christs Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Απλα θελω να τονισω-υπενθυμισω, οτι καλο ειναι να μην εκμεταλλευομαστε-καταχραζομαστε τα προνομια που μας δινει η αμαζον και να μαστε εστω και σε κατι τετοιο, επιτελους Κυριοι σαν χωρα και σαν Ελληνες, πριν χασουμε ολοι (και εμεις οι σωστοι, αλλα και οι πονηροι) μια τετοια δυνατοτητα αγορων. 3
aissaris Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Τέλος η προσφορά, πιθανότατα επειδή ξεστόκαρε το asda στο οποίο έκανε price match το amazon. Πρόλαβα και παρήγγειλα (και παρέλαβα σήμερα). Ευχαριστώ πολύ τον topic starter
tiniakos Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Απλα θελω να τονισω-υπενθυμισω, οτι καλο ειναι να μην εκμεταλλευομαστε-καταχραζομαστε τα προνομια που μας δινει η αμαζον και να μαστε εστω και σε κατι τετοιο, επιτελους Κυριοι σαν χωρα και σαν Ελληνες, πριν χασουμε ολοι (και εμεις οι σωστοι, αλλα και οι πονηροι) μια τετοια δυνατοτητα αγορων. Δεν νομίζω ότι είναι κακό η πονηρό να πληρώσεις με καθυστέρηση αφού σου δίνει τη δυνατότητα σημαίνει ότι δε το ενοχλεί το amazon. 2
giorginho Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Eγω παντως εχω παρατηρησει ενα "ανακατεμα" στους κανονες/ορους του αμαζον τωρα τελευταια (αλλά και στον τροπο εφαρμογης τους στις παραγγελιες) και προσωπικα ειμαι και εγω λιγο 'ανησυχος' οτι μπορει να προκυψουν και αλλες αλλαγες προς το χειροτερο για εμας. Δε μπορω να κανω παραπανω απο μια απλη υποθεση οτι καποια χρηση/καταχρηση αυτων των ορων μπορει να επισπευσει τετοιες αλλαγες, αλλα οπως εχω ξαναπει τις εχουμε ξαναδει σε αλλα 'μαγαζια' (πχ play.com). Η αποσυρση παντως αυτης της προσφορας δειχνει οτι δεν ηταν προγραμματισμενη μειωση τιμης απο την nintendo αλλα πραγματικη προσφορα-"απαντηση" σε αλλο μαγαζι (μαλιστα διαβαζα σε αλλο site οτι υπηρξαν και 'εντος καταστηματων απαντησεις' απο αλλα μαγαζια στην Αγγλια και η τιμη εφτασε στις 140 λιρες!). Τωρα offtopic εχουν βαλει ΔΩΡΟ το Fifa 13 για το PS VITA με αγορα επιλεγμενων προϊοντων, το φθηνοτερο εκ των οποιων ειναι μια 3μηνη συνδρομη στο plus (δεν ξερω ομως αν οι 'αγγλικοι κωδικοι' για το plus πιανουν σε ελληνικα accounts -νομιζω πως ΔΕΝ πιανουν-). http://www.amazon.co.uk/gp/feature.html/ref=amb_link_174788767_3?ie=UTF8&docId=1000718483&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=hero-quick-promo&pf_rd_r=1DAWRFA5Q6Q1QZ8X1A3R&pf_rd_t=201&pf_rd_p=401683687&pf_rd_i=B007NUSD7M
yog35 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 ενας λεει οτι το πηρε 110 λιρες απο το amazon warehouse τι ειναι αυτο?η nintendo εχει λιγα παιχνιδια και ποιοτικα !
forgotten Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 ενας λεει οτι το πηρε 110 λιρες απο το amazon warehouse τι ειναι αυτο?η nintendo εχει λιγα παιχνιδια και ποιοτικα ! To πηρε b stock δηλαδη απο αυτα που εχουν καπως κτυπημεο κουτι κλπ δεν στελει εκτος αγγλιας ετσι ομως
ison Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Καλημέρα παιδια...στην αμυδρα περιπτωση που καποιος παραγγειλε και δεν την θέλει την κονσολα και εφοσον ειναι σφραγισμενη...ας μου στειλει ενα Pm γιατι ενδιαφέρομαι ....θα δωσω και κατι εξτρα για το κοπο σας. Ευχαριστω!
mtzs Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Η πλακα ειναι (τωρα το ανακαλυψα) οτι η αμερικανικη εκδοση του basic pack εχει sensor http://www.nintendo.com/wiiu/features/whats-in-the-box/ ενω η ευρωπαικη (uk) δεν εχει (σωστος ο gascp) http://www.nintendo.co.uk/Wii-U/Hardware-Features/Hardware-packs/Basic-Pack/Basic-Pack-664729.html Στο βιντεο που ειχε βαλει ο ναρουτο πιο πισω εδειχνε το unboxing του basic με sensor. και τωρα το ερωτημα Ξερουμε αν τα απλα wii controlers ειναι συμβατα με το U χωρις το sensor bar ?
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Μετεφερα - διαχωρισα την "αλλη" προσφορα σε νεο θεμα.
giorginho Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Eπαναφερω το θεμα για να εχετε υποψη σας πιθανη ευκαιρια... Το shopto στο play.com εριξε την τιμη παλι <150 λιρες. http://www.play.com/Games/Wii/4-/19876327/Nintendo-Wii-U-Console-Basic-Set-White/Product.html?searchstring=&searchtype=allproducts&searchsource=2&searchfilters=ae212{652072%2c652073}%2b&source=9593&_$ja=tsid%3a11853|prd%3a91300&awc=1418_1369903263_f6a41a75b02c24300c6e17d3efb03f29&urlrefer=search Στην δικη τους σελιδα εχουν και αρκετα 'πακετακια' με διαφορα παιχνιδια στις 170-180... ΙΣΩΣ (κατα τα γνωστα) υπαρξει παλι price match απο το αμαζον λοιπον...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα