marios32 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Το Paranoid Android πρόκειται για μια δημοφιλή custom rom για Android smartphones και tablets και σήμερα θα σας παρουσιάσουμε μια καινούρια ιδιαίτερη λειτουργία η οποία βρίσκεται υπό ανάπτυξη εδώ και αρκετό καιρό.Η λειτουργία ονομάζεται Halo και πρόκειται για ένα τελείως καινούριο και μοναδικό τρόπο για διαχειριστείτε τις ειδοποιήσεις σας, κάτι που δουλεύει με οποιαδήποτε εφαρμογή. Πρόκειται για ένα μικρό κυκλικό εικονίδιο το οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε οπουδήποτε στην οθόνη του smartphone/tablet σας και οτιδήποτε κι αν κάνετε εκείνη τη στιγμή, είτε παίζετε ένα παιχνίδι ή βλέπετε ένα βίντεο, θα ειδοποιηθείτε και αν θελήσετε να διαβάσετε πχ ένα μήνυμα που σας ήρθε μπορείτε να το διαβάσετε, να απαντήσετε και πολύ εύκολα να γυρίσετε πίσω στην εφαρμογή που είχατε ανοικτή με μία κίνηση. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε πόσο χρήσιμη είναι μια τέτοια λειτουργία. Πηγή: Techflow Επεξ/σία 4 Μαΐου 2013 από marios32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakalaki1992 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δεν κακο...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Υπεροχο ειναι το εβαλα χτες το βραδυ και ειναι πολυ βολικο αν και ειναι πολυ πολυ pre-alpha version τα παει παρα πολυ καλα, πολυ μηδαμινα κρασαρισματα και γενικα ειναι τελειο, αρπατην Facebook Home Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios32 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Παιδιά εγώ όταν το είδα, μου άρεσε αμέσως. Το βρίσκω πολύ βολικό.Μου δίνει την ψευδέσθηση ότι είμαι σε desktop λειτουργικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Παιδιά εγώ όταν το είδα, μου άρεσε αμέσως. Το βρίσκω πολύ βολικό. Μου δίνει την ψευδέσθηση ότι είμαι σε desktop λειτουργικό. Εμενα πλεον το εχει αντικαταστησει το pc το nexus 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios32 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Εμενα πλεον το εχει αντικαταστησει το pc το nexus 4 Για μένα προσωπικά δεν νομίζω ότι θα γίνει ποτέ αυτό, αλλά πλέον οι συνήθειες αλλάζουν. Πάντως θέλω να δω παρόμοια πράματα από τις επόμενες εκδόσεις android. Γενικά θέλω να δω κάτι καινούριο σε ότι αφορά το mutlitasking. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavalaSotiris Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Υπεροχο ειναι το εβαλα χτες το βραδυ και ειναι πολυ βολικο αν και ειναι πολυ πολυ pre-alpha version τα παει παρα πολυ καλα, πολυ μηδαμινα κρασαρισματα και γενικα ειναι τελειο, αρπατην Facebook Home Πώς ακριβώς το έβαλες??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosj Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Πώς ακριβώς το έβαλες??? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1619582 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Αυτό δεν εχει και το Facebook app για iOS όσον αφορά τις ειδοποιήσεις προσωπικών μηνυμάτων; Sent from my iPhone using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nick789 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Εμενα πλεον το εχει αντικαταστησει το pc το nexus 4 Καταλάβαμε. Σοβαρή χρήση έκανες στο pc. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Καταλάβαμε. Σοβαρή χρήση έκανες στο pc. Ριχνω τοση δουλεια σε developing για android που βρισκομαι πιο πολυ στο nexus τεσταροντας πραγματα παρα στο pc μου, ετσι το εννουσα... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Αυτό δεν εχει και το Facebook app για iOS όσον αφορά τις ειδοποιήσεις προσωπικών μηνυμάτων; Sent from my iPhone using Insomnia Ναι και είναι και πολύ χρήσιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Απο τις καλύτερες rom με πραγματικά νέα features,για όσους ασχολούνται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Katsalaki Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Ποιες συσκευες υποστηρίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nick789 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Ριχνω τοση δουλεια σε developing για android που βρισκομαι πιο πολυ στο nexus τεσταροντας πραγματα παρα στο pc μου, ετσι το εννουσα... Πάσο τότε. Έτσι όπως το είπες, παρεξήγησα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα