Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξέρω πόσο ακόμα θα κρατήσει το pc (γκαντέμης :P ) αλλά και εγώ θα σου έλεγα να πάρεις το ρίσκο και να βρεις εδώ στις αγγελίες μνήμες ddr...εκτός και αν έχεις το budget για καινούργιο...

Το pc σου βέβαια είναι αρχαιολόγια και δέχεται μέχρι 2 gb ram...

Οπότε αναγκαστικά σήμερα-αύριο θα πας σε καινούργιο σύστημα

Άλλη αναβάθμιση εκτός ram δε παίζει...

Δημοσ.

οπως ειπαν και οι αλλοι χρειαζεσαι οπωσδηποτε μνημες,αν και δε συμφερει γιατι 1 χρονο και αν αντεξει,νομιζω. Μαζεψε λιγα λεφτα και αναβαθμισε τον λιγο.

Δημοσ.

Άλλη αναβάθμιση εκτός ram δε παίζει...

μπορει να παρει εναν ssd που να τον κρατησει και για τον καινουργιο. οχι ?

Δημοσ.

στο περίπου

attachicon.gifΚαταγραφή.JPG

Παρατήρηση:2GB είναι πολύ λίγα

Όχι intel cpu σε αυτά τα λεφτά...

Και το 600αρι τροφοδοτικό που έβαλες είναι too much

Γενικά τώρα που το ξαναβλέπω δε μαρέσει και πολύ η σύνθεση σου :P

Θα μπορούσε να πάει καλύτερα σε μνήμη και cpu χωρίς να είμαι ειδικός στις συνθεσεις...

Δημοσ.

μπορει να παρει εναν ssd που να τον κρατησει και για τον καινουργιο. οχι ?

Με 512mb ram δε πας πουθενά πλέον...το flash έχει βαρύνει αρκέτα και δεν μπορείς να δεις ούτε ένα video στο youtube...

2x2GB έβαλα. όσο για το 600άρι άστο να υπάρχει και αχρείαστο να είναι μικρή η διαφορά

Sorry δε το είδα...

Δεν ειναι κακος ο Pentium G2020.Μνημη ομως 4GB τουλαχιστον.

Δεν είδες μητρική ε? :P

Αρχαιολογία σου λέω :P

Δημοσ.

Κάρτα γραφικών γιατί έβαλες;;(τόσο χαμηλή) δεν θα έχει διαφορά από την ενσωματωμένη,ιδίως αφού είναι για απλή χρήση.

Δημοσ.

Εγω θα ελεγα να παρεις μια μεταχειρισμενη μνημη ram απο εδω στις αγγελιες,αλλο 1gb δηλαδη,να κανεις ενα φορματ και να ξαναπερασεις τα xp.Το 1,5gb για τα xp ειναι μια χαρα νομιζω για βασικες λειτουργιες του pc.Μετα το κρατας μεχρι τον σεπτεμβρη οκτωβρη,να εχουν βγει οι νεοι επεξεργαστες να πεσουν οι τιμες στους ηδη υπαρχοντες και να πας τοτε για αναβαθμιση με σαφως καλυτερες επιλογες με βαση των νεων τιμων..Αλλιως αν θελεις να πας τωρα σε αναβαθμιση να πας σε amd συνθεση με fm2 μιας και εχουν και καλη ενσωματωμενη καρτα γραφικων αν θελεις να παιζεις και κανενα παιχνιδακι που και που..

Δημοσ.

Πτώση τιμών μην περιμένεις. Για να μην πώ ότι από Σεπτέμβρη (που ανοίγουν σχολεία-σχολές) οι τιμές θα είναι τσιμπημένες.

Γνώμη μου κράτα τα 300 (μάζεψε και κάτι ακόμα ή δόσεις) και πάρε τον Ιούνιο σύστημα με Intel Hawsell

Δημοσ.

Πτώση τιμών μην περιμένεις. Για να μην πώ ότι από Σεπτέμβρη (που ανοίγουν σχολεία-σχολές) οι τιμές θα είναι τσιμπημένες.

Γνώμη μου κράτα τα 300 (μάζεψε και κάτι ακόμα ή δόσεις) και πάρε τον Ιούνιο σύστημα με Intel Hawsell

Οι τιμες των ηδη υπαρχοντων επεξεργαστων θα πεσουν,δεν ειπα οτι θα πεσουν οι τιμες των νεων..Απλα ο cpu που κανει τωρα 100 ευρω τοτε θα κανει 70..

Δημοσ.

Οι τιμες των ηδη υπαρχοντων επεξεργαστων θα πεσουν,δεν ειπα οτι θα πεσουν οι τιμες των νεων..Απλα ο cpu που κανει τωρα 100 ευρω τοτε θα κανει 70..

Για τους παλιούς απάντησα και εγώ. Μήν περιμένεις να υπάρχουν Σεπτέμβρη cpu s1156.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...