tiner Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Θελω να αγορασω ταμπλετ κοντα στα 180 ευρω με δόσεις! Ποιο πιστεύετε οτι ειναι καλυτερη επιλογη?! Η χρηση περισσοτερο ειναι απλο σερφαρισμα και σημειώσεις για σχολη, και τα κλασσικά, τιποτα τρελο! Αν υπαρχει και κατι αλλο εκει γυρω που μπορειτε να προτεινετε ποσταρετε το!! Το θεμα ειναι να μην ξεπερναει τα 200 και να μπορει να πληρωθει με δόσεις! ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HLIASNIKOLETA Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Σιγουρα το samsung! Γιατι το ΤΧ ειναι και πολυ μουφα!!! Νομιζω πως το εχει και προσφορα το sansung στην vodafone 170? Κατι τετοιο. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2013 από HLIASNIKOLETA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 159e... αλλα τοσο εχει και στο Κωτσοβολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takis1964 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Μακρια απο turbox !!!!!!!!!!! Μονο οι ασχετοι αγοραζουν !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ariannaki85 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 κοιταέγω έχω το turbo spice IV 8'' και είμαι πολύ ευχαριστημένη-ειναι πολύ γρήγορο, δεν κολλάει και έχει σουπερ οθόνη...Για samsung δεν ξέρω από ταμπλετ αλλά απο τα τηλέφωνα (τα low-mid range, οπως και το συγκεκριμένο tablet) έχω κακιστη εμπειρία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apple32 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) SAMSUNG!!!! Ειναι σαν αναρωτεσαι αν θα αγορασεις μαρκα zastava ή porsche. Καλη ειναι η προσφορα που προαναφερθηκε επισης. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2013 από apple32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takis1964 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Το εχουμε ξαναπει οτι τα turbo x ξεκινησανε σαν φτηνη επιλογη και τα φεραν ετσι, ωστε να εχουν οσο και τα επωνυμα ,εκμεταλευομενοι το δικτυο των καταστηματων πλαισιο το μπλα μπλα των πωλητων και την ασχετοσυνη απειρια των αγοραστων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brotrainer Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δεν ξέρω τι λέτε, εσείς. Εγώ τουλάχιστον όσον αφορά τα Turbo-X μια χαρά ευχαριστημένος είμαι, γιατί και χαρακτηριστικά μια χαρά έχουν και μια χαρά υποστήριξη έχει το Πλαίσιο. Τι εννοώ; Για παράδειγμα το λάπτοπ μου είχε θέμα με τον ανεμιστήρα (Tubro-X) το πήγα πίσω (δεν ήταν σε εγγύηση έφαγαν ένα ξέχεσμα και μου το παρέδωσαν σχεδόν καινούργιο. Όσον αφορά το Tablet, το μόνο πρόβλημα των Turbo-X που έχω πάρει και εγώ είναι η έλλειψη Google Store (μπαίνει αλλά θέλει root). Από την άλλη υπάρχουν χίλια-δυο ίδια market όπως το 1mobile market. Τώρα εντάξει εσύ αποφασίζεις στο τέλος. Απλά να ξέρεις πως η Samsung έχει πολύ κακή υποστήριξη, τουλάχιστον στην Ελλάδα. Γενικά εμένα το Tablet του Plasio, μια χαρά μου είναι, και καλή μπαταρία έχει και γρήγορα Internet και δεν κολλάει καθόλου. Και Real Racing 3 παίζει χωρίς κανέναν κόλλημα. Μούρλια είναι. Απλά όπως προείπα το θέμα είναι μόνο με τις εφαρμογές. Π.χ. εγώ θέλω το Πρώτο Θέμα το στο Tablet μου και δεν υπάρχει online σε apk. Αντιθέτως στο Samsung Galaxy S που έχω για κινητό υπάρχει στο Google Store. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 πανε παρε το νεξους 7 απο mediamrkt και ασε τα τουρμπο χχχ και σαμσουνκ....σε αυτα τα χρηματα ειναι οτι καλυτερο.αν παλι θες να μεινεις με αυτα τα 2 σαν επιλογη, σιγουρα σαμσουνκ λογω υποστηριξης.για τουρμπο χχχ δε ξερω τι παιζει απο ρομ κλπ. αν θες ακουσε με και δες την προταση του νεξους ομως.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα