fermat Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Εχω sony τηλεοραση μοντέλο KDL-20B4030. Εδω και περίπου δύο εβδομάδες βγάζει ένα παράξενο συνεχόμενο ήχο ( κζζ..ζζ..κζζ......κτλ) αφού έχει δουλέψει για 20 λεπτά περίπου. Μετα ο ήχος αυτος γίνεται και περιοδικός (σταματάει,ξεκιναει,ξανασταματάει,ξαναξεκινάει....κοκ) Η τελευταία προσθήκη που έχω κάνει στην τηλέοραση είναι ο ψηφιακός δέκτης της funai στη θύρα HDMI. Επισης ειναι συνδεδεμενα ενα dvd sony σε θύρα scart. Οταν κλείσω τον ψηφιακο δέκτη σταματάει ο ήχος, οταν τον ξανανοίξω πάλι το κάνει ή και το dvd αν ανοίξω πάλι το κάνει. Δηλαδή μετά απο κάποια ώρα λειτουργίας της τηλεόρασης κάνει αυτό τον περίεργο ήχο. Σήμερα δε πρόσεξα οτι έκανε ήχο η τηλέοραση και όταν μίλησα στο κινητό μου όταν βρισκόμουν κοντά της. Επισης εχω και ενεργό wifi τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.... Σκεφτομαι μπας και είναι κ τα ''κυματα'', τι να πω... Σκέφτεστε κατι; Τι να είναι; Διορθώνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα