Προς το περιεχόμενο

[console] Wii U 8 GB basic pack + Zombi U 206 ευρω απο amazon.co.uk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω πληροφοριες για τους εξωτερικους σκληρους.

http://www.nintendo.com/consumer/systems/wiiu/en_na/system_external_storage.jsp?menu=general_info&submenu=wup-external-usb-storage

Εν ολιγοις υποστηριζονται εως και 2Τ για external storage. Ειναι σημαντικο να τονισθει οτι καλο ειναι ο εξωτερικος σκληρος να εχει δικη του τροφοδοσια (οπως σε ολες τις περιπτωσεις γιατι πολλες φορες το ρευμα που τραβαει μονο απο τη usb port δεν ειναι αρκετο - προσωπικα εμενα μου εχει χτυπησει δισκος γι αυτο το λογο)

Ουσιαστικα τα 32 GB του deluxe - premium pack δεν κανουν μεγαλη διαφορα σε σχεση με τα 8 GB οσον αφορα το downloadable content για καποιον που θελει να κρατησει τη κονσολα σε βαθος χρόνου.

Αρα αυτη τη στιγμη τα 50-100 ευρω διαφορα μεταξυ των basic και premium packs δεν δικαιολογουν την διαφορα των 24GB οσον αφορα το vfm

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μέχρι την Τετάρτη που θα ανοίξουν οι τράπεζες ελπίζω να προλάβω αυτη την τιμη:-)

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

εχει σπασει αλλα ειναι πολυ νωρις να κανεις καποιος τσιπαρισμα απο την στιγμη που ουτε αρκετα παιχνιδια βγηκαν και ουτε ακομα ξερουμε τι μελλον γενεσθαι με τις αναβαθμισεις ,δηλαδη αν καποιος το τσιπαρει τωρα ισως να το αχρηστεψει για μετεπειτα,ασε που ειναι προτιμοτερο ενα softmod για θεμα εγγυησης ;)

• Like 1
Δημοσ.

Για να ζωντανέψω το thread μιας και η προσφορά υπάρχει ακόμη, πριν από λίγο για το Basic White, τελική τιμή με Ελληνικό ΦΠΑ = 152,73 λίρες = περίπου 180€.

Σε αυτή την τιμή δεν βλέπω το λόγο γιατί όχι ... :-)

Δημοσ.

Γίνετε αυτο;;;;;

Ναι ολοκληρώνεις την παραγγελία και έχεις κάπου 12 με 15 μέρες για να την πληρώσεις. Αν δεν πληρώσεις τοτε ακυρώνεται. Το έχω κάνει πολλές φορές με προσφορές που είχα πετύχει.
  • Like 1
Δημοσ.

Αφού μόλις βάζεις το προϊόν σου ζητάει στοιχεία κάρτας

Δημοσ.

Αφού μόλις βάζεις το προϊόν σου ζητάει στοιχεία κάρτας

Eννοειται πως πρεπει να εχεις ηδη λογαριασμο με καρτα συνδεδεμενη σε αυτον. Αλλιως, πως να την κανεις την παραγγελια, σαν ανωνυμος?

Δημοσ.

Εχω κανει λογαριασμό αλλα για να ολοκληρωθεί η παραγγελία στο τέλος δεν πληρώνεις;

Δημοσ.

Σου λέει ότι μπορείς να ολοκληρώσεις την αγορά χωρίς υπόλοιπο στην (χρεωστική) κάρτα σου και ότι έχεις 12-15 μέρες διορία να βάλεις ικανό υπόλοιπο στην κάρτα σου. Θα προσπαθούν κάθε βράδυ να δεσμεύσουν το ποσό στην κάρτα σου και άμα το καταφέρουν τότε θα προχωρήσουν την αποστολή με τη πραγματική χρέωση να γίνεται τη στιγμή της αποστολής.

Δημοσ.

Σου λέει ότι μπορείς να ολοκληρώσεις την αγορά χωρίς υπόλοιπο στην (χρεωστική) κάρτα σου και ότι έχεις 12-15 μέρες διορία να βάλεις ικανό υπόλοιπο στην κάρτα σου. Θα προσπαθούν κάθε βράδυ να δεσμεύσουν το ποσό στην κάρτα σου και άμα το καταφέρουν τότε θα προχωρήσουν την αποστολή με τη πραγματική χρέωση να γίνεται τη στιγμή της αποστολής.

Και με το στοκ τι παίζει στην περίπτωση αυτή;

Το κρατάνε μόνο για σένα,ή αν τελειώσουν ακυρώνεται και η παραγγελία;

Δημοσ.

Μη το δενετε κομπο αυτο το "12-15 μερες".... το σιγουρο ειναι η 1η εβδομαδα (αν δεν εχουν στοκ τοτε η εβδομαδα μπορει να γινει και... 12-15 μερες). Για το αν γινεται δεσμευση στοκ, προσωπικα 1-2 φορες που εβαλα χρηματα κατοπιν μερικων ημερων εφυγε αμεσα η αποστολη αρα μου το ειχαν (?) κρατησει, αλλα εχω δει και αναφορες οτι 'εξαντληθηκε' το στοκ ενω ηταν σε αναμονη πληρωμης, με αποτελεσμα καποια μικρη επιπλεον αναμονη 1-2 ημερων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...