iwannart Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Καλημερα!!! Λοιπον αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Προσφατα μετακομισα και ειμαι σχεδον εναμιση μηνα χωρις σταθερο και χωρις ιντερνετ. Ειχα ενα πακετο απο τη forthnet οπου πηγα και εκανα αιτηση μετακομισης με το ιδιο πακετο στο καινουριο σπιτι. Περναγε ο καιρος παω να ρωτησω τι γινεται πια μου λενε απο τη forthnet δεν τους δινει γραμμη ο οτε. Οκ με τα πολλα και γω περιμενα αλλο λιγο παω ακυρωνω την αιτηση μετακομισης και παω στον οτε λοιπον να κανω νεα συνδεση νεο αριθμο με πακετο ιντερνετ κλπ. Περναει και κει μια βδομαδα και ο οτε μου λεει πως δεν εχω γραμμη και δεν με καλυπτει το δικτυο. Δηλαδη ετσι οπως μου τα λεγανε μπορει να μεινω δε ξερω και γω ποσο καιροι χωρις ιντερνετ και τηλεφωνο. Το ερωτημα μου ειναι πρωτον τοσο δυσκολο πια ειναι να στειλουνε εναν τεχνικο να το λυσει το θεμα? καιμετα κοιταξα λιγο στον εθνικο φορεα τηλεπικοινωνιων μηπως κανω καταγγελια. Τι αλλο μπορω να κανω γνωριζει κανεις? Α και εφοσον μου πε και ο οτε τις ιδιες μπουρδες ακυρωσα την αιτηση και κει και ξαναπηγα στη forthnet στο πακετο που ειχα και ειμαι σε αναμονη. Γνωριζει κανεις τιποτα παραπανω? Ρωτησα και μου πανε πως ειναι 2 καλωδιακια το ολο θεμα και λεω καλα τοσο θεμα πια...
NikosKallithea Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Αν το σπίτι δεν διαθέτει ακραίο δίκτυο τα πράγματα ειναι πολύ δύσκολα, τι είναι εκεί πολυκατοικία, μονοκατοικία υπάρχει γύρω εκεί άλλος με γραμμή Αυτά τα δυο καλωδιακια ειναι ολος ο πολιτισμός και για αυτά σφάζονται ολοι οι παροχοι, φεύγοντας βέβαια απο τον οτε να σου πω οτι ενδέχεται να καθιστερήσει αφάνταστα η σύνδεση σου
iwannart Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Ωχ βασικα αυτο μου πανε πως δεν υπαρχει ακραιο δικτυο. μονοκατοικια ειναι.... και γυρω μου ναι υπαρχουν σιγουρα γραμμες γιατι ολο ασυρματα δικτυα βρισκω γυρω μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα