Προς το περιεχόμενο

Empire/Napoleon/Medieval2?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να δοκιμασω και καποιο αλλο παιχνιδι της σειρας Total War μιας και παλαιοτερα επαιζα το Rome και ειμαι αναμεσα στα Empire, Napoleon και Medieval 2; Διαβασα σε αλλα θεματα περι του οτι το shogun ειναι παρα πολυ καλο, αλλα δε με ενδιαφερει η Ιαπωνια να πω την αληθεια θα ηθελα κατι που να ασχολειται με την Ευρωπη! Δεν εχω θεμα με απαιτησεις κλπ. το συστημα ειναι καλο! Επισης δεν εχω σκοπο να ασχοληθω με το campaign προτιμω οπως στο Rome που επαιζα να παρω μια φατρια και να κανω τα κουμαντα μου σιγα σιγα!

ΥΓ: Εννοειται πως οτι επιλεξω θα ειναι για το καλοκαιρακι μιας και απο Σεπτεμβρη πρεπει να βγαινει το Rome 2.

Δημοσ.

Medieval Total War 2,οταν εχεις αναπτυχθει αρκετα πας Αμερικη με καραβια και ανακαλυπτεις Mayans

Να δεις και τα Kingdoms,μαμανε

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ Medieval, αλλά και για άλλο ενα λόγο.

Εχει τον ίδιο χειρισμό σαν το Rome. Ετσι θα ευχαριστηθεις το παιχνιδι καλύτερα.

Προσωπικά το Shogun 2 πιστεύω οτι ειναι το καλύτερο σε αυτό το θέμα και οταν πήγα να βάλω το medieval μου φάνηκε αρκετά παλιό.

Οχι στα γραφικά που ειναι πολυ καλα, αλλα στον χειρισμό.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Medieval 2 ftw! Παιχνιδάρα, με τεράστια ποικιλία σε μονάδες και περιβάλλον. Μπορείς να το βρεις γνήσιο, πακέτο με το expansion του, πολύ φτηνά.

Ωραία εμπειρία και το Napoleon αλλά λίγο μονότονο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Medieval 2 και από εμένα. Έχοντας παίξει όλα τα TW το καλύτερο είναι αυτό επειδή πρέπει στις μάχες σου για παράδειγμα, να έχεις στρατηγική, με τόξα, λόγχες κτλ. Στα άλλα παιχνίδια (Napoleon) αν έχεις κανόνια και βόμβες είσαι νικητής πάντα. Οπότε πάρε το Medieval να ευχαριστήθεις παλιό καλό TBS.

Δημοσ.

Το Medieval ειναι πιο απλο σαν story αλλα και στον χειρισμο.To Shogun μετα απο ενα σημειο καταντα βαρετο και μονοτονο.Ειδικα αν γουσταρεις εποχη σταυροφοριων και τετοια να παιξεις Μedieval.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...