Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.Εχω ενα πολυπριζο ασφαλειας που ειχα παρει καιρο πριν απο το lidl και πανω στο οποιο εχω συνδεσει την τροφοδοσια του case,της οθονης και των ηχειων.Το πολυμπριζο εχει ενα διακοπτη και οταν το εκλεισα,αφου εσβησα το pc,επεσε το rele του πινακα του σπιτιου μου.Ειναι φυσιολογικο αυτο?φταει το ασημο πολυπριζο?αν παρω κανενα επωνυμο τυπου APC δεν θα το κανει?thanks

Δημοσ.

καλησπερα.Εχω ενα πολυπριζο ασφαλειας που ειχα παρει καιρο πριν απο το lidl και πανω στο οποιο εχω συνδεσει την τροφοδοσια του case,της οθονης και των ηχειων.Το πολυμπριζο εχει ενα διακοπτη και οταν το εκλεισα,αφου εσβησα το pc,επεσε το rele του πινακα του σπιτιου μου.Ειναι φυσιολογικο αυτο?φταει το ασημο πολυπριζο?αν παρω κανενα επωνυμο τυπου APC δεν θα το κανει?thanks

κάνε μια δοκιμή στον υπολογιστή σου με και ΧΩΡΙΣ το πολύπριζο στην πρίζα,

ΑΝ πέφτει το ρελέ οταν το έχεις επάνω στο πολύπριζο τον υπολογιστή φταίει αυτό.

καλή αγορά είναι αυτό Link.png Site: http://www.skroutz.gr/s/3088152/APC-P5B-GR-5-Schuko.html">APC P5B-GR

Δημοσ.

κάνε μια δοκιμή στον υπολογιστή σου με και ΧΩΡΙΣ το πολύπριζο στην πρίζα,

ΑΝ πέφτει το ρελέ οταν το έχεις επάνω στο πολύπριζο τον υπολογιστή φταίει αυτό.

καλή αγορά είναι αυτό Link.png Site: http://www.skroutz.gr/s/3088152/APC-P5B-GR-5-Schuko.html">APC P5B-GR

Το APC-P5B-GR-5 εχει πανω διακοπτη?

Δημοσ.

ναι φίλε μου.έχει διακόπτη

εκανα δοκιμη,το ρελε πεφτει οταν κλεινω το διακοπτη,αν απλως αποσυνδεω την πριζα του πολυπριζου το ρελε δεν πεφτει.Αναρωτιέμαι αν με το διακοπτη του APC θα πεφτει το ρελε?thanks

Δημοσ.

εκανα δοκιμη,το ρελε πεφτει οταν κλεινω το διακοπτη,αν απλως αποσυνδεω την πριζα του πολυπριζου το ρελε δεν πεφτει.Αναρωτιέμαι αν με το διακοπτη του APC θα πεφτει το ρελε?thanks

δεν νομίζω να στο κάνει.άλλο Lidl & άλλο apc

θα βραχυκυκλώνει αυτό που έχεις και κάνει τα τρελά του.

Δημοσ.

προφανώς έχει κάποιο πρόβλημα ο διακόπτης του πολύμπριζου σου

δοκίμασε και με ένα απλό να κλείσεις το διακόπτη για δοκιμή (δεν χρειάζεται να είναι ασφαλείας)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...