jimmis1974 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 εχω εναν WD caviar green και εδω και μερες αρχισε να βγαζει bad sectors και weak sectors . πριν περιπου 4 μερες ειχε 1 bs και 2 ws , προχτες 2 bs και 4 ws και σημερα τον ειδα με 2 bs και 13 ws. οποτε αρχισε καμια αντιστροφη μετρηση ? Τα δεδομενα τα πηρα αλλου ολα γιατι ηταν και γεματος , και ερωτώ τωρα : τον αφηνω οπως ειναι και τον παω στο Πλαισιο , γιατι εχει δυο χρονια εγγυηση , και τον εχω 1 χρονο. η κατεβασα το WD Data Lifeguard Diagnostic for Windows και μπορω να κανω κατι απο αυτον μπας και τον διορθωσω ? ( εχει καποια test και εχει και το write zeros ) πιο απο τα δυο αν ειναι ?
Necrogeddon Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 <p>εχω εναν WD caviar green και εδω και μερες αρχισε να βγαζει bad sectors και weak sectors .</p> <p>πριν περιπου 4 μερες ειχε 1 bs και 2 ws , προχτες 2 bs και 4 ws και σημερα τον ειδα με 2 bs και 13 ws.</p> <p>οποτε αρχισε καμια αντιστροφη μετρηση ?</p> <p> </p> <p>Τα δεδομενα τα πηρα αλλου ολα γιατι ηταν και γεματος , και ερωτώ τωρα :</p> <p>τον αφηνω οπως ειναι και τον παω στο Πλαισιο , γιατι εχει δυο χρονια εγγυηση , και τον εχω 1 χρονο.</p> <p>η </p> <p>κατεβασα το WD <span style="font-size:14px;">Data Lifeguard Diagnostic for Windows και μπορω να κανω κατι απο αυτον μπας και τον διορθωσω ? ( εχει καποια test και εχει και το write zeros ) πιο απο τα δυο αν ειναι ?</span></p> <p> </p> Αφου εσωσες τα δεδομενα σου δεν το συζητας, την αποδειξη με τον σκληρο και καινουργιος
jimmis1974 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 θα τον δεχτουν η θα μου πουν οτι δεν ειναι τιποτα και μπλα μπλα μπλα ..... !!
jimmis1974 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 γνωριζει κανεις αν τελικα μπορει να υσχυει η εγγυηση η οχι για 2 bad sectors ? αν ειναι μην τον παω τσαμπα να προσπαθησω με το WD Data Lifeguard Diagnostic μπας και τον συνεφερω . Εχει 3 χρονια εγγυηση , σημερα εκλεισα το δευτερο χρονο και εχω αλλον εναν.
martinoff Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 αν περνάει το test της wd δεν θα στο δεχτούν την ώρα που του περνάς αρχεία πάνω του κούνα τον δυνατά δεξιά αριστερά πάνω κάτω και άμα περάσει το test σφύρα μου μετά τους το πας
jimmis1974 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 του εκανα το quick test και μου δεν το εκανε , μου εβγαλε το παρακατω φωτο: (παντως τα bad sector αυξηθηκαν , το HD sentinel πριν λιγο μου εβγαλε 13 bad sectors και 12 weak , ενω χτες ειχα 2 bs και 12 ws ) οποτε μαλλον ..... παπαλα ???
jimmis1974 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 ωραια , τον τσεκαρανε στο Πλαισιο και οντος εχει προβλημα ο σκληρος . Σε μερικα σημεια του δεν πιανει και η αντιγραφη ( π.χ. οταν τραβηξα τα δεδομενα μου , απο 770GB που ειχα μεσα , γυρω στα 650GB περιπου καταφερα και τραβηξα , τα υπολοιπα δεν μπορουσε να τα αντιγραψει με τιποτα) Τωρα δεν ειχαν διαθεσιμο ουτε τον green που ειχα (μονο παραγγελια ) αλλα ουτε τον blue. Kαι πηγα σε αυτην την λυση , πιστεύω απο τον green ειναι ανωτερος , και πιο γρηγορος , γενικος απο ταχύτητες δεν εμεινα οικονοποιημενος παρα πολυ απο τον green . Eχω διαβασει αριστες κριτικες για τον συγκεκριμενο, αν καποιος τον εχει ας μου πει εντυπωσεις .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα