shopgirl Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 ότι ξέρω για τον υπολογιστή ειναι: M/B ASROCK 775i65g R2.0 CPU INTEL PENTIUM 4 D531 -3.0GHZ RAM 512MB DDR 400 MHZ VGA ON BOARD 64MB HDD EXCELSTOR 80GB SATA II είναι για απλή χρήση απλά θέλω να τον κάνω ποιο γρήγορο...η αν πρέπει να τα αλλάξω ολα τι μου προτείνετε; επειδή θα το κάνω μονή μου και θελώ λίγη βοήθεια ...
vaiosgtr Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 επειδη εχω και εγω παλιο υπολογιστη δεν συμφερει. εαν παντως θελεις ντε και καλα μπορεις να βρεις μεταχειρησμενες μνημες. τα 512mb ειναι πολυ λιγα. παρε 1gb μην πω και δυο. Windows xp δεν εχει ? μπορεις να παρεις και εναν καινουργιο σκληρο δισκο. θα δεις μεγαλη διαφορα πιστευω
shopgirl Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 ναι xp εχω ...εχω εξωτερικη μνημη δεν εχω προβλημα με την χωρητικότητα απλά κολάι ......!!! μαλλον θελω πολλα...
Thanos1972 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 δεν εχεις εξωτερικη μνημη,εξωτερικο σκληρο δισκο εχεις.
vaiosgtr Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 τι εννοεις εχεις εξωτερικη μνημη? και ποια ακριβως ειναι η χρηση του ?
Thanos1972 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 για απλη χρηση μια χαρα ειναι ο διπυρηνος παντως.μνημη θελεις.
Superpie Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Ναι δεν ειναι διπηρυνος.. Απλα εχει 2 cores λογω του HT
shopgirl Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 λαθος διατυπωση εξωτερικο σκληρο δισκο ...εννοω!!!
Peperone Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 εγώ θα έλεγα για άλλο για έχεις την υγειά σου. δεν αξίζει θα δώσεις τσάμπα λεφτά. θέλεις 50 ευρώ μόνο για 2x1 μνήμες
mascuale Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Όπως είπαν και παραπάνω, χρειάζεσαι οπωσδήποτε μνήμη (δες στις αγγελίες, συνήθως υπάρχουν μεταχειρισμένες). Μετά, με φορμάρισμα και νέα εγκατάσταση των xp (αφού κάνεις back-up ό,τι χρειάζεσαι), ο υπολογιστής θα πάρει μια ανάσα. Αν μετά απ' αυτό δεν είσαι ευχαριστημένη και θες κάτι περισσότερο, τότε πες μας πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις.Για απλή χρήση που αναφέρεις δεν απαιτούνται πολλά, και θα δεις μεγάλη διαφορά πχ και με ένα απλό celeron.
gavros10 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Εγω θα σου ελεγα να παρεις εναν καινουργιο. Αν μας ορισεις ενα budget μπορουμε να σου πουμε ενα καλο Pc. Φανταζομαι γυρω στα 350~ αν δεν εχεις κουτι και τροφοδοτικο
shopgirl Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 για την ακρίβεια το pc ειναι της αδερφής μου και γρινιαζει συνέχεια απλα θελω να σταματήσει (αλλα όντως κολάι ) θα της κανω δώρο τον σκληρό ελπίζω να πιάσει.....για το συγκεκριμένο μεχρι 200 θα έδινα για αναβάθμιση ...παντως ευχαριστω για την βοηθεια θα ηθελα να μου προτεινεις Senior Member μεχρι 350 και τροφοδοτικο κ κουτι δεν ξερω αν μπορουσα να χρησιμοποιήσω αυτα που ήδη εχω ...ευχαριστω
vaiosgtr Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 εαν ειναι για ολικη αναβαθμιση να ανοιξεις καινουργιο θεμα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα