KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 απο hardware ξερει τα βασικα απλα ρωτησε εμενα επειδη εγω μπαινω εδω και ηθελε γνωμες για τα pc
Peperone Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 πάντως στις μέρες μας και να ανοίγεις intrnet cafe είναι ένα θέμα....
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 αυτο που λες τωρα του το ειπα και εγω στο τηλεφωνο...οτι οντως ειναι ενα θεμα...και μου ειπε οτι πηγαινουν...προσωπικα εχω να πατησω χρονια σε netcafe...
fallen4ngel Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Κοιτα το 50ακι θα το πιασει λογικα για κομπλε. Πολυ ευχαριστως να σου δωσω τηλ να μιλησεις με ανθρωπους του ειδους αλλα πιστευω ειναι πεταμενα λεφτα.
Peperone Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 για καλή δουλειά 50αρι στο νερό. πάντως στη περιοχή μου έχουν κλείσει 3.
fallen4ngel Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Χεχε μονο την τιμη απο τα managed 1000αρια που θα δει συγκοπη θα παθει.καλυτερα να τα φαει σουβλακια . Οι παχιες αγελαδες περασαν.
saks80 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 αν η περιοχη που εισαι εχει φτηνο ιντερνετ(cyta,forthnet,wind ktl ktl)δεν εχει νοημα να ανοιξει νετ καφε που χρεωνει 1.5-2 ευρω την ωρα.ο καθενας πλεον βαζει ενα double play με 20 ευρω το μηνα σπιτι του.
rafail1994 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Γενικά τα internet cafe έχουν ξεπεραστεί ....σχεδόν όλοι έχουμε από έναν υπολογιστή σπίτι και σίγουρα και το internet μας όποτε δεν υπάρχει λόγος να πάει κάποιος σε internet cafe .Το μόνο που αξίζει είναι να πας καμία 10αρια άτομα για να παίξετε ένα game όλοι μαζί
original911 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Ναι ρε μαγκες συμφωνω εχουν κλεισει αρκετα αλλα στην περιοχη μου ακομα κ τωρα υπαρχουν ατομα που λιωνουν σε νετ καφε!Κ αντε να ειναι οπως η παρεα μου που πανε για κανα προ!Απορω δεν σκεφτονται οτι με 20 ευρω οπως ειπε ο φιλος εχεις ιντερνετ γαματο στο σπιτι σου? 1
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 παιδια οτι λετε του τα λεω...εχουν ξεπεραστει...ολοι σχεδον εχουμε ιντερνετ...ποιος θα παει σε ιντερνετ καφε? αλλα δεν μπορω να ανακατευτω απτην στιγμη που το θελει...απλα μονο να τον συμβουλεψω και να του το πω...θα πανε τσαμπα τα λεφτα γιατι οπως ειπαμε δεν ειναι και λιγα...ειναι πολλα...παρα πολλα...τωρα αν εχει καμια 30αρια λιωμενα ατομα τα οποια καιγονται στο lol dota πως λεγονται αυτα τα παιχνιδια και θα τους εχει καθημερινους πελατες..ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο.
saks80 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 παιδια οτι λετε του τα λεω...εχουν ξεπεραστει...ολοι σχεδον εχουμε ιντερνετ...ποιος θα παει σε ιντερνετ καφε? αλλα δεν μπορω να ανακατευτω απτην στιγμη που το θελει...απλα μονο να τον συμβουλεψω και να του το πω...θα πανε τσαμπα τα λεφτα γιατι οπως ειπαμε δεν ειναι και λιγα...ειναι πολλα...παρα πολλα...τωρα αν εχει καμια 30αρια λιωμενα ατομα τα οποια καιγονται στο lol dota πως λεγονται αυτα τα παιχνιδια και θα τους εχει καθημερινους πελατες..ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο. κοιτα σε ιντερνετ καφε μπορει να τυχει να παω και γω.να ειμαστε 5-6 ατομα παρεα και να παμε για χαβαλε να παιξουμε κατι ολοι μαζι.αλλα αυτο θα γινει το πολυ 1 φορα το μηνα.δεν κρατας ετσι μαγαζι.παλια εβγαζαν λεφτα τα νετ καφε γιατι αυτο γινοταν καθε μερα μιας και δεν ειχαμε ιντερνετ στο σπιτι.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 αυτο ακριβως που ειπες...να πας μιιιιιιιιια στο τοσο παρεα να παιξετε ναι...αλλα δεν γινεται καθε μερα...οποτε ειναι σφιχτα τα πραγματα...ευχαριστω παντως
UneedRevision Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Το μονο που εχω να πω και αυτο οχι με σιγουρια ειναι πως αν παραγγειλεις απο το εξωτερικο (νομιζω) μπορεις να κοψεις το Φ.Π.Α και να αγορασεις τα προϊοντα ετσι... αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος... δεν το λεω ετσι απλα... περιμενω και μια χ επιβεβαιωση απο τα μελη του φορουμ...
Superpie Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 το λαθος ειναι οτι δεν εψαξα για παρομοιο θεμα και κακο αυτο...απτην στιγμη ομως που δεν εψαξα και ουτε ειναι κακο που δεν εψαξα...δεν υπηρξε καποιος λογος να τρολαρω οπως ειπες και περιμενα μια σχετικη βοηθεια...και εκτος απο αυτο εγω μιλησα για τους υπολογιστες...δεν ανοιξα θεμα τι χρειαζεσαι για ενα ιντερνετ καφε...οσο για την πλακα που λες....η λογικη σου ειναι λαθος...εκτος οτι το internet cafe δεν αφορα εμενα, απλως το παιδι ζητησε την βοηθεια μου στο θεμα των υπολογιστων...ολα τα αλλα για το τι παραπερα χρειαζεται πιστευω θα το εψαχνε αυτος γιατι αυτος θελει να το ανοιξει...οποτε πλακα δεν θα σπαμε γιατι δεν αφορα εμενα...αν σπαει πλακα αυτος δεν το ξερω...το παιδι προγραμματιστης 25 χρονων ειναι. Φιλε ανοιξες ενα θεμα εδω περα για να βοηθηθεις και εσυ και ο φιλος σου.Για να γινει αυτο ομως θα πρεπει να ξερουμε τι ποσο διαθετει ο φιλος σου ΜΟΝΟ για τους 20 υπολογιστες που θελεις.Αν δεν μας πεις το ποσο δεν μπορουμε να σου απαντησουμε.Ειναι σαν να πηγαινεις στο κρεοπωλειο,να ζητας κρεας και να ζητας ποσο στοιχιζει χωρις να εχεις πει στον κρεοπωλη ποσα κιλα κρεας θελεις...
grmako Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Πάντως άτομο το οποίο καταρχήν απευθύνεται σε άλλον να τον βοηθήσει για να ανοίξει δικιά του επιχείρηση, έπειτα δεν έχει ιδέα του αντικειμένου πάνω στο οποίο προσπαθεί να ανοίξει την επιχείρηση + ούτε αυτός όπου ζήτησε τη βοήθεια μπορεί να τον βοηθήσει και τέλος δεν υπάρχει προκαθορισμένο budjet έτσι ώστε να δει και ο ίδιος που κυμαίνεται, ΣΥΓΝΩΜΗ αλλά μόνο σοβαρά δεν μιλάμε... Μιλάμε για ένα άνοιγμα κοντά στα 50k και δεν ξέρει ουτε τι pc βάλει ουτε πόσα διαθέτει?? Δεν έχει τι να κάνει τα λεφτά και ξύπνησε με την ιδέα να ανοίξει ενα νετ cafe και βάζει τους φίλους του να googlarουν πως γίνεται? Συγχωρέστε με ρε παιδιά αλλά νομίζω κοροιδευόμαστε ομαδικώς... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα