lampisdan Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Καλησπερα εχω ενα Ubiquiti loco 5 και ενα Nanostation M5 θελω το ενα να το συνδεσω με το modem μου και να στελνω το ιντερνετ μεσω του ubiquiti στο αλλο που θα εχει ενα wifi rooter και θα το μοιραζω.Τι ρυθμισεις πρεπει να κανω?Ευχαριστω.
lampisdan Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Και παλι καλημερα και χρονια πολλα.Λοιπον η μια συσκευη εχει ip 192.168.1.20 η αλλη 192.168.1.21 και το ρουτερ που εχει το ιντερνετ 192.168.1.254.Tα δυο ubiquiti δεν μπορω με τιποτα να τα συνδεσω μεταξυ τους.Τι λαθος κανω!/?οποιος θελει ας μ στειλει πμ. Καταφερα τα συνδεσα μεταξυ τους το ενα station το αλλο acess point αλλα δε μ δεινει ιντερνετ τι λαθος κανω?
kavouras Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Καλησπέρα φίλε μου... Κι εγω παιδεύτηκα με δυο nanostation loco...Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που έχεις δυο διαφορετικά μηχανήματα... Προσπάθησε να βάλεις το ίδιο SSID και στα δύο. Επίσης δοκίμασε να βάλεις DHCP αντι για στατική ip...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Aυτο που στελνει το ρυθμιζεις σαν AP και αυτο που λαμβανει ως station. Γενικα σε ενα link μεταξυ 2 loco m5 που εστησα, υπαρχει περιπτωση να χρειαστει να περασουν εως και 10 λεπτα για να γινει establish το link, πραγμα το οποιο ακομα δεν εχω κατανοησει για ποιο λογο συμβαινει. Απο κει και περα βεβαια παει καλα, αλλα μεχρι να συνηδητοποιησω αυτην την ιδιοτροπια τους μπορει να εφαγα και 3 ωρες ψαχνοντας μεχρι που απηυδησα και τα παρατησα για κανα μισαωρο και γυρνωντας ειδα να εχω ιντερνετ στην πλευρα του station! Τις IP κρατα τις στατικες δινοντας ως gateway οπου χρειαζεται, αν χρειαζεται, το 192.168.1.254. Επισης το station καλο ειναι να δινει σε εισοδο wan καποιου router το οποιο θα κανει δικο του dhcp πχ 192.168.2.* Διοτι αν δεν απατωμαι δεν μπορει να κανει dhcp ενω δουλευει σαν station, aka client routing.
lampisdan Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 τελικα τα καταφερα,μολις εριξα και ενα ρουτερ πανω το ιντερνετ κομπλε!!!Σας ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα