Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά γνωρίζετε μήπως πως μπορώ να κάνω format στο λάπτοπ (ASUS N53J); Όταν το αγόρασα δεν είχε το cd των Windows 7 και από ότι διάβασα το format γίνεται κανονικά από μόνο του,μέσα από τον υπολογιστή. Καμιά ιδέα όσοι το έχετε κάνει;

Δημοσ.

γίνεται αν έχει σε recovery partition εγκαταστημένα τα windows για εγκατάσταση.διαφορετικά πρέπει να βρεις δισκάκι

• Like 1
Δημοσ.

δηλαδή υπάρχει περίπτωση ακόμη και που τα έχω εγκατεστημένα να χαθούν; :-(

Βασικά κάθε φορά που ανοίγω το MS windows 2007 μου κάνει 10 λεπτά για να κάνει εγκατάσταση παραμέτρων...ενώ τα 2003 τα ανοίγει κατευθείαν.. Με format λες να επανέλθει ή είναι αλλού το πρόβλημα;

Aν τα έχει σε recovery partition πως μπορώ να το δω αυτό peperone;

Δημοσ.

Λογικό είναι να κάνει εγκατάσταση παραμέτρων γιατί έχεις δυο office εγκατεστημένα .Με το office 2007 μπορείς να ανοίξεις κανονικά όλα τα αρχεία του 2003 οπότε δεν υπάρχει λόγος να έχεις και τα δυο.

Για να δεις εάν έχεις recovery partition πάνε στην διαχείριση δίσκων

• Like 1
Δημοσ.

δεξί κλικ στο Υπολογιστής> Διαχείριση >Διαχείριση υπολογιστή > Διαχείριση δίσκων >

αν υπάρχει διαμέρισμα αποκατάστασης όπως παρακάτω...

post-190038-0-58664300-1367574739_thumb.jpg

τότε έχεις recovery partition.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά γνωρίζετε μήπως πως μπορώ να κάνω format στο λάπτοπ (ASUS N53J); Όταν το αγόρασα δεν είχε το cd των Windows 7 και από ότι διάβασα το format γίνεται κανονικά από μόνο του,μέσα από τον υπολογιστή. Καμιά ιδέα όσοι το έχετε κάνει;

Μήπως δεν είχε ούτε εγχειρίδιο χρήσης;;; Γιατί εκεί μέσα θα σου λέει με κάθε λεπτομέρεια πως να επαναφέρεις τα windows όπως ήταν όταν το πρωτοάνοιξες.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ!!! Όταν το αγόρασα είχε ήδη εγκατεστημένα και τα 2003 και τα 2007 θυμάμαι. Αλλά εγώ τώρα χρησιμοποιώ πιο πολύ τα 2007 σε εργασίες της σχολής μου.

Πήρε κάπου το μάτι μου μια παρόμοια δημοσίευση που είχε κάνει κάποιος και του έλεγαν να κάνει ενημερώσεις του MS/excel/access κλπ. Τις έκανα αλλά ακόμη μου το εμφανίζει σαν μήνυμα όταν το ανοίγω, ενώ στο άλλο παιδί από ότι ειπε του έφτιαξε  :-(

Το εγχειρίδιο το έχω,ναι, αλλά το έχω εκεί που σπουδάζω και δυστυχώς δεν προνόησα να το πάρω μαζί μου :fear:

Δε μου βγαζει διαμερισμα αποκαταστασης :confused:

14u9umd.jpg

Δημοσ.

Θα διαβάσω/δω διάφορα θέματα πριν κάνω format και θα σας ξαναενοχλήσω για οποιοδήποτε πρόβλημα :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...