manios62 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 To wi-fi είναι μονίμως απενεργοποιημένο σε ένα ACER 5920G που έχω στην κατοχή μου πατάω το κουμπί για ενεργοποίηση και γράφει ''' ασύρματο LAN απενεργοποιημένο ''' το ξαναπατάω γράφει το ίδιο .... οι Drivers είναι εντάξει ... αυτό το κάνει από τότε που τά'παιξε η μπαταρία , μπορεί να έχει σχέση αυτό ????
fireblade9 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Προσπάθησε να κάνεις uninstall τους drivers (wi-fi) - restart και ξανα εγκατάσταση και πες μας.
manios62 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Το'χω κανει .... μεχρι και εξ'αρχης εγκατασταση εκανα .... και τιποτα ....
coolerman Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Στην** διαχείρηση ενέργειας έχεις δεί μην έχει έχει γίνει κάποιο λάθος με την ασύρματη σύνδεση;
dreaming123 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 To κουμπί ενεργοποίησης απο το laptop το έχεις βάλει στη θέση ενεργοποίησης?
fireblade9 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Τη windows εχεις? Προσπαθησες να κανεις restore σε προηγουμενη ημερομηνια οπου θυμασε οτι δουλευε? Υπαρχει περιπτωση να εκανες install κατι κ μετα να σταματησε το WiFi?
manios62 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 παραπανω το γραφω , οτι το παταω και απενεργοποιηται και το ξαναπαταω και παλι απενεργοποιηται ( ενημερωνει στην οθονη ) To κουμπί ενεργοποίησης απο το laptop το έχεις βάλει στη θέση ενεργοποίησης? φορματ εκανα και το προβλημα συνεχιζεται .... 7αρια εχω Τη windows εχεις? Προσπαθησες να κανεις restore σε προηγουμενη ημερομηνια οπου θυμασε οτι δουλευε? Υπαρχει περιπτωση να εκανες install κατι κ μετα να σταματησε το WiFi?
coolerman Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 τότε θα έχει πρόβλημα η κάρτα wi-fi.φθηνή είναι κοίτα στης αγγελίες με τα μεταχειρισμένα
manios62 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 ουτε η καρτα ειναι .... εβαλα αλλη και κανει το ιδιο ... εκτος και ειμαι τοσο γκαντεμης και ηταν κι'αυτη χαλασμενη .... εγω λεω μηπως ειναι καποιο θεμα της μητρικης ...
chrismarine Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 στην διαχείριση συσκευών προσαρμογείς δικτύου η κάρτα φαίνεται ?
coolerman Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Καμια αλλη γνωμη ???? ανοιξέ το βγάλε τα καλώδια του wi-fi καθώς και την κάρτα της. βγάλε την μπαταρία του bios για 5 λεπτά. και ξανά δοκίμασε με όλα επάνω πάλι(αν δεν το έχεις κάνει αυτό)
antonios_1980 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 ισως σου φανει περιεργο αλλα κανε restore default settings στο bios!!! ειχα το ιδιο θεμα με ενα hp και λυθηκε με αυτον τον τροπο!!!
manios62 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Φαινεται κανονικα !!!! στην διαχείριση συσκευών προσαρμογείς δικτύου η κάρτα φαίνεται ? ανοιξέ το βγάλε τα καλώδια του wi-fi καθώς και την κάρτα της. βγάλε την μπαταρία του bios για 5 λεπτά. και ξανά δοκίμασε με όλα επάνω πάλι(αν δεν το έχεις κάνει αυτό) περιμενω την μπαταρια του , και μετα θα ασχοληθω παλι ... σας ευχαριστω πολυ ολους .... ισως σου φανει περιεργο αλλα κανε restore default settings στο bios!!! ειχα το ιδιο θεμα με ενα hp και λυθηκε με αυτον τον τροπο!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα