Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά.

Θέλω την βοήθεια σας παρακαλώ. Αγόρασα ένα pc με αυτά τα χαρακτηρηστικά.

CORSAIR GS600 2013 EDITION 600W

AMD FX-6300 3.5GHZ 6-CORE BOX

ZALMAN ZM-F3 120MM

SEAGATE ST1000DM003 1TB BARRACUDA 7200.14 SATA3

ASROCK 970DE3/U3S3 RETAIL

ASUS GT630-2GD3 2GB PCI-E RETAIL

CORSAIR TR3X6G1333C9 XMS3 DDR3 6GB (3X2GB) PC3-10666 (1333MHZ) TRIPLE CHANNEL KIT

DVD LG recorder με σύνδεση ATA

Και μου κολάει όταν βάζω ένα CD ή DVD με μουσική ή βίντεο ή ένα usb stick με τραγούδια, βίντεο και
σε κάποια παιχνίδια του Harry Potter Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2010)
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2011)

Τέλος έχω βάλει όλα τα παιχνίδια του harry potter (http://harrypotter.wikia.com/wiki/Harry_Potter_%28video_game_series%29)

Γιατί μου το κάνει αυτό?

Δημοσ.

Φίλε μου σε τι ανάλυση παίζεις... γιατί η κάρτα γραφικών σου δε θεωρείται δυνατή... να φανταστώ ότι ανεβάζεις τα γραφικά και κολλάει; Φυσικά αναφέρομαι στα παιχνίδια... πόσο τον αγόρασες έτσι από περιέργεια αν επιτρέπεται;

Δημοσ.

Τα έχω στα 1024 χ 768 32bit.

Βασικά όταν το ανοίγω το παιχνίδι μου το κάνει αυτό. Ενώ αν του κάνω επανακκίνηση και το τρέξω πάλη δεν μου κολάει ο ήχος.

• Moderators
Δημοσ.

Οταν λες "κολλαει"?

Σταματαει να ανταποκρινεται για λιγα δευτερολεπτα και επανερχεται? Απλα φαινεται να αργοπορει, αλλα συνεχιζει να δουλευει? Σταματαει εντελως και χρειαζεται hard reset? Κανει αυτοματα επανεκκινηση?

Δημοσ.

Α ο ήχος κολλάει... εγώ νόμιζα ότι κόλλαγε γενικά... τέλος παντων από θερμοκρασίες πως είσαι; έχει περάσει στο hardware τους τελευταίους driver;

Δημοσ.

Οταν λες "κολλαει"?

Σταματαει να ανταποκρινεται για λιγα δευτερολεπτα και επανερχεται? Απλα φαινεται να αργοπορει, αλλα συνεχιζει να δουλευει? Σταματαει εντελως και χρειαζεται hard reset? Κανει αυτοματα επανεκκινηση?

Σωστά. Σας συζητήσω πρώτα για το CD και USB stick.

Πρώτον όταν βάζει ένα CD αρχίζει το κομμάτι να κολάει δηλαδή σαν είναι χαλασμένο το CD. Δεύτερον βάζω ένα usb stick και θέλω να ακούσω ένα κομμάτι πάλη μου το κάνει πάλη. Όταν του κάνω επανεκκίνηση παίζουν μια χάρα.

Τέλος ξέχασα να αναφέρω ότι τον σκληρού δίσκου μου του έκανα partition και όταν μπαίνω στα windows βλέπω κάτω στα δεξιά το σύμβολο του Eject και βλέπω το σκληρό δίσκο. Γιατί αυτό το πράγμα? Μήπως είναι από αυτό?

Α ο ήχος κολλάει... εγώ νόμιζα ότι κόλλαγε γενικά... τέλος παντων από θερμοκρασίες πως είσαι; έχει περάσει στο hardware τους τελευταίους driver;

Ναι τα τελευταία κατέβασα. Από θεμοκρασία καλά πάω. Γιατί μπορεί να είναι και από αυτό που κολάει την μουσική?

• Moderators
Δημοσ.

Σωστά. Σας συζητήσω πρώτα για το CD και USB stick.

Πρώτον όταν βάζει ένα CD αρχίζει το κομμάτι να κολάει δηλαδή σαν είναι χαλασμένο το CD. Δεύτερον βάζω ένα usb stick και θέλω να ακούσω ένα κομμάτι πάλη μου το κάνει πάλη. Όταν του κάνω επανεκκίνηση παίζουν μια χάρα.

Αυτο το κανει με οποιοδηποτε προγραμμα αναπαραγωγης και εαν δοκιμασεις?

Κανε ενα κοπο να δεις εαν υπαρχει κατι 'περιεργο' στον task manager οταν εμφανιζεται το προβλημα, καποιο cpu spike απο καποιο process για παραδειγμα.

• Moderators
Δημοσ.

Το CPU 0,1 - 3% όταν ακουώ με το windows media player και η ram 21 - 22% δηλαδή 1,30GB

Αυτο το κανει με οποιοδηποτε προγραμμα αναπαραγωγης και εαν δοκιμασεις?

Δημοσ.

Μάλλον δεν ήμουν σαφείς. Με το windows media player μονο ακούω

Για δοκίμασε, αν μπορείς, και με κανένα vlc ή bs player να δούμε...

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω. Μήπως είναι ο επεξεργαστής, ram? ή μητρική?

Τέλος μήπως πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμήσεις στο ΒΙOS? Έχω την τελευταία version του BIOS.

• Moderators
Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω. Μήπως είναι ο επεξεργαστής, ram? ή μητρική?

Τέλος μήπως πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμήσεις στο ΒΙOS? Έχω την τελευταία version του BIOS.

Για να βρεις τι φταιει, θα πρεπει να αρχισεις να απορριπτεις πιθανες αιτιες και αρα να κανεις δοκιμες.

• Moderators
Δημοσ.

Δοκιμασε με καποιο αλλο media player της αρεσκειας σου (vlc, winamp, κλπ). Συνεχιζεται το προβλημα?

Επισης, οταν βλεπεις καποιο video στο youtube και παλι εχεις προβλημα στον ηχο? Δοκιμασε με 2 διαφορετικους browsers.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...