gkostas Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Γεια σας! Εδώ και αρκετό καιρό σκέφτομαι να αγοράσω καινούριο smartphone ή tablet με όσο το δυνατόν λιγότερα λεφτά, βέβαια και χωρίς το προιόν που θα διαλέξω, να σέρνεται! Το μεγαλύτερο ποσό που μπορώ να διαθέσω είναι ~150€. Μετά από αρκετό ψάξιμο στο ίντερνετ, συνειδητοποίησα ότι τα tablet σε σχέση με τα smartphones που κυκλοφορούν (εδώ στην Ελλάδα τουλάχιστον) είναι και πιο φθηνά αλλά και πιο "δυνατά" σε χαρακτηριστικά και επιδόσεις. Αφού κοίταξα πολλές φορές στο Skroutz, βάζοντας τα χαρακτηριστικά που θα προτιμούσα να έχει η συσκευή μου, βρήκα το Intenso Tab 814 (http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/intenso-tablet-814-8/prod3880001pp/) στα public με μόνο 129€ (με παραγγελία μέσω ίντερνετ). Έχει έναν πάρα πολύ καλό επεηεργαστή, κατά τη γνώμη μου, διπύρηνο και χρονισμένο στα 1,5 Ghz. 1Gb Ram DDR3 και 8Gb εσωτερική μνήμη σε μία 8 ιντσών capacitive οθόνη με ανάλυση 1024*768. Επίσης, διαθέτει έξοδο HDMI. ( Μέχρι στιγμής θα έχετε καταλάβει γιατί θηρίο μιλάω ). Το μόνο που βλέπω σαν μειονέκτιμα είναι ότι δεν έχει πίσω κάμερα και ότι δεν έχει bluetooth, που σημαίνει πως ούτε μπορώ να του στέλνω φωτογραφίες που έχω τρβήξει από το κινητό! Google Play Store ξέρω να το εγκαταστήσω και επίσης αυτό το tablet rootάρεται εύκολα (του κάνεις root εύκολα). Για πείτε μου και εσείς παιδιά την άποξή σας και να δω τι έχετε να μου προτείνετε. Sent from my iPod touch using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TwitterLover Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Το έχει πάρει ένας θείος μου και φαίνεται αρκετά καλό. Θέλω να το πάρω και εγώ αν και είμαι Apple fanboy (δεν έχω λεφτα για iPad xD ) Το μόνο που με κολλάει κάπως είναι πως εκτός από το Play Store έχει και κάποιες δικές του εφαρμογές και δεν ξέρω αν γίνεται να τις σβήσω. Επίσης δεν ξέρω πως να φέρω το Play Store και το Google Maps στο μενού. Καθέ φορά τα ανοίγει μέσα από αυτό το search που έχει το μηχάνημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα