black16 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 εδώ και λίγες μέρες έχω ένα πρόβλημα με τους φακέλους στον εξωτερικό δίσκο!! δηλαδή η φάκελοι είναι διαφανείς,όταν πάω να τους μεταφέρω (από τον σκληρό στο pc τους μεταφέρει αλλα δεν μεταφέρει το περιεχόμενο τους) το ίδιο μου συνέβη και με το "στικακι" που έχω..τι φάση παίζει?αα κάτι ακόμα διπλα στο κάθε φάκελο εμφανίζει μέγεθος φακέλου 374kb αλλα μπορώ κανονικά να δω τα αρχεία που έχει μέσα!!
micos000 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Σταμάτα να κάνεις κλικ στους φακέλους αυτούς και μην τον βάζεις (τον δίσκο lol) σε άλλα pc. Αυτά είναι συντομεύσεις που τρέχουν ένα εκτελέσιμο (τον ιό) και μετά ανοίγει ο φάκελος. Γι αυτό δεν μπορείς να αντιγράψεις τους φακέλους. Κατέβασε και τρέξε το malwarebytes (πλήρης έλεγχος) και καθάρισε ότι βρει. Βάλτο να ψάξει και στον εξωτερικό. Μετά που θα καθαρίσεις εμφάνισε τα κρυφά αρχεία και άλλαξε τα attributes στους φακέλους σου στον εξωτερικό δίσκο αφαιρόντας το Μόνο για ανάγνωση και το Σύστημα. Αυτό μπορείς να το κάνεις πολύ εύκολα με μια εντολή dos. Πρώτα σύνδεσε τον δίσκο και δες τι γράμμα θα πάρει. Μετά πάτα στο κουμπί Έναρξη για να ανοίξει το μενού και γράψε κάτω στην αναζήτηση cmd. Θα σου εμφανίσει μια επιλογη, κάνε δεξί κλικ->Εκτέλεση ως διαχειριστής. Τώρα γράψε το γράμμα του δίσκου μαζί με την άνω-κάτω τελεία (π.χ. F: ) και πάτα enter. μετά δώσε: attrib -r -s -a -h /d /s *.* και περίμενε.
Theofilos98 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Κατέβασε το Avira Free Antivirus και κάνε έναν έλεγχο. Έτσι ξεμπέρδεψα εγώ και μάλλον θα το κρατήσω. Είναι αρκετά ελαφρύ. Ίσως χρειαστεί να εμφανίσεις τους κρυφούς φακέλους και τα αρχεία μετά και να τα βγάλεις από την κρυφή κατάσταση. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2013 από Theofilos98
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα