zillakarpen Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά, είμαι και γω ένας λάτρης του κινέζικου και όπως πολοί φαντάζομαι απο δω μέσα όχι και άδικα αφού οι άνθρωποι προσφέρουν την ευκολία αλλά και πολυτέλεια πολλές φορές σε προσιτή τιμή και για μας τους κοινούς θνητούς.(Με ότι μπορεί να συνεπάγετε αυτό....) Έχω ήδη αγοράσει ένα gphone i5s με το οποίο έχω δεθεί μαζί του πλέον αφού στην αρχή λίγο έλειψε να το πετάξω.Πλέον όμως μετά απο κανα 2 μέρες ψαξίματος το έχω φέρει εκεί που θέλω και κυρίως να είναι πλήρως λειτουργικο.Οπότε ναι μπορώ και έχω την υπομονή να περνάω roms και ότι χρειαστεί έτσι ώστε να έχω τα μέγιστα απο τη συσκευή μου. Πριν καμιά εβδομάδα έπιασα στα χέρια μου το PIPO S3 το οποίο ειλικρινά με μάγεψε !!!!Και απο τιμή Super Dooper για εφταράκι.Σκέφτομαι όμως να πάω σε μεγαλύτερο μιας και το έδωσα σε ένα συγγενή μου και έχω καταλήξει σε 2 κομμάτια με παρόμοια τιμή. Το πρώτο είναι το Pipo M9 και το άλλο Nova spark 9.7. Είμαι σε πραγματικό δίλημμα μιας και απο επεξεργαστή αλλά και κάρτα γραφικών είναι εντελώς διαφορετικά(άραγε τεχνολογικά πιο να προτιμήσω) αλλά με το δεύτερο να προσφέρει ρετίνα οθόνη.Επίσης το PIPO απο τη μεριά του έχει στερεοφωνικά ηχεία και Blootooth.Να τονίσω εδώ ότι έχω και λαπτοπ για μεταφορά αρχείων οπότε ίσως το Blootooth να μην είναι και πολύ απαραίτητο(?). Τι θα συμβουλεύατε?Αν πάλι με γύρω στα 200 ευρώ παίζει και κάποιο άλλο σε δεκάρι που να λέει όμως είμαι ανοιχτός.Αν και να πω την αλήθεια και μόνο απο το όνομα το AINOL είναι πιο προσιτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα