Invader_2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Γεια σας, έχω ένα λαπτοπ hp Pavilion g7-1300ev αγορασμένο πριν ένα χρόνο και 4 μήνες σχεδόν Το λαπτοπ ανέβαζε πάρα πολύ θερμοκρασία και έκλεινε μόνο του. Τώρα που γύρισα για διακοπές από τις σπουδές μου το έλυσα για να το καθαρίσω και είδα ότι είχε πιάσει αρκετή σκόνη σε σημείο να ήταν σαν μοκέτα :-p. Αφού το καθάρισα με προσοχή και έβαλα καινούργια θερμοαγωγιμη πάστα πολύ καλής ποιότητας το ξανά έδεσα και το λειτούργησα. Ενώ όλα ήταν μια χαρά μετά από πέντε μέρες, το είχα με την μπαταρία μόνο και το είχα αφήσει. Έκλεισε το λαπτοπ μόνο του όπως είναι λογικό από μπαταρία, αλλά την επόμενη μέρα που πήγα να το ανοίξω ενεργοποιουνταν η οθόνη άλλα δεν έδειχνε τιποτα (σαν να χρειαζόταν reballing). Ωστόσο το ξανά έλυσα του ξανά άλλαξα θερμοαγωγιμη πάστα και ελεξα μηπως κατι δεν εχει κουμποσει καλα και μολις το ενεργοποιησα αφου το ειχα δέσει παλι τα ιδια. Ξαφνικά μετά απο κανα μισάωρο πατάω το κουμπί να ανοίξει και άνοιξε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Απο τοτε οι 95% φορες που παταω να ανοίξει ανοίγει και στις υπόλοιπες ανάβει η οθονη χωρις σημα. Αν ανοιξει η οθονη δεν βγάζει ουτε γραμμές ουτε τιποτα περίεργο Πλεον οι θερμοκρασιες ειναι 55 - 70 βαθμους Κελσίου σε σχεση με πριν 75+++. Επειδή δεν θελω καθε φορα να εχω τον κίνδυνο να μην δουλεψει μπορειτε να μου πειτε τι μπορει να φταιει; Σκεφτικα για reballing αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Υ.Γ. Να προσθέσω οτι εχω κάνει update to bios και τους drivers και reset στο bios αλλα δεν αλλαξε κατι, και οταν συνδεω εξωτερικη οθονη δεν αλλάζει κατι. Ειναι το μοντελο με cpu: Intel Pentum B960, ram: 4GB και δυο καρτες γραφικων μια της intel και μια amd radeon 6450
coolerman Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 πρόβλημα με την κάρτα γραφικών σου. αφού δεν δείχνει τπτ με την εξωτερική οθόνη που το σύνδεσες,έχει πρόβλημα με την κάρτα γραφικών. reballing μπορείς(ανάλογα με το οικονομικό σου) να κάνεις άφοβα.δέν θα έχεις προβλήματα.
Invader_2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Τελικά ήταν αυτό που περίμενα δηλαδή δεν ήταν η κάρτα γραφικών αλλά η μπαταρία του bios. Αν και καινούργιο το λαπτοπ, είχε αποφορτιστεί με αποτέλεσμα να χάνει τις αποθηκευμένες ρυθμίσεις των διευθύνσεων των components της μητρικής και να μην μπορεί να εκκινήσει σωστά το σύστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα