Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενα φιλαρακι μου θελει αργοτερα να ανοιξει ενα ιντερνετ καφε με εναν φιλο του...θα βαλει περιπου για αρχη 20 υπολογιστες...οθονη πληκτρολογιο ποντικι και μοναδα...αυτο που θελει ειναι τα μηχανηματα να παιζουν ολα τα παιχνιδια σε high γραφικα...οποτε θα παει λιγο πανω η τιμη...θελουμε λοιπον συνθεσεις και ποσο θα παει περιπου η τιμη γενικοτερα :)

Δημοσ.

Πάνω κάτω τι ποσό θα δώσει για 20 μηχανήματα ;

Τα παιχνίδια, προγράμματα δεν θα τα περάσετε σε κεντρικό server ;

Δημοσ.

κοιτα το μονο που μου ειπε ειναι οτι θελει σχετικα καλα μηχανηματα..δηλαδη να σηκωνει αρκετα καλα τα games..δεν θελει και το τερας το pc...μην του παρουν και τον πισινο με λιγα λογια..σε λογικα πλαισια οι τιμες...οσον αφορα servers και τετοια ειλικρινα δεν εχω ιδεα τι ακριβως χρειαζεται και πως τα περνανε..και τι χρειαζεσαι για να το κανεις...δεν τον πολυκατεχω τον συγκεκριμενο τομεα σε θεμα στησιματος και αναβαθμισεων

Δημοσ.

Θα παει το φιλαρακι σου σε μια εταιρεια που μπορει να ολοκληρωσει το εργο.. εκει θα παρει καποιες προτασεις και αναλογα το βαλαντιο του θα επιλεξει.

Απο εκει και περα εχω ενα φιλαρακι θελει να κανει αυτο και ουτε εγω ουτε αυτος εχουμε ιδεα ε ειναι καπως δεν νομιζεις;

Δημοσ.

Θα παει το φιλαρακι σου σε μια εταιρεια που μπορει να ολοκληρωσει το εργο.. εκει θα παρει καποιες προτασεις και αναλογα το βαλαντιο του θα επιλεξει.

Απο εκει και περα εχω ενα φιλαρακι θελει να κανει αυτο και ουτε εγω ουτε αυτος εχουμε ιδεα ε ειναι καπως δεν νομιζεις;

σωστός. 20 μηχανάκια είναι πολλά λεφτά. δε πας στο μπακάλη για τσίχλες. 

Δημοσ.

Για να φτιάξεις ενα internet cafe δεν είναι μόνο τα pc χρειάζεσαι και αλλά πράγματα (και για να πάρεις τα pc πρέπει να λύσεις τα αλλά πράγματα) .

Εάν δεν έχετε της γνώσεις καλά είναι να απευθυνθείτε σε μια εταιρία που θα τα κανει όλα !

Δημοσ.

οοοκ...αφου ειναι περιπλοκο το θεμα ιντερνετ καφε φευγουμε στην λυση της εταιρειας να ξεμπερδευει...ευχαριστω για τις απαντησεις..καλες γιορτες σε ολους και καλη ανασταση!

Δημοσ.

Οχι φιλε μου γιατι αν ψαξεις εδω μεσα θα βρεις ουκ ολιγα παρομοια θεματα και μπορεις να δεις το αποτελεσμα.

Και στην τελικη ετσι οπως το πας πραγματικα ακρη δεν θα βγει δεν γνωριζεις προφανως ουτε το ποσο ουτε ποσα διαθετει ο φιλος σου.Η απλη λογικη μου λεει οτι οταν τελειωσουν τα σχολεια πιστευει οτι ο πατερας του θα διαθεσει ενα χ ποσο για να σπατε πλακα.αν καπου ειμαι λαθος να με συμπαθας.

Επι του θεματος τωρα πχ για καλωδιωση μπορεις να δωσεις 200-300€ να στο κανει ηλεκτρολογος ή τα τριπλα απο εταιρεια με χαρτι για τις επιδοσεις.

Οποτε καταλαβαινεις γιατι απαντω σε τετοια θεματα κατα αυτο τον τροπο.

Δημοσ.

το λαθος ειναι οτι δεν εψαξα για παρομοιο θεμα και κακο αυτο...απτην στιγμη ομως που δεν εψαξα και ουτε ειναι κακο που δεν εψαξα...δεν υπηρξε καποιος λογος να τρολαρω οπως ειπες και περιμενα μια σχετικη βοηθεια...και εκτος απο αυτο εγω μιλησα για τους υπολογιστες...δεν ανοιξα θεμα τι χρειαζεσαι για ενα ιντερνετ καφε...οσο για την πλακα που λες....η λογικη σου ειναι λαθος...εκτος οτι το internet cafe δεν αφορα εμενα, απλως το παιδι ζητησε την βοηθεια μου στο θεμα των υπολογιστων...ολα τα αλλα για το τι παραπερα χρειαζεται πιστευω θα το εψαχνε αυτος γιατι αυτος θελει να το ανοιξει...οποτε πλακα δεν θα σπαμε γιατι δεν αφορα εμενα...αν σπαει πλακα αυτος δεν το ξερω...το παιδι προγραμματιστης 25 χρονων ειναι.

Δημοσ.

Αν ειναι προγραμματιστης 25 χρονων και δεν ξερει κατι βασικο τουλαχιστον απο hardware και ρωταει εσενα που εισαι φιλαρακι του να του πεις,τοτε καποιο προβλημα υπαρχει καπου.

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...