kolebras Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2000 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2000 Re paidia eixa ena Recorder enamisi xrono Phillips CDD3600 SCSI kai pleon den douleuei (Power calibration area is full, bgazei meto NERO otan paei na grapsei). Ti einai auto? Antiprosopeia miden. Thelo na agoraso ena recorder 8x ektos an kserete pou mporo na ftiakso auto pou exo? Peste mou ena kalo Recorder, aksiopisto. Akouo..
onLINEr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2000 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2000 plextor kai pali plextor.. <P>an eheis scsi karta akoma kalitera!!<P> <A HREF="http://www.plextor.be" TARGET=_blank>www.plextor.be</A> <P
gotchagr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2000 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2000 Φίλε Plextor... Αυτή την στιγμή, το καλύτερο... 12/10/3
AVRAS Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2000 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2000 File kai ego to idio epa8a me to dialomixanima cdd3610 to power calibration si8menei oti to lazer tou cdrecorder den mporei na ri8misti gia na graps
ADAPTORAS Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2000 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2000 Ta exoume pei ateleiotes fores recorder PLEXTOR (to 8plhs sugekrimena to exw egw kai einai apsogo
Koskid Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2000 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2000 Πάντως εγώ με το ΥΑΜΑΗΑ 8x4x24 είμαι μια χαρά.Μέχρι τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα.Φτού να μη το ματιάσω κιόλας!Και δεν είναι και SCSI.Το συνιστώ ανεπιφύλακτα
ntsili Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2000 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2000 ...λοιπον φιλε,και εγω σου συνιστω ανεπιφυλακτα το PLEXTOR-8432(εφοσον λες οτι θες 8πλης).Το εχω δυο μηνες και δεν εχει καψει ουτε ενα cd!...ειναι πολυ αξιοπιστο.<BR>Tωρα αν θα παρεις SCSI ή IDE,ειναι δικη σου επιλογη.Καλυτερο ειναι το SCSI,αν και ακριβοτερο,αλλα θα σου προσφερει φοβερη σταθεροτητα ακομα και οταν κανεις ασχετα πραγματα στο pc σου,παραλληλα με εγγραφες cd.Το IDE θεωρειται οτι ειναι οικονομικοτερη λυση,αλλα δεν σου επιτρεπει(θεωρητικα παντα)να κανεις αλλα πραματα εκτος απο εγγραφη cd.Εγω παντως εχω την IDE εκδοση της plextor και ειμαι πολυ ικανοποιημενος...<P>ntsili<BR> <P><BR>-σημειωσε οτι αν παρεις SCSI πρεπει να αγορασεις ΚΑΙ controler...<BR>-την IDE εκδοση την πηρα 88000δρχ(ΜΕ φπα)πριν απο 2 μηνες-αρα τωρα,λογικα,θα ειναι φθηνοτερη.Αν τη βρεις μονο ακριβοτερα στειλε μου mail για να σου πω το μαγαζι...
kolebras Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2000 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2000 Exo ena SCSI controller tis plakas vevaia me ena CD-ROM Plextor 40X. Lete an paro kai SCSI CD-recorder Plextor (mallon apo oti lete oti einai egiisi) na gonatisei to mixanima kai na mou ta kaiei ta CD? An nai ti controller lete? Kalo alla ftino
imported_Dimitris Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2000 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2000 Και εγώ συμφωνω για το Plextor οτι είναι πολύ καλό. Αν δεν πάρεις το plextor να πάρεις το yamaha γιατι και αυτά είναι <<σκυλιά>>.<BR
AVRAS Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2000 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2000 paidia 8elo na agoraso kai ego to plextor alla den ksero an exei simvatotita me thn motherboard soyo bt5 kai 233mhz poy exo sto mixanima moy. praalo apantiste moy min pao kai to agoraso kai den moy doulevei!!!
ADAPTORAS Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2000 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2000 DIMITRIS >> Poio einai skyli re file to yamaha ATAPI ?????????????? mas douleueis ? 7 cdr yamaha exw allaxei giati apo ta 10 cd egrafa ta 2 ta alla 8 kaigontousan...(kai den htan diko mou la8os giati mou kanane antikatastaseis me thn eguhsh)....<BR>rwta se kapoio magazi (egw exw gnwsto) pou na 3eroun omws apo proswpikh empeiria gia cdr na sou poune....<BR>YAMAHA MONO GIA DIXRONA EINAI YZ KAI TETOIA !!! <BR
fkkso Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2000 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2000 Εγώ οδηγάω ένα YAMAHA townmate 50 και έχω σκοπό να πάρω f1. Η YAMAHA είναι η καλύτερη στα 2τροχα αλλά <B> ΟΧΙ ΣΤΑ RECORDERS!!! </B> Τουλάχιστον όχι στα YAMAHA 8/4/24. Τι προτείνω: PLEXTRO 12/10/3
imported_Dimitris Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2000 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2000 Συγκεκριμένα έχω το 4416S. Όχι το ΑΤΑΡΙ. Για το ΑΤΑΡΙ δεν ξέρω. Έχω γράψει δεν ξέρω πόσα CD ποτέ μου δεν είχα πρόβλημα. <BR>Όταν ήθελα να αγοράσω ένα recorder έψαχνα, ρώταγα αλλά δεν είχα αποφασίσει κάποιο συγκεκριμένα. Πήρα αυτό γιατί ήξερα κάποιον που είχε μαγαζί με copies και είχε 2 yamaha scsi 4416 και έγραφε απο το πρωί μέχρι το βράδυ. Τον ρώτησα πως πάνε τα recorder και μου απάντησε <<σκυλιά φίλε μου τα yamaha>>. Ε τότε αγόρασα και εγώ το ίδιο και μου κόλλησε και το << σκυλιά φίλε μου τα yamaha>>. Τώρα περισσότερα να σας πω δεν ξέρω αλλά απο τα YZ ξέρω γιατί μικρός δούλευα σε μηχανάκια. <BR>Δημήτρης :<<σκυλιά φίλε μου τα YZ>><BR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.