Προς το περιεχόμενο

Windows 7 ή Windows 8 ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας,έχω 2 απορίες.

1η) Έχω εναν υπολογιστή σχετικά καινούργιο (3 μήνες)

Χαρακτηριστικά : Οθόνη LG cinema3dtv dm2780d 

: CPU amd fx 8150

:  σκλιρος ssd kingston ssdnow v+200

: σκληρός hdd seagate barracuda 3tb st3000dm001

: motherboard m5a99fx pro r2.0

: ram corsair vengeance 8gb

: τροφοδοτικο ms-tech 950 watt

: καρτα γραφικών asus nvidia gtx 670 4gb

νμζ δεν ξεχασα κάτι.Τωρα τρέχω windows 7 64bit ultimate.

Η απορία ---> Να τα κρατήσω η να βάλω windows 8 ?

Νιώθω οτι ο υπολογιστής δεν αποδίδει 100% , όπως πρεπει. Τι πρέπει να κάνω?

2η)Τα προγράμματα που χρησιμοποιούνται για registy cleaner είναι καλα η βλάπτουν τους ssd?

Γιατι οταν υπάρχει κάποιοι registry error μου το εμφανίζει στο avg σαν ιο.

οταν τρέχω το πρόγραμμα και το καθαρίζω δεν βρίσκει ιο το avg?

Περιμένω προτάσεις....

Αν θέλετε να ρωτήσετε κατι αλλο για να με βοηθησετε ελευθερα.

ειμαι online αρκετες ώρες.

Δημοσ.

1) Δώσε ένα παράδειγμα του γιατί πιστεύεις πως ο υπολογιστής δεν αποδίδει 100%.

2) Δε βλάπτουν τους SSD αλλά στη γενική περίπτωση δε βοηθάνε σε κάτι. Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχει το avg. Αν θες γράψε ακριβώς το μήνυμα που σου βγάζει.

Κατά τη γνώμη μου, το Win7 ή Win8 είναι θέμα γούστου. Εμένα τα 8άρια δε μου κατσαν καλά και γύρισα στα 7άρια, σ άλλους τους άρεσαν.

Δημοσ.

Για αρχη πετα το avg και μετα μην κανεις τιποτα μην φυγεις απ'τα 7 και βαλε AVAST

γτ? παντα με θετικο υφος η ερωτηση

2) Δε βλάπτουν τους SSD αλλά στη γενική περίπτωση δε βοηθάνε σε κάτι. Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχει το avg. Αν θες γράψε ακριβώς το μήνυμα που σου βγάζει.

Κατά τη γνώμη μου, το Win7 ή Win8 είναι θέμα γούστου. Εμένα τα 8άρια δε μου κατσαν καλά και γύρισα στα 7άρια, σ άλλους τους άρεσαν.

δεν μο βγαζει προβλημα το avg.απλα μου εμφανιζει αυτα τα error σαν ιους.οταν τρεχω το registry cleaner αξαφανίζονται.

Δημοσ.

Just for the record, το avg το θυμάμαι κι εγώ τραγικό και τρισάθλιο αλλά λένε πως στην τελευταίες εκδόσεις είναι αρκετά βελτιωμένο.

edit: Τι λέει το error message;

Δημοσ.

γτ? παντα με θετικο υφος η ερωτηση

δεν μο βγαζει προβλημα το avg.απλα μου εμφανιζει αυτα τα error σαν ιους.οταν τρεχω το registry cleaner αξαφανίζονται.

Τα 7 ειναι τα καλυτερα windows για μια οθονη και για υπολογιστη, τα 8 βοηθανε σε touch screen και σε διπλη οθονη στην μια να εχεις metro ui και στην αλλη desktop, και το avg ειναι για πεταμα γενικα ολο λαθος errors βγαζει

Δημοσ.

για το 1) που έγραψες.αν δεν χρησιμοποιήσω για πολύ ώρα τον εξωτερικό κανει κατι σαν αδρανοποίσηση και κλείνει προσωρινα χωρισ να το έχω επιλέξει.οταν πάω να μπω στον σκηρό ακουγετε ο θόρυβος που κάνει οταν ανοίγει και μετα μπορώ να τον χρησιμοποιήσω.δλδ έχει μια καθυστερηση 5-10 δευτε.το λεω παλι χωρις να το εχω επιλεξει

Just for the record, το avg το θυμάμαι κι εγώ τραγικό και τρισάθλιο αλλά λένε πως στην τελευταίες εκδόσεις είναι αρκετά βελτιωμένο.

edit: Τι λέει το error message;

έχω το 2013.

δεν υπάρχει error message απλα είναι προβληματα.ξες αυτα του registry που αν δεν τα φτιαχνεις μετα απο καιρο αρχιζουν και εμφανιζονται στην οθονη errror

Δημοσ.

αυτη η λειτουργια ειναι on απο μαμα..!  εσυ πρεπει να την απενεργοποιησεις, αν θελεις!!  αλλα....,γιατι σε πειραζει αυτο?

Δημοσ.

αυτη η λειτουργια ειναι on απο μαμα..!  εσυ πρεπει να την απενεργοποιησεις, αν θελεις!!  αλλα....,γιατι σε πειραζει αυτο?

γτ πολλές θέλω να μεταφέρω ταινιες και ετσι ,τετοια πραγματα, και ειμαι τυπος που θελω ταχυτητα ,γρηγορα clicks χωρις καθυστερήσεις.γιαυτό.Πως μπορώ να την απενεργοποιήσω?

Για σας,έχω 2 απορίες.

1η) Έχω εναν υπολογιστή σχετικά καινούργιο (3 μήνες)

Χαρακτηριστικά : Οθόνη LG cinema3dtv dm2780d 

: CPU amd fx 8150

:  σκλιρος ssd kingston ssdnow v+200

: σκληρός hdd seagate barracuda 3tb st3000dm001

: motherboard m5a99fx pro r2.0

: ram corsair vengeance 8gb

: τροφοδοτικο ms-tech 950 watt

: καρτα γραφικών asus nvidia gtx 670 4gb

νμζ δεν ξεχασα κάτι.Τωρα τρέχω windows 7 64bit ultimate.

Η απορία ---> Να τα κρατήσω η να βάλω windows 8 ?

Νιώθω οτι ο υπολογιστής δεν αποδίδει 100% , όπως πρεπει. Τι πρέπει να κάνω?

2η)Τα προγράμματα που χρησιμοποιούνται για registy cleaner είναι καλα η βλάπτουν τους ssd?

Γιατι οταν υπάρχει κάποιοι registry error μου το εμφανίζει στο avg σαν ιο.

οταν τρέχω το πρόγραμμα και το καθαρίζω δεν βρίσκει ιο το avg?

Περιμένω προτάσεις....

Αν θέλετε να ρωτήσετε κατι αλλο για να με βοηθησετε ελευθερα.

ειμαι online αρκετες ώρες.

και κατι άλλο που ξέχασα.ο ssd εχει χαμηλοτερες ταχυτητες αποτι  πριν.ενω δεν έχω εγκαταστήσει πολλα ή βαρια προγραμματα ανοίγει πιο αργά απο πριν.

Δημοσ.

Αρχικά αυτό με τον δίσκο το κάνει για λόγους οικονομίας και για παραπάνω ζωή στον δίσκο. Τώρα για τα Windows 8 δεν θα βγάλεις πουθενά άκρη αν δεν τα δοκιμάσεις μόνος σου. Μπορείς ή να δοκιμάσεις τα 8 με Virtual Box ή να τα περάσεις σε Dualboot που αρκετές φορές βοηθάει να έχεις dual boot με διάφορα συστήματα.

Καρχαρίαςςς η αλήθεια είναι ότι βοηθάει στο double screen αλλά όχι οτι μπορείς να έχεις το metro μόνιμα στην οθόνη σου (τουλάχιστον δεν έχω βρει τέτοια επιλογή ακόμα γιατί τα 8 κρύβουν αρκετά μυστικά...

Αυτά από εμένα, ελπίζω να βοήθησα :)

*Αυτό για το dual boot βοηθάει σε περίπτοση που για τον χ-ψ λόγο πάθουν κάτι τα Windows να μπορείς να μπεις με τα άλλα και να πάρεις τα αρχεία σου, και για άλλους λόγους βέβαια...

Δημοσ.

Αρχικά αυτό με τον δίσκο το κάνει για λόγους οικονομίας και για παραπάνω ζωή στον δίσκο. Τώρα για τα Windows 8 δεν θα βγάλεις πουθενά άκρη αν δεν τα δοκιμάσεις μόνος σου. Μπορείς ή να δοκιμάσεις τα 8 με Virtual Box ή να τα περάσεις σε Dualboot που αρκετές φορές βοηθάει να έχεις dual boot με διάφορα συστήματα.

Καρχαρίαςςς η αλήθεια είναι ότι βοηθάει στο double screen αλλά όχι οτι μπορείς να έχεις το metro μόνιμα στην οθόνη σου (τουλάχιστον δεν έχω βρει τέτοια επιλογή ακόμα γιατί τα 8 κρύβουν αρκετά μυστικά...

Αυτά από εμένα, ελπίζω να βοήθησα :)

*Αυτό για το dual boot βοηθάει σε περίπτοση που για τον χ-ψ λόγο πάθουν κάτι τα Windows να μπορείς να μπεις με τα άλλα και να πάρεις τα αρχεία σου, και για άλλους λόγους βέβαια...

τα έχω δοκιμάσει και μου αρεσουν στο laptop του αδερφού μου.απο άποψη συμβατότητας με εφαρμογές είναι καλά?

ξέρεις πως μπορώ να απενεργοποιησω αυτη τη λειτουργια του δισκου?

Δημοσ.

για το 1) που έγραψες.αν δεν χρησιμοποιήσω για πολύ ώρα τον εξωτερικό κανει κατι σαν αδρανοποίσηση και κλείνει προσωρινα χωρισ να το έχω επιλέξει.οταν πάω να μπω στον σκηρό ακουγετε ο θόρυβος που κάνει οταν ανοίγει και μετα μπορώ να τον χρησιμοποιήσω.δλδ έχει μια καθυστερηση 5-10 δευτε.το λεω παλι χωρις να το εχω επιλεξει

Δεν έχει να κάνει με το pc σου αυτό, είναι ρύθμιση στο firmware του δίσκου μάλλον (ή κάποια ρύθμιση των windows που ποτέ δεν έχω ψάξει).

έχω το 2013.

δεν υπάρχει error message απλα είναι προβληματα.ξες αυτα του registry που αν δεν τα φτιαχνεις μετα απο καιρο αρχιζουν και εμφανιζονται στην οθονη errror

Registry error έχω να δω ίσως απ τα Windows 98, οπότε δυστυχώς δε μου λέει κάτι αυτό που περιγράφεις :/
Δημοσ.

Δεν έχει να κάνει με το pc σου αυτό, είναι ρύθμιση στο firmware του δίσκου μάλλον (ή κάποια ρύθμιση των windows που ποτέ δεν έχω ψάξει).Registry error έχω να δω ίσως απ τα Windows 98, οπότε δυστυχώς δε μου λέει κάτι αυτό που περιγράφεις :/

error του τυπου πχ 0000000x0040234

Δημοσ.

Μέχρι τώρα το μόνο που δεν παίζει από games είναι το μια από τις πειραγμένες εκδόσεις του Street Legal Racing Redline (μια συγκεκριμένη δεν παίζει οι άλλες παίζουν), τώρα σε προγράμματα αρκετά που έχω δοκιμάσει παίζουν κανονικά.

Για να απενεργοποιήσεις την λειτουργία απενεργοποιήσεις του σκληρού πας Πίνακας Ελέγχου\Σύστημα και Ασφάλεια\Επιλογές παροχής ενέργειας\Επεξεργασία ρυθμίσεων σχεδίου\Αλλαγή ρυθμίσεων παροχής ενέργειας για αυτό το σχέδιο\Σκληρός δίσκος\Απενεργοποίηση σκληρού δίσκου έπειτα από: και το βάζεις 0 :)

Δημοσ.

[...]

Για να απενεργοποιήσεις την λειτουργία απενεργοποιήσεις του σκληρού πας Πίνακας Ελέγχου\Σύστημα και Ασφάλεια\Επιλογές παροχής ενέργειας\Επεξεργασία ρυθμίσεων σχεδίου\Αλλαγή ρυθμίσεων παροχής ενέργειας για αυτό το σχέδιο\Σκληρός δίσκος\Απενεργοποίηση σκληρού δίσκου έπειτα από: και το βάζεις 0 :)

Παίζει αυτό για τους εξωτερικούς usb; Γιατί έχω αυτή τη ρύθμιση αλλά ο εξωτερικός απενεργοποιείται μετά από Χ λεπτά αδράνειας (και αυτό θέλω).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...