blendizzy5000 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Καλησπερα παιδια στηνω το πισι μου και θελω να παρω υδροψυξη εψαξα στο google για να καταληξω στο ινσομνια και να πω στον εαυτο μου οτι πρεπει να ξεστραβωθο γιατι μετα απο ψαξιμο στο φορουμ ελυσα πολλες αποριες μου. Αυτο που θελω ειναι για το παραπανω κουτι το οποιο εχει αρκετους χωρους και τον 8350 ποια υδροψηξη να βαλω αν γινεται να ειναι εντος κουτιου μαξ ποσο 100€ ευχαριστω
Millennium Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Μάλλον ρωτάς για έτοιμο κλειστό kit.Έχεις ψάξει για αυτά?Ρώτα και στην κατάλληλη ενότητα στο oc.
Millennium Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Βεβαιώσου οτι χωράει.Επίσης ψάξε πρώτα για τα closed loop γιατί έχουν σχετικά υψηλό δείκτη rma.
blendizzy5000 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Αν θες millennium εξηγησε μου λιγο τους ορους που γραφεις παραπανω ακομα μαθαινω χεχε
Millennium Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Τα έτοιμα κλειστά κιτ που κοιτάς αρκετά από αυτά βγάζουν προβλήματα.
blendizzy5000 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Καλημερα ναι και απο τι σκεφτομαι μαλλον θα καταληξω σε αερα να καμω μια ερωτηση? Οσες περισοτερες ειναι οι στροφες στον αερα καλυτερα δεν ειναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα