Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,έχω έναν εσωτερικό σκληρό μάρκας Seagate ο οποίος στην αρχή δουλευε μια χαρά και αποθήκευα σαν αυτόν πράγματα(ευτυχώς όχι χρήσιμα),ώσπου μια μέρα δεν άνοιγε καθόλου ο υπολογιστής..αποσυνδεσα το δίσκο και ανοιξε κανονικά..τον ξανασυνδεσα και πάλι τα ίδια..ο δίσκος είναι δευτερος όποτε δεν έχω θέμα με το λειτουργικό..

Τι μπορεί να προκαλεί αυτό το πρόβλημα?

Διορθώνεται ή να τον στείλω για να ανακύκλωση?

Δημοσ.

Αυτό που μου φαίνεται περίεργο είναι γιατί δεν αφήνει τον υπολογιστή να ξεκινήσει..υπάρχει κάποια εξήγηση σε αυτό?

Δημοσ.

Οπότε από ότι καταλαβαίνω οι πιθανότητες τείνουν προς την ανακύκλωση??Μπορεί να επισκευαστεί?

Δημοσ.

Περίεργο να μην ανοίγει καθόλου το pc για δοκίμασε αλλά καλώδια τροφοδοσίας και sata .

Ο δίσκος ακούγεται ότι δουλεύει ;

Δημοσ.

Καλώδια δοκίμασα άλλα όμως πάλι το ίδιο κάνει..Ο δίσκος φαίνεται σα να πάει να δουλέψει αλλά μου φαίνεται ότι μου ακούγεται ένα πολύ χαμηλής έντασης μπιπ μπιπ..δεν ξέρω αν είναι κάτι αυτό..

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για την βοήθεια...ειπα μπας και τον σώσω γιατί δεν είναι καιροί για έξοδα αλλά από ότι καταλαβαίνω δεν τη γλυτώνει οπότε αναγκαστικά πάμε για καινούριο..

Κάποια καλή και οικονομική λύση για καινούριο δίσκο?(1ΤΒ στο περίπου)(για να μην ανοίγω καινούριο θέμα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...