Luxx Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Απο τη στιγμη που υπαρχει το icedtea, γιατι πρεπει να εχουμε και flash για να παιζουν τα βιντεο στο ιντερνετ; Δοκιμασα να κανω disable τα flash plugins απο τον chrome και μετα τα βιντεο δεν επαιζαν. Επισης, επειδη υπαρχουν 2 εκδοσεις, μια pepperflash που ειναι η τελευταια εκδοση του flash 11,7 και η flash του chrome που παει μεχρι την 11,2 και λογικα δε θα εχει αλλο update, οπως λενε και στο site της adobe. Ποια απο τις δυο να κρατησω;
jim_p Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Το icedtea ειναι το plugin για τον browser που τρεχει τις java εφαρμογες με το openjdk, την opensource εναλλακτικη της java, δεν σχετιζεται με την adobe ή με οτιδηποτε αλλο. To flash για λινουξ, για ολους τους browsers πλην google chrome, σταματησε στην 11.2 και απο εκει και μετα παιρνει μονο security updates. Το pepperflash που συνοδευει τον google chrome ειναι το built in plugin που εχει εδω και χρονια και αυτο αναπτυσεται κανονικα, παραλληλα με την windows εκδοση του google chrome, αρα και με την αντιστοιχη του flash.
Luxx Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Ποιο απο τα δυο να κρατησω; Δε γινεται conflict εαν λειτουργουν και τα δυο ταυτοχρονα;
jim_p Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Ναι γινεται, οπως θα γινοταν σε οποιονδηποτε browser που 2 plugins του παρεχουν την ιδια λειτουργια. Αν εισαι μονο με chrome, ασε το pepperflash και βγαλε το σκετο εντελως. Θα αναβαθμηζεται μαζι με τον chrome, οποτε ενας πονοκεφαλος λιγοτερος. Αν εχεις κατι αλλο εκτος απο chrome, πρεπει να εχεις και το αλλο εγκατεστημενο μιας και αλλοι browsers δεν μπορουν να χειριστουν (ακομα) το pepperflash.
chek2fire Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Εγω δεν έχω μπορέσει να κρατήσω την έκδοση που υπάρχει μαζί με τον chrome και να δουλέψει. Πως γίνετε αυτό γιατί ότι και να έχω κάνει τα ίδια αποτελέσματα είχα.
Luxx Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Ναι γινεται, οπως θα γινοταν σε οποιονδηποτε browser που 2 plugins του παρεχουν την ιδια λειτουργια. Αν εισαι μονο με chrome, ασε το pepperflash και βγαλε το σκετο εντελως. Θα αναβαθμηζεται μαζι με τον chrome, οποτε ενας πονοκεφαλος λιγοτερος. Αν εχεις κατι αλλο εκτος απο chrome, πρεπει να εχεις και το αλλο εγκατεστημενο μιας και αλλοι browsers δεν μπορουν να χειριστουν (ακομα) το pepperflash. Δε εννοω να το σβησω τελειως, απλα να το κανω disable μεσα απο τον chrome, στα plug-ins.
jim_p Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Ασε ενεργο οποιο θες απο τα 2 θες, δεν εχει ιδιαιτερη σημασια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα