό! 2. Επειδή αναφέρεσαι συγκεκριμένα στο iOS, υπάρχουν εφαρμογές που σου επιτρέπουν μεταφορά φωτογραφιών μέσω bluetooth, αν θέλεις να το κάνεις αυτό ντε και καλά (βλ. Photo Transfer App, κανονική εφαρμογή χωρίς jailbreak) 3. Με mail ίσως; 4. Με whats app ή παρόμοιες εφαρμογές που υποστηρίζουν αποστολή αρχείων φώτο Γενικά δε συμφωνώ με αφορισμούς αλλά ο φίλος πιο πάνω έχει δίκιο γενικά. Το λέω έχοντας δοκιμάσει και τα δύο λειτουργικά. Καλό, χρυσό το android, ξεκλείδωτο, κάνει της Παναγιάς τα μάτια αλλά τη σταθερότητα και τη λειτουργικότητα του iOS δεν μπορεί να την πλησιάσει. Και δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα γίνει αυτό και στο μέλλον γιατί είναι ένα παραφουσκωμένο λειτουργικό που απαιτεί 4πυρηνα και 8πυρηνα συστήματα και 2 GB ram για να μη λαγκάρει. Συν το θέμα της ποιότητας των application όπου ακόμα το iOS είναι πολύ μπροστά (και ο λόγος είναι ότι οι χρήστες του έχουν μάθει να πληρώνουν για να τις αποκτήσουν, άρα και οι δημιουργοί τους τις προσέχουν περισσότερο, σε αντίθεση με τους χρήστες android, που έχουν μάθει στο δωρεάν/ξεκλείδωτο). 4
Bourdoulas Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 ελπιζω να μη συγκρινεις το ios γιατι εδω γελαμε. ουτε με bluooth μια φωτογραφια δε μπορεις να στειλεις. τεσπα το θεμα ειναι οτι μιλαμε για ενα copypaste του ipad mini με τα μισα λεφτα τετραπυρυνο με καλυτερο os. H οθονη θα μπορουσε να ηταν λιγο καλυτερη βεβαια Ε ναι γιατί πριν το iPad δεν υπήρχαν 8άρια τάμπλετ. Η Apple τα ανακάλυψε και αυτά. Εντάξει το θέμα του λειτουργικού είναι καθαρά υποκειμενικό. Προσωπικά δεν θα ξαναέδινα χρήματα για συσκευή με iOS. 4
alx255 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Πως στέλνεις φώτος: 1. Ναι, ένας τρόπος είναι να τις κάνεις share μέσω dropbox και δε θα γελούσα καθόλου. Είχα android και έχω δοκιμάσει να στείλω μέσω bluetooth: απελπισία, απίστευτα αργό! 2. Επειδή αναφέρεσαι συγκεκριμένα στο iOS, υπάρχουν εφαρμογές που σου επιτρέπουν μεταφορά φωτογραφιών μέσω bluetooth, αν θέλεις να το κάνεις αυτό ντε και καλά (βλ. Photo Transfer App, κανονική εφαρμογή χωρίς jailbreak) 3. Με mail ίσως; 4. Με whats app ή παρόμοιες εφαρμογές που υποστηρίζουν αποστολή αρχείων φώτο Γενικά δε συμφωνώ με αφορισμούς αλλά ο φίλος πιο πάνω έχει δίκιο γενικά. Το λέω έχοντας δοκιμάσει και τα δύο λειτουργικά. Καλό, χρυσό το android, ξεκλείδωτο, κάνει της Παναγιάς τα μάτια αλλά τη σταθερότητα και τη λειτουργικότητα του iOS δεν μπορεί να την πλησιάσει. Και δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα γίνει αυτό και στο μέλλον γιατί είναι ένα παραφουσκωμένο λειτουργικό που απαιτεί 4πυρηνα και 8πυρηνα συστήματα και 2 GB ram για να μη λαγκάρει. Συν το θέμα της ποιότητας των application όπου ακόμα το iOS είναι πολύ μπροστά (και ο λόγος είναι ότι οι χρήστες του έχουν μάθει να πληρώνουν για να τις αποκτήσουν, άρα και οι δημιουργοί τους τις προσέχουν περισσότερο, σε αντίθεση με τους χρήστες android, που έχουν μάθει στο δωρεάν/ξεκλείδωτο). Δλ εκτός απο το νο2 την εφαρμογή που λες όλοι οι άλλοι τρόποι είναι να εχεις απαραίτητα ίντερνετ σύνδεση εκείνη την ωρα για να στείλει κάποιο αρχείο στον άλλο δίπλα σου που αν έχει και αυτός πχ iphone θα πρεπει και αυτός με την σειρά του να έχει συνδεση .
alx255 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Για να μη βγαίνουνε εκτός θέματος η συσκευή με όσα κανει και με τιμή μέχρι 230 ευρώ θα παει πολύ καλά πιστεύω μιλάμε παντα το μοντελο με το 3g.
Digital-Entity Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 και πως στελνεις εσυ τις φωτος σου που μολις τράβηξες (ή και στην προηγούμενη έξοδο αλλά τώρα τον ξαναδες) στον αλλον που είναι δίπλα σου; τις ανεβάζεις dropbox και του λες μολις πας σπίτι σου, άντε να τις δεις; Μια χαρα χρησιμοποιείται ακόμα το bluetooth σε όλα. Και μην μου πεις ότι σου είναι πιο βολικό να του στείλεις λινκ για dropbox από το να κάνεις μαζική αποστολή με bluetooth τις φωτός που θες.. θα γελάμε μεχρι μεθαύριο. Δεν τραβάω φώτος με τα tablets το θεωρώ γελοίο. Έχω την φωτογραφική για αυτό, και αν τις θέλει κανείς τις φώτος (δεν μου έχει τύχει να βιάζεται κανείς τόσο πολύ να του στείλω φώτος λες και θα πεθάνει) με usb flashaki. Αν είναι τόσο επείγον, usb otg και adaptor SD to usb στο nexus 7 και αποστολή με ότι θέλεις.
venumis Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Πάλι μπήκε το iOS η φόρμουλα 1 και οι πυξ λαξ ! Τελικά κάποιοι το έχουν βίτσιο να γ@..νε την κουβέντα και να λένε οτι τους κατεβάσει η κουτρα τους. Θα διώξετε τον κόσμο από τα forum έτσι όπως κάνετε, προσωπικά έχω κουραστεί να διαβάζω όλη την ώρα τα ασχετα ! Το tablet είναι σούπερ και σε σούπερ τιμή. Περιμένω να βγει για να το αγοράσω. 4
LongTom Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Μερικοί νομίζω περιμένετε να σας το χαρίσουν (επειδή είστε ομορφόπαιδα;!! ). Ας σοβαρευτούμε λίγο, ας δούμε τι άλλο high end branded παίζει με <200€ και ύστερα ας αρχίσει η αιώνια μίρλα. 2
netswim Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Παιδιά η συζήτηση για Android vs iOS δεν είναι εδώ σίγουρα. Το Ταμπλετάκι όπως και επερχόμενα άλλα, είναι επιτέλους στη σωστή τιμή. Εκεί είναι που τη πατάει η Apple. Δεν έχει εναλακτικές. Πρέπει να τα χώσεις....και χωρίς λόγο βέβαια. Απλά έχει αυτή τη πολιτική. Είναι όπως η Nespesso!!!!!. Δε μπορείς να αγοράσεις όπου ο πολύς ο κόσμος!!! και είναι και ακριβά, πάλι χωρίς λόγο!
Nomedor Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 σε αυτά τα λεφτά παίζει το Νέξους 7 που το θεωρώ πολύ καλύτερο άρα δεν νομίζω να πουλήσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα