tenyson123 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 επειδη το εχω στα αγγλικα μήπως μπορεις να βοηθησεις?
evoracing Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Παίζει αυτό για τους εξωτερικούς usb; Γιατί έχω αυτή τη ρύθμιση αλλά ο εξωτερικός απενεργοποιείται μετά από Χ λεπτά αδράνειας (και αυτό θέλω). Εσύ θα πας στην επιλογή Ρυθμίσεις USB
antonl Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Εσύ θα πας στην επιλογή Ρυθμίσεις USB Εγώ καλά είμαι, ο tenyson123 να πάει που χει εξωτερικό και θέλει να το αλλάξει :Ρ
tenyson123 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Εγώ καλά είμαι, ο tenyson123 να πάει που χει εξωτερικό και θέλει να το αλλάξει :Ρ οριστε?
evoracing Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 επειδη το εχω στα αγγλικα μήπως μπορεις να βοηθησεις? Πήγαινε Control Panel>System...>Power Settings> και εκεί ψάξου λίγο γιατί δεν ξέρω ... Εγώ καλά είμαι, ο tenyson123 να πάει που χει εξωτερικό και θέλει να το αλλάξει :Ρ Ρε θα μας τρελάνεις? Παίζει αυτό για τους εξωτερικούς usb; Γιατί έχω αυτή τη ρύθμιση αλλά ο εξωτερικός απενεργοποιείται μετά από Χ λεπτά αδράνειας (και αυτό θέλω).
mict Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΟ - ΚΑΚΟ 3.11 95 98 MILENIUM XP VISTA 7 8 .........
tenyson123 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Πήγαινε Control Panel>System...>Power Settings> και εκεί ψάξου λίγο γιατί δεν ξέρω ... φιλε μου ευχαριστω πολύ.το βρηκα.αντε να δουμε τωρα.
evoracing Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΟ - ΚΑΚΟ 3.11 95 98 MILENIUM XP VISTA 7 8 ......... Windows 95 ftw
antonl Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 [...] Ρε θα μας τρελάνεις? Όχι! Εγώ δε θέλω ν αλλάξω κάτι στο power management των δίσκων. Απλά είπα πως η ρύθμιση που ανέφερες αρχικά δεν παίζει για τους εξωτερικούς δίσκους. Ο tenyson123 ενδιαφέρεται για τον εξωτερικό του δίσκο
cookos Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Αδερφέ μου εγώ εχω και τα δύο, σε διαφορετικούς υπολογιστές, τα 7 στο σπίτι τα 8 στο γραφείο. Μπορώ να σου πώ πως από τη φάση του beta τα 8 τα μίσησα - θεώρησα μεγάλη βλακεία αυτή την αλλαγή των desktop. Πρόσφατα εγκατέστησα στο γραφείο τα 8 και πέρασα και το Start8 που επαναφέρει το αγαπημένο μας "Start" στα 8άρια αλλά και πλέον ανοίγει από default στο "κλασσικό" desktop και όχι στα πολύχρωμα "κουτάκια". Με την απλή αυτή προσθήκη πραγματικά δεν έχω καταλάβει καμία διαφορά στη χρήση από τα 7 (εκτός από κάποια πραγματάκια κυρίως στο interface και στη δομή του Control Panel.) Αν έχεις παλιές συσκευές ή περιφερειακά, καλό θα ήταν να ελέγξεις πρώτα αν υπάρχουν drivers για αυτά στα 8 πριν αναβαθμίσεις. Γενικά, κατα τη γνώμη μου, είτε το ένα βάλεις είτε το άλλο είναι το ίδιο και το αυτό στην ουσία τους... 1
popo@ Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Αναμεσα σε Windows 7 HOME και windows 8 1000 φορες τα windows 8!! 1
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 δεν ειναι σαν τα ultimate...το λεει και το ονομα τους ultimate δηλαδη τα πιο γαματα και τα πιο γρηγορα! 2
Peperone Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Τι μειονέκτημα έχουν τα Home; δε βλέπω ιδιαίτερο μειονέκτημα. είναι και θέμα γούστου εμένα μ' αρέσουν οι στρογγυλεμένες άκρες των παραθύρων στα 7. απ' ότι έχω δει η αναβάθμιση -τα Windows Blue- είναι καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα