YannisVeroia Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Καλησπερα πεδες, αγορασα ενα κινητο με android αν και για 5MP η καμερα εχω να πω οτι βγαζει χαλια φοτογραφιες, θα μπωρουσε καποιος να μου πει αν υπαρχει καμια καλη εφαρμογη στο android ωστε να εχει περισοτερο focus η να βγαζει καλητερα φοτογραφιες;; ευχαρηστω....
vaiosgtr Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 δεν εχω ασχοληθει με κινητα και με android αλλα αυτο που λες δεν νομιζω να γινεται. δεν ειναι προβλημα λογισμικου αλλα φακου. Ισως να υπαρχουν ρυθμισεις που μπορεις να εστιασεις στην αποσταση που θες. οσο για τον θορυβο δεν νομιζω να μπορει να γινει κατι
coolerman Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Καλησπερα πεδες, αγορασα ενα κινητο με android αν και για 5MP η καμερα εχω να πω οτι βγαζει χαλια φοτογραφιες, θα μπωρουσε καποιος να μου πει αν υπαρχει καμια καλη εφαρμογη στο android ωστε να εχει περισοτερο focus η να βγαζει καλητερα φοτογραφιες;; ευχαρηστω.... Είναι κάποιο επώνυμο android smart phone η είναι κινέζικο smart phone; *λάθος section εδω καλύτερα Site: http://www.insomnia.gr/forum/10-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1/">κινητά τηλ πές σε κάποιον mod να στο μεταφέρει στην κατάλληλη ενότητα
YannisVeroia Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Είναι κάποιο επώνυμο android smart phone η είναι κινέζικο smart phone; *λάθος section εδω καλύτερα Site: http://www.insomnia.gr/forum/10-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1/">κινητά τηλ πές σε κάποιον mod να στο μεταφέρει στην κατάλληλη ενότητα Μου το εβαλαν ειδη σε αλη ενοτητα, ειναι ενα κινεζικο κινητο ναι, αλλα μου ειπε ο πωλητης, πως υπαρχει εφαρμογη στο play store για να βγαζω καλητερες φοτογραφιες, γνωριζεις καμια;
coolerman Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Μου το εβαλαν ειδη σε αλη ενοτητα, ειναι ενα κινεζικο κινητο ναι, αλλα μου ειπε ο πωλητης, πως υπαρχει εφαρμογη στο play store για να βγαζω καλητερες φοτογραφιες, γνωριζεις καμια; για κοίτα αυτό pixlr express app
YannisVeroia Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δες το Camera Zoom fx wow! alpo, εισαι φοβερος! το Zoom Fx οντως εκανε παρα πολυ καλη δουλεια, σε ευχαρηστω παρα πολυ φιλε μου, να σε καλα. οσο για το pixlr express app δεν ειδα καμια διαφορα :/ , δν πρζ περιμενω και αλες προτιμησεις, ευχαρηστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα