Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ότι ξέρω για τον υπολογιστή ειναι:

M/B ASROCK 775i65g R2.0

CPU INTEL PENTIUM  4 D531 -3.0GHZ

RAM 512MB DDR 400 MHZ

VGA ON BOARD 64MB

HDD EXCELSTOR 80GB SATA II

είναι για απλή χρήση απλά θέλω να τον κάνω ποιο γρήγορο...η αν πρέπει να τα αλλάξω ολα τι μου προτείνετε;

επειδή θα το κάνω μονή μου και θελώ λίγη βοήθεια ...

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

επειδη εχω και εγω παλιο υπολογιστη δεν συμφερει. εαν παντως θελεις ντε και καλα μπορεις να βρεις μεταχειρησμενες μνημες. τα 512mb ειναι πολυ λιγα. παρε 1gb μην πω και δυο. Windows xp δεν εχει ?

μπορεις να παρεις και εναν καινουργιο σκληρο δισκο. θα δεις μεγαλη διαφορα πιστευω

Δημοσ.

ναι xp εχω ...εχω εξωτερικη μνημη δεν εχω προβλημα με την χωρητικότητα απλά κολάι ......!!!

μαλλον θελω πολλα... :-)

Δημοσ.

εγώ θα έλεγα για άλλο για έχεις την υγειά σου. δεν αξίζει θα δώσεις τσάμπα λεφτά. θέλεις 50 ευρώ μόνο για 2x1 μνήμες

Δημοσ.

Όπως είπαν και παραπάνω, χρειάζεσαι οπωσδήποτε μνήμη (δες στις αγγελίες, συνήθως υπάρχουν μεταχειρισμένες). Μετά, με φορμάρισμα και νέα εγκατάσταση των xp (αφού κάνεις back-up ό,τι χρειάζεσαι), ο υπολογιστής θα πάρει μια ανάσα.

Αν μετά απ' αυτό δεν είσαι ευχαριστημένη και θες κάτι περισσότερο, τότε πες μας πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις.Για απλή χρήση που αναφέρεις δεν απαιτούνται πολλά, και θα δεις μεγάλη διαφορά πχ και με ένα απλό celeron.

Δημοσ.

Εγω θα σου ελεγα να παρεις εναν καινουργιο. Αν μας ορισεις ενα budget μπορουμε να σου πουμε ενα καλο Pc. Φανταζομαι γυρω στα 350~ αν δεν εχεις κουτι και τροφοδοτικο

Δημοσ.

για την ακρίβεια το pc ειναι της αδερφής μου και γρινιαζει συνέχεια απλα θελω να σταματήσει (αλλα όντως κολάι ) 

θα της κανω δώρο τον σκληρό ελπίζω να πιάσει.....για το συγκεκριμένο μεχρι 200 θα έδινα για αναβάθμιση ...παντως ευχαριστω για την βοηθεια

θα ηθελα να μου προτεινεις Senior Member  μεχρι 350 και τροφοδοτικο κ κουτι δεν ξερω αν μπορουσα να χρησιμοποιήσω αυτα που ήδη εχω ...ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...