KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 καλημερα σε ολους θελω να εγκασταστησω το slitaz σε ενα παλιο μηχανακι που εχω...εφτιαξα ενα bootable usb με το iso το κανω boot παταω κανονικο live start και οταν ειναι να με βγαλει στην επιφανεια μου βγαζει μαυρη οθονη...αντε λεω δεν εγινε σωστα η διαδικασια με το φλασακι...καιω το iso σε cd...παλι τα ιδια..παιρνω το cd και το φλασακι και τα bootαρω κανονικα στο δικο μου pc...και τα 2 στον δικο μου υπολογιστη λειτουργησαν...τι ακριβως να παιζει? (στο συγκεκριμενο μηχανακι το παλιο εχει εγκατασταθει debian και ειχε και xp οποτε κατι αλλο γινεται) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Τι καρτα γραφικων εχει το λαπτοπ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 δεν ειναι λαπτοπ σταθερος ειναι μια radeon 9200 se 128mb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα