Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλη την παρέα του forum,πριν 3-4 μέρες το βράδυ η ΔΕΗ στην περιοχή μου(Νεα Πέραμος Καβάλας) μας κόψαν το ρεύμα,την άλλη μέρα το πρωί ξυπνάω και μπαίνω στο facebook,τρώω 4-5 disconnects και πάει, το λαμπάκι του internet στο ρούτερ (ένα παλιό μούφα connx) έδειχνε on αλλά internet δεν είχα,πάω για μπάνιο στην θάλασσα και γύρναω,πάλι τα ίδια.Παίρνω στο 13888 εξυπηρέτηση ΟΤΕ και τελικά μου λένε ότι έχει χάσει τα στοιχεία το router και μου λένε να κάνω reset,τέλος πάντων έρχεται το internet ξανά και επειδή εγώ πιάνω με  Link.png Site: https://www.skroutz.gr/s/310806/TP-LINK-TL-WN722N.html">το συγκεκριμένο μοντέλο usb wifi δεν μπορώ να παίξω online είναι λες και έχει φάει μείωση η σύνδεση του ADSL.Το μεγάλο ερώτημα είναι τι φτέει; Το ρούτερ που είναι παλιό η το στικάκι?

Επεξ/σία από x4lifefortech
Δημοσ.

α.παραξενο να εχει πειραχτει κατι.δες καταρχην μεσα απ οτο ρουτερ αν εχει αλλαξει κατι με την ταχυτητα.

β.κανε ενα restart μηπως εχει φαει σκαλωμα το ρουτερ.

γ.με καλωδιο παιζεις οκ η εχεις μονο με το stick προβλημα?

Δημοσ.

Μιας και το ανέφερε ο φίλος αυτο το πράγμα να αλλάζουν τα στοιχεία στο connex εχει παραγίνει, ενας φίλος μου καθε λίγο και λιγάκι παίρνει τηλέφωνο τον οτε και του λενε συνέχεια χαθήκανε τα στοιχεία (username και password), αν και υποψιάζομαι οτι φταίει το router θα δοκιμάσουμε με ενα αλλο αύριο να δουμε.

Γενικά ομως το εχω ακούσει και σε αλλα παιδιά αυτο το πράγμα με τα στοιχεία να χάνοντε χωρίς λογο.

Δημοσ.

Μιας και το ανέφερε ο φίλος αυτο το πράγμα να αλλάζουν τα στοιχεία στο connex εχει παραγίνει, ενας φίλος μου καθε λίγο και λιγάκι παίρνει τηλέφωνο τον οτε και του λενε συνέχεια χαθήκανε τα στοιχεία (username και password), αν και υποψιάζομαι οτι φταίει το router θα δοκιμάσουμε με ενα αλλο αύριο να δουμε.

Γενικά ομως το εχω ακούσει και σε αλλα παιδιά αυτο το πράγμα με τα στοιχεία να χάνοντε χωρίς λογο.

δεν νομιζω οτι φταιει ο οτε σε αυτο.εχω δει ρουτερ να χανουν τα στοιχεια(αν και αρκετα σπανια το εχω πετυχει)οταν γινονται παραξενα σκαμπανεβασματα με το ρευμα.και ο φιλος ειπεοτι εγινε διακοπη ρευματος.οταν ξαναρχεται το ρευμα μπορει να εχει αυξομειωσες κτλ και αυτο να κανει αυτο το θεμα περα απο το να καψει συσκευες.

Δημοσ.

Μαλλον ναι ειναι θέμα router οποτε καλύτερα αν δεν θέλεις η δεν εχεις να δοκιμάσεις καποιο αλλο μπορείς να πεις στον οτε να σου στείλει καινούργιο δωρεάν.

Δημοσ.

τωρα ναι αν επαθε κατι το ρουτερ θα το δει.ας κανει δοκιμες στην αρχη και βλεπει μετα.μηπως απλα εγινε και τιποτα αλλο στα ξαφνικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...