Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημερα πηγα και αγορασα το εν λογω παιχνιδι απο Public. Το εβαλα στο ps3 και οταν μπηκε στο μενου του πατησα να βαλω το redeem code (για να παιξω online) του και μου εβγαλε οτι ειναι λαθος. Προσπαθησα και απο το μενου του psn να βαλω το redeem code και ελεγε οτι χρησιμοποιειται ηδη αυτος ο κωδικος.

Aκριβως το μηνυμα (απο το μενου του bf3 οχι απο το psn) ειναι αυτο: ''the code you entered may not be correct or may no longer be valid''

Το παιχνιδι ειναι region 2 και το ps3 εχει δηλωθει για Ελλαδα και εχει γινει activate και ολα κομπλε. Και το fifa 13 μια χαρα παιζει online και δηλωθηκε ο κωδικος του

Το αναφερω (αυτο με το region) απλα μιας και απο μια αναζητηση ειδα αυτο: 

http://community.eu.playstation.com/t5/PlayStation-3-Technical-Help/online-pass-for-Battlefield-3-not-working/td-p/14884499

Καμια ιδεα (πριν το σπασω :mad: )?

Edit: Mολις μιλησα και με Ea live chat support και μου ειπε να το παω πισω και να μου το αλλαξουν (ηταν και το τελευταιο premium edition που ειχαν εκει και ειπαν ξανα απο βδομαδα οτι θα εχουν αλλα εγω γυριζω απο αδεια πασχα την Τριτη στο στρατοπεδο παλι).

Tου ειπα οτι μπορει να νομιζουν στο καταστημα οτι εγω πουλησα το code κλπ και να μην με πιστεψουν και μου ειπε, πηγαινε και αν δεν βγαλεις ακρη ξανα επικοινωνησε μαζι μας.

Πιασε το αυγο και κουρευτο. :mellow:

Επεξ/σία από stratigos24
Δημοσ.

Πηγα απο το Public και μου ειπαν πως πρεπει να το αφησω να το στειλουν στην εταιρεια που το φερνει στην Ελλαδα για να ελεγξουν τον κωδικο ποτε εχει χρησιμοποιηθει - αν ειναι ''καμενος'' κλπ και φυσικα αν αποδειχθει οτι εχει ενεργοποιηθει παλαιοτερα ο κωδικος του απο οτι το αγορασα ή ειναι ''χαλασμενος'' θα μου το αλλαξουν ή θα μου δωσουν πιστωτικο κλπ.

Δεν το αφησα μηπως εβγαζα καποια ακρη με την ΕΑ. Μιλησα παλι τωρα με το live chat της ΕΑ και τους ειπα οτι δεν βρισκω ακρη με το καταστημα και οτι μου λενε να μιλησω με εσας και μου απαντησαν πως δεν εχουν κλειδια εκει για την εκδοση του ps3 αλλα μονο για το pc για να μου δωσουν αλλο και οτι πρεπει να μιλησω παλι με το καταστημα ή με το playstation store. Μου εδωσε ετσι link για το live chat του playstation store αλλα σημερα τελικα δεν λειτουργει.  :eek:  Δεν ξερω για αυριο.

Δημοσ.

Eφτιαξα και νεο account με αγγλικα στοιχεια (οδοι, τκ κλπ) και εκανα μια ακομα προσπαθεια μπας και γινει κατι αλλα τιποτα. Μαλλον ειναι μονοδρομος το να το παω στο public να το αφησω και να το δωσουν στην αλλη εταιρεια να το ελεγξει.

• Like 1
Δημοσ.

Με πήραν το πρωί από τα public και μου είπαν ότι μίλησαν με τη cdmedia και τους είπε ότι μόνο για την έκδοση του bf3 premium edition για ps3 πρέπει εκείνος που έχει πρόβλημα με τον κωδικό του να μιλήσει με της Sony το support μέσα από το ps3 και να αναφέρει ότι έχω τον τάδε κωδικό και δεν παίζει και θα του στείλουν άλλο. Δεν μπορεί να κάνει τίποτα ή cdmedia και η ea. Αυτό τους έχει πει η Sony να κάνουν διότι παρά πολλοί έχουν πρόβλημα. Και σήμερα στα mediamarkt που δουλεύει φίλος του πήγαν ένα με ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και σε κάποιο Ελληνικό φόρουμ και άλλος έχει το ίδιο πρόβλημα. Ότι να ναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...