stavregos Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Καλησπέρα,έχω έναν εσωτερικό σκληρό μάρκας Seagate ο οποίος στην αρχή δουλευε μια χαρά και αποθήκευα σαν αυτόν πράγματα(ευτυχώς όχι χρήσιμα),ώσπου μια μέρα δεν άνοιγε καθόλου ο υπολογιστής..αποσυνδεσα το δίσκο και ανοιξε κανονικά..τον ξανασυνδεσα και πάλι τα ίδια..ο δίσκος είναι δευτερος όποτε δεν έχω θέμα με το λειτουργικό.. Τι μπορεί να προκαλεί αυτό το πρόβλημα? Διορθώνεται ή να τον στείλω για να ανακύκλωση?
Peperone Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 δοκίμασε τον και σε άλλο υπολογιστή κι αν κάνει τα ίδια τότε για ανακύκλωση.
stavregos Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Αυτό που μου φαίνεται περίεργο είναι γιατί δεν αφήνει τον υπολογιστή να ξεκινήσει..υπάρχει κάποια εξήγηση σε αυτό?
stavregos Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Οπότε από ότι καταλαβαίνω οι πιθανότητες τείνουν προς την ανακύκλωση??Μπορεί να επισκευαστεί?
rafail1994 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Περίεργο να μην ανοίγει καθόλου το pc για δοκίμασε αλλά καλώδια τροφοδοσίας και sata . Ο δίσκος ακούγεται ότι δουλεύει ;
stavregos Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Καλώδια δοκίμασα άλλα όμως πάλι το ίδιο κάνει..Ο δίσκος φαίνεται σα να πάει να δουλέψει αλλά μου φαίνεται ότι μου ακούγεται ένα πολύ χαμηλής έντασης μπιπ μπιπ..δεν ξέρω αν είναι κάτι αυτό..
stavregos Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Τα δεδομένα που είχε μέσα ο δίσκος παίζει να σωθούν με κάποιο τρόπο?
Peperone Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 δε συμφέρει πρέπει να τον στείλεις στην εταιρία κι αν.... είναι πολλά
stavregos Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Σας ευχαριστώ για την βοήθεια...ειπα μπας και τον σώσω γιατί δεν είναι καιροί για έξοδα αλλά από ότι καταλαβαίνω δεν τη γλυτώνει οπότε αναγκαστικά πάμε για καινούριο.. Κάποια καλή και οικονομική λύση για καινούριο δίσκο?(1ΤΒ στο περίπου)(για να μην ανοίγω καινούριο θέμα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα